спрях цигарите и ......

08.01.10
17:27

Здравейте.Пред мен е сериозен проблем-спрях цигарите и познайте какво става с килцата.Помогнете ми с някакав хранителен режим или диета.Преди нова година ходих на аеробика,но нямам това време,в къщи имам мини степер и от вчера съм решила сериозно да се занимавам с него имам и l-carnitine,a също така отказах и хляба,имам и неопренов колан и вчера с карнитинчето и колана за 30 мин. на степера 240 калорий.Как е?Има ли смисъл?Отговорете ми,моля ви!

08.01.10
22:19

казано от dessy78 на 08.01.10, 17:27:

Здравейте.Пред мен е сериозен проблем-спрях цигарите и познайте какво става с килцата.Помогнете ми с някакав хранителен режим или диета.Преди нова година ходих на аеробика,но нямам това време,в къщи имам мини степер и от вчера съм решила сериозно да се занимавам с него имам и l-carnitine,a също така отказах и хляба,имам и неопренов колан и вчера с карнитинчето и колана за 30 мин. на степера 240 калорий.Как е?Има ли смисъл?Отговорете ми,моля ви!

разгледай форума има даоста теми с хранителни ражими за отслабване,намери някоя и я ползвай като образ и направи своя :)  След това ни я пусни пък ние ще я дооправим

11.01.10
17:27

Разгледах подробно всички диети и най-много ми допадна НВД,но искам да попитам сутрешното кафе със захар и сметана позволено ли е,то си е само 1 за деня повече кафета не пия.Аз не мога да закусвам и по-късно от 19-20 часа не мога да вечерям с 2 думи това проблем ли е?Спряла съм се на туйст степера,защото проблемните ми зони са дупето и бедрата.Ако тази диета не е за мен дайте някакви предложения.

11.01.10
17:40

На каквато и диета да се спреш, храненията са през 2-3 часа. В кафето няма нищо лошо. То забързва метаболизма, но ако го пиеш без захар, а с мед ще е много по-добре!

GO

11.01.10
17:44

казано от kozela91 на 11.01.10, 17:40:

На каквато и диета да се спреш, храненията са през 2-3 часа. В кафето няма нищо лошо. То забързва метаболизма, но ако го пиеш без захар, а с мед ще е много по-добре!

Кафе с мед,това за първи път го чувам,може ли???!!?  :red:

11.01.10
18:03

Има ли значение колко са храненията през деня например може ли в 12:00,15:00 и последно хранене 17:00-18:00?Портокалите позволени ли са?Искам да попитам правилно ли съм разбрала за мойте 75 кг трябва да приема 60 гр. въглехидрати за деня,така ли е?Извинявайте,че задавам само въпроси,но всичко е много ново за мен и искам да разбера.

11.01.10
18:09

Здрасти, Деси!
Добре си се ориентирала към НВД. Ако трябва да си съвсем стриктна обаче, няма да използваш захар и сметана. За подслаждане е добра стевията. Медът, кафявата захар също са вариант, по - добър от бялата захар. Естествено, ако единственото отклонение от режима са няколко калории в повече заради захарта и сметаната сутрин, няма да имаш проблеми.
Аз бях на НВД и всяка сутрин пиех кафе с бяла захар.

Виж, проблем ще е липсата на закуска. Трябва да се опиташ да закусваш. Не бива да има толкова голямо разстояние между вечерята и закуската. Като ще спазваш режим....
Пий вода, много.

Кардиото е тамън. Можеш и на въже да скачаш - идеално е.
Само коланът май ти е в повече.

Поздравления за цигарите и успех!

П.П. 60 гр. въглехидрати е добре, че и по-малко да са, не е проблем. Мазнините ги дръж на ок. 70 гр., не по-малко. Плодове(както и останалите въглехидрати) - до обяд / ранния следобяд. Ако ти влизат в ОКБ, разбира се.

Мнението беше редактирано от Инис на 11.01.10 18:14.

11.01.10
18:34

казано от gogata2427 на 11.01.10, 17:44:

казано от kozela91 на 11.01.10, 17:40:

Кафе с мед,това за първи път го чувам,може ли???!!?  :red:

че аз нескафето само с мед го пия,

казано от inis9 на 11.01.10, 18:09:

Ако трябва да си съвсем стриктна обаче, няма да използваш захар и сметана.

точно пък сметаната е много подходяща за НВД

11.01.10
18:37

казано от fanfan на 11.01.10, 18:34:

казано от inis9 на 11.01.10, 18:09:

Ако трябва да си съвсем стриктна обаче, няма да използваш захар и сметана.

точно пък сметаната е много подходяща за НВД

:lol: личи си, че си прочел за сметаната, ама не е тая сметана...едно е заквасена, друго е течна/суха/бита сметана за кафе.
Е, някой може и заквасена да си слага в кафето, де да знам...

П.П. Кафе с мед не е лошо, има много хора, които го пият така.

Мнението беше редактирано от Инис на 11.01.10 18:39.

11.01.10
18:53

уее какво може да и стане от 2 грама сметана ,ако е течна или суха...а ти знаеш ли каква е разликата между заквасена и течна или бита сметана ?

11.01.10
19:24

казано от fanfan на 11.01.10, 18:53:

уее какво може да и стане от 2 грама сметана ,ако е течна или суха...а ти знаеш ли каква е разликата между заквасена и течна или бита сметана ?

Значи така, виждам, че ти ще дадеш пълни разяснения по въпроса за сметаните. Не е лошо, може да научим нещо ново.

Сметаните се правят от пастьоризирано прясно мляко със заквасване на каймака или без заквасване.

Само че сметаните за кафе - и течните, и сухите - с малки изключения са на растителна основа.
В битата сметана има захар.

Естествено, че нищо няма да й стане от 20 ккал, това написах и аз. Прочети пак.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1