09.01.10
10:39
Здравейте,ако може ми дайте вашите компетентни мнения за корема,или по-точно как да направя хубав корем с ясно изразени плочки... Значи 69-70 кг 182 висок.Нямам абсолютно никакво шкембе... :D просто съвсем нормално и плоско коремче...обаче нямам плочки ... а ужасно много искам да имам,до Юли месец искам да имам хубави плочки...моля ви дайте ми съвети как да ги направя тия плочки..коремни преси си правя или всеки ден или през ден...корема ми е стегнат,усещат се плочките,но никак не са изразени на повърхността...ако ми дадети съвети ще съм ви много благодарен !
09.01.10
10:44
Значии виж ся ..
1. Погледни горе зелената лентичка
2. Отдоло има нещо пак зелено правоъгълниче.. всъщност са две ти гледаш това от дясно .. “ББ-теам търсене с Чичо Google”
3. Пишеш там, “корем, плочки, коремни мускули” и т.н.
4. Четеш
казано от NIXANA на 09.01.10, 10:39:
моля ви дайте ми съвети как да ги направя тия плочки
Като ги тренираш. Слагай допълнителни тежести и прави по-малко повторения.
09.01.10
13:30
Предполагам знаеш, че плочки на слабо тяло не стоят много добре. Щом си 68 килограма бих ти предложил до април-май да качиш някакви килограми(за мускули ти говоря),след което да почистиш 1-2 месеца(ако има нужда).Пък,ако тръгнеш от сега да чистиш до Юли може да си 35-40 килограма..така че си прецени :)
09.01.10
20:46
Едни голи плочки са нищо , не че ги имам . Това е като банята ти да има плочки , ама да няма бойлер .
09.01.10
21:04
Нямаш за чистене (почти) нищо. Щом сега нямаш плочки значи просто ги нямаш самите мускули. Прави един, най-много 2 пъти седмично тренировка за корем с по 6-8 повторения с тежест в серия, 3 упражнения са достатъчни. Може ако искаш да правиш различни упражнения в двата дни. Не се ограничавай в яденето, все пак целта е да качиш мускулна маса. Относно какво да се яде в период за качване на маса има изписано доста, бързо ще се ориентираш. До лятото има време, дори да качваш до април и да се омазниш малко повече отколкото ти се иска, пак ще има кога да изчистиш.
Иначе и на мен целта преди няколко години ми беше просто да имам плочки, килограмите нямаха значение. В резултат бях около 67 кг, плочките ми личаха просто защото отгоре нямаше никаква мазнина, нито имаха обем, нито нищо. Просто бях толкова слаб, че нямаше как да нямам плочки :) Понеже ми се струва, че и на теб такава ти е целта като на мен тогава, да ти кажа, че и аз като другите мисля, че плочки на кльощаво тяло изобщо не са кой знае колко красива гледка... Е, добре изглеждащи обемни коремни мускули, със съответния релеф, не се правят за 3-4 месеца. Ама споко, морето няма да избяга, другото лято пак ще си е там ;)
Edit: С ежедневни коремни преси няма да постигнеш целта си да имаш плочки, така че се ограничи до двете тренировки в залата.
Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 09.01.10 21:07.
Но вижте..70кг съм,в зала ходя от няколко месеца (по-точно 3) правя и корем 1 път в седмицата,но сега наистина почвам да работя по тялото си...в яденето изобщо не се ограничавам...и наистина мисля да постигна целите си със здрав труд :) все пак мерси за съветите !
10.01.10
14:25
Що искаш съвети като не смяташ да ги следваш?