Маса..

09.01.10
21:52

Имам няколко въпроса към вас.

Първи каква химия (и ако може линк към продукта) да взема да преобразувам масата в мускулна маса .. 180 см съм висок и съм 83 кг . От преди са ми останали 1,5 кг протеин scivation и 100 гр Глутамин ..
Втори Ако може да ми направите програма която искам да се наблегне на гърди , защото там ми е проблема в цялото тяло  :down:

П.п Моля без спам и без критики ии коментари от сорта ( прочети първо ; има и други такива теми ; и тн )  :coolsmile:

09.01.10
23:42

“каква химия (и ако може линк към продукта) да взема да преобразувам масата в мускулна маса “....Напредстава си няма6 какво прави6 тук нали?..

10.01.10
00:10

Ако ставаше така.... :lol:

10.01.10
00:24

Ако бяха всичики като теб нямаше да има хляб за фитнес интруктурите и учените,които пишат книги и изследват какво става така или по-друг начин.

Ако чакаш някаой да ти го направи и то във форум .Ще има дост ад си гледаш темата така както е.

AZ

10.01.10
09:19

ей,маму стара!Вече всеки пита какво да вземе,а не как да тренира и да се храни,за да стане мускулест :(
Иначе никой няма да се занимава с теб.Отиваш във фитнес зала и казваш на инструктура какво искаш-следователно ти прави трен. и хран. режим и ако е по-тъп и стероиден цикъл :Д.Безплатен обяд няма.Другият вариант е да почнеш да четеш.

11.01.10
02:27

Ти пък все с лошо да чете,ние културисти ли сме или читанки ;)

11.01.10
17:54

No comment for all !!! :shut:

11.01.10
18:30

казано от Silvest1r на 09.01.10, 21:52:

Имам няколко въпроса към вас.

Първи каква химия (и ако може линк към продукта) да взема да преобразувам масата в мускулна маса ..

Това си е за бисерите...внимавай с химията, да не се преобразува масата погрешка в мозъчна, вместо в мускулна...

14.01.10
08:03

казано от Николаи на 09.01.10, 23:42:

“каква химия (и ако може линк към продукта) да взема да преобразувам масата в мускулна маса “....Напредстава си няма6 какво прави6 тук нали?..

А ти май грам представа си нямаш какво правиш тук. Нали форума е за да си помагат потребителите един на друг? След като момчето не е наясно, вместо да спамиш, или му помогни, или най-добре си замълчи. Ако отделиш 15 минути да му дадеш някой съвет и му спестиш 50лв не мисля, че може да ти стане нещо. Така е, българина си гледа него си и вместо да гледа как да помогне на другия, гледа ако има начин да го преебе. Време ви е на повечето да се засрамите и да си вземете поука!

Silvest1r сланина в мускул няма как да се преобразува. От химия грам не разбирам, но виж с програмата ще мога да ти помогна. Сложи снимка да те видим и кажи какви точно са целите ти.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1