Фитнес програма!

XP

11.01.10
16:58

Здравейте!Значи имам следния проблем.Първо аз съм на 16 год. ръст 176 , 63 кг. и тренирам от 2 месеца (дано да не звучи смешничко) и сега си поръчах суроватъчни протеини изолати , но проблема ми се състои в това , че немога да си намеря подходяща фитнес програма(Попринцип искам повече да има напредък в ръцете).Досега тренирах 1 ден гръб и трицепс , 1 ден гърди и бицепс и така г/д  ги редувах (100% е неправилно), НО дойде деня в който се заинтересовах повече и осетих , че нещо не вървът работите както искам и намерих този прекрасен сайт в който искрено се надявам някой да ми помогне,защото виждам,че има много хора,които разбират.Благодаря Ви предварително!(знам че греша и затова Ви искам мнението)

XP

11.01.10
17:12

Дано някой се съжали над мен и ми отговори както подобава :) Ще му бъда многооо благодарен.

11.01.10
17:15

Доколкото разбрах, тренираш гръб и трицепс, гърди и бицепс като ги редуваш. Т.е. 3 пъти седмично правиш едно и също...поне? :) Ако искаш да ти растат ръцете, трябва да ги тренираш веднъж седмично, да се храниш здраво и да почиваш най-вече! Една програма не се формира на базата коя с коя мускулна група да тренираш, а и какви упражнения да включиш.
Не тренирай само ръце, гръб и гърди. Тренирай рамената (един гръб изглежда незавършен, без добре оформен раменен пояс :)) 1 или 2 пъти седмично в тренировката си вкарай корем и си направи отделен ден за крака. Не ги изпускай, реши какво искаш за тях и ги тренирай. Избери си във форума има множество от програми и започвай! След 2 месеца тренировки един 3-дневен или 4-дневен план ще ти е екстра. :)

ПИ

11.01.10
17:17

Пич, виж ся. Под твойта тема има 5104124 други такива. Влез прочети малко.

Незнам, но забелязвам, че вече никой не иска да пише в тея теми. Що така бе колеги? ;д

XP

11.01.10
17:23

kozela91 , Искрено ти Благодаря!

XP

11.01.10
17:25

Все пак някой ако намери подходяща програма няма да е зле.

11.01.10
17:27

казано от p17bull на 11.01.10, 17:17:

Пич, виж ся. Под твойта тема има 5104124 други такива. Влез прочети малко.

Незнам, но забелязвам, че вече никой не иска да пише в тея теми. Що така бе колеги? ;д

Защото сме заети да съдим хората. Този форум, както ми беше казал един “колега” е за да си помагаме, а не да се правим на тежкари. Не виждам за какво се надъхваш толкова бе пич? Щом ти е досадно да отговаряш, недей - въпрос на избор. :)
Но недей да даваш наставления кой какво бил писал, смешен :)
Да го беше казал някой навътре с тези неща и с това да си вади хляба, окей...ама ти някакъв на 15 да се прайш, не ти ляга на годините. ;)

казано от XpucTo на 11.01.10, 17:25:

Все пак някой ако намери подходяща програма няма да е зле.

Опитай по тази - http://www.bb-team.org/workout/1563/

Мнението беше редактирано от Desislava Stoyanova на 11.01.10 17:30.

ПИ

11.01.10
17:29

Христо, прати ми скайпа ти на ЛС..

козел, не ми се отговара тука, у скайп ще му отговора. ;д

11.01.10
17:30

казано от p17bull на 11.01.10, 17:29:

Христо, прати ми скайпа ти на ЛС..

козел, не ми се отговара тука, у скайп ще му отговора. ;д

Искрено се надявам да е така.

11.01.10
17:37

Препоръчвам ти тази програма, доста прилича на това, което ти си правил:
http://www.bb-team.org/workout/1290/

Не забравяй, че трябва и да се храниш. Всъщност, започвай да четеш. Има доста информация, която ще ти е от полза тук, така че ...първо чети, после питай. :-P

Мнението беше редактирано от 6th на 11.01.10 17:38.

XP

11.01.10
17:41

Благодаря Ви много и на двамата !

XP

11.01.10
17:42

С7АЛК3Р Мерси за програмата , ясно ми е че трябва да се храня повечко и ще гледам повече да чета тука , защото наистина има много хубава  и полезна информация!

XP

11.01.10
17:47

Може ли да попитам нещо относно коремните мускули : искам да си стегна коремните мускули защото съм слаб , но в корама имам тлъстинки.. Дали няколко серии коремни преси на ден ще помогнат ? И мисля че не трябва да ограничавам много храната , освен да не ям много шоколадови вкусотийки..?

11.01.10
18:12

С коремни преси, няма да намалиш мазнините. С упражнения за коремните мускули, можеш да развиеш коремните си мускули. :)

XP

11.01.10
19:15

Ахам С7АЛК3Р мерси. Значи търся такива упражнения.. койго има предложение няма да откажа:)

11.01.10
19:29

момче, пиши с нормален шрифт!
горе, на зелената лента, има “упражнения” - пробвай да цъкнеш с левия бутон на мишката там ;)

XP

11.01.10
19:55

:Д ок ок ..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1