09.01.10
19:07
Може ли някой да ми измисли програма за да си затегна тялото в домашна обстановка...не съм разплут,даже съм слабичък и искам да заздравея,ама нямам пари за фитнес и диети...Разполагам с гирички по 1 и 4 килограма пружини за стискане,тежести за крака по 1 или 2 килограма бяха... една голяма пружина дълга с две хватки острани,лост за набиране и място за кофички :)...
Благодаря предварително :)
10.01.10
19:16
С тиа гирички по 1-4 кила нищо неможеш да правиш ...
През ден хващай лоста и се набирай различни хватове и кофички ..
10.01.10
19:41
Всъщност и само с тялото си може да се справиш много добре. Виж гимнастиците например.
Все пак не разбрах,какво и по колко пъти да правя...За сега имам възможност сутрин и вечер по натам от 2 до 12 мога :)
11.01.10
14:14
Ами прави кофички.Ако ти е леко измисли някакви тежести...прави лицеви упори и мкоремни преси.2 дена тренирай и 1 почивай.Едва ли ще се претовариш с тези неща, но по-добре така.Виж в нета за различни видове кофички и коремни преси и редувай.
1.набирания - колкото можеш
2. кофички - колкото можеш
3. спринтове
4.почивка
отначало
сменяй хватовете и ширината при кофичките и набиранията
Добре...а тия дето са за пружини за стискане,ами лицеви опори...
Все пак питам ето излизам неска в 9 часа да тренирам и какво точно правя,колко серии по колко набирания,колко серии по колко кофички,същото и за лицевите и ония пружинки...За коремните съм си намерил прекрасна програма и си я изпълнявам вече втора седмица и вече има не толкова видим колкото усезаем резултат,но и видим си има...
Ии,още някой неща...ядене преди/след тренировка какъв интервал...Вода повреме на тренировка има ли горна граница ?!? И колко често трябва да се пие...Коремните накрая на тренировката или преди нея ?
Мнението беше редактирано от infoblok на 11.01.10 20:13.
11.01.10
21:39
Добре, човек. Има 190 страници с програми и ти се хвана тука да питаш какво да правиш. Вземи чети няма да сгрешиш. Има изпитани програми, мнения на хора, какво трябва и какво не трябва да правиш. Има търсачка може да пишеш там все ще намериш нещо.
Мнението беше редактирано от Ferrite Mayhem на 11.01.10 21:54.
Kaкъв е проблема някой,който разбира да ми изготви една на мен.Както отбелязах,г-н “Четящ”, нямам възможност да ходя на фитнес,казах с какво разполагам,и искам програма точно за това което имам...
казано от infoblok на 11.01.10, 22:38:
Kaкъв е проблема някой,който разбира да ми изготви една на мен.
За изготвяне на индивидуални порграми се взимат пари.
FRANKO1 вече ти е казал какво да правиш, и аз ще ти кажа същото. Всяка седмица отговарям на подобен въпрос и повтарям едно и също. Не си само ти, трябва само да потърсиш и да прочетеш.
казано от infoblok на 11.01.10, 22:38:
Както отбелязах,г-н “Четящ”, нямам възможност да ходя на фитнес,казах с какво разполагам,и искам програма точно за това което имам...
Като искаш нещо, направи поне малко усилие, за да го получиш.
казано от Петко К на 11.01.10, 23:02:
Като искаш нещо, направи поне малко усилие, за да го получиш.
И какво усилие би следвало да направя ?