Дневниче на напълно начинаеща

Темата е заключена.
DI

11.01.10
14:29

Та днес за мен е много специален ден... От две години , или някъде там, се каня да тръгна на фитнес , но... все си намирах оправдание. Е, свърши се! Подариха ми карта за фитнес, та ще трябва да се срещна най-сетне с това творение :)
Не мога да кажа , че имам кой знае какви цели- даже изобщо някакви- но ще се постарая да вляза във форма(поне малко от малко, че положението вместо да се влошава, то става безднадеждно :(  )
Днес за първи път ще стъпя във фитнес зала... Тръпки ме побиват...
До скоро . Пожелайте ми късмет ! :)

DI

12.01.10
07:26

Събуждане: 9:15
9:30   голяма чаша нес кафе :)
10:30 150 гр варена тиква
13:00 две варени яйца и 100 гр моркови с лимонов сок
16:30 100 гр тиква
18:00 кисело мляко 2%

12.01.10
14:03

казано от diamond666 на 11.01.10, 14:29:

Не мога да кажа, че имам кой знае какви цели - даже изобщо някакви

А каква е целта на дневника?! Всеки дневник се почва с някаква цел (отслабване, качване, намаляване % мазнини, сила, баланс, трупане на познания, следене на мерки, пък ако щеш и опознаване на себе си - някакси може да се видиш ‘отстрани’)!!!!!!!!!!

Твоя какъв ще бъде?! Тоест аз пак питам - ЦЕЛ???????????

Освен това ще е хубаво да напишеш име, години, килограми, ръст, мерки. И ЦЕЛ....  ;-) 

————————————-

А и като ти гледам храната - една никаква такава - НА НЯКАКВА ДИЕТА ЛИ СИ, ЧЕ ЯДЕШ ТОЛКОВА МАЛКО???????

Хайдееее, това не е сайт за ясновидци и гадатели  :lol: !!!!!!!!!!!!

Мнението беше редактирано от maria на 12.01.10 14:08.

12.01.10
14:08

Мария, и моят дневник няма цел! Да го затварям ли? :lol:

казано от Мария Никифорова на 12.01.10, 14:03:

А и като ти гледам храната - една никаква такава - НА НЯКАКВА ДИЕТА ЛИ СИ, ЧЕ ЯДЕШ ТОЛКОВА МАЛКО???????

И това ти ли го казваш?!! :lol:

12.01.10
14:14

Тук не става дума за мене. Аз отслабвам - затова имам минимум калории. От първия пост на ‘момичето без цели’ си представям, че всичко и е ОК и затова се чудя защо се храни така мизерно - почти като мене го докарва, даже аз ям повече  ;-) .

Петко - и твоя дневник си има цел - много хора се учат от него!!!!!!!!!!!

Мнението беше редактирано от maria на 13.01.10 10:08.

Мария, нещо изнервена ми се струваш. Момичето яде толкова, сигурно защото има твоят светъл пример пред себе си.
До авторката: добре дошла.
До Мария: Успокой се
И до двете: хапнете малко бе хора.

Към авторката - успех, че най-накрая си се решила! 2 години е много време за оправдания. Надявам се да ти хареса и да останеш.
И на мен храната ти ми се струва малко, но като видя още някой друг твой ден ще споделя отново мнение.
Не е зле да напишеш нещо повече за теб.

ПП: Мария, ти не ядеш повече от нея.
През целия ден хапвате колкото за 1 ядене и 1/2 най-много. Така ми се струва :)

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 12.01.10 14:23.

12.01.10
14:27

Момичета не е нужно да коментирате храненето ми тук. Това не е моя дневник, а и да беше - нали знаете, че е напразно  ;-) !!!!

Вместо да се занимавате с другото сакрално число (62 и 52 са те), обяснете на собственичката на дневника за белтъчините - как трябва да присъстват във всяко хранене и т.н. Защото тя си мисли, че е яла, но хапването на тиква или изпиването на едно кафе не може да се нарече хранене. Т.е. от менюто й останаха двете яйца и малко мляко - нищожно количество.
За останалото си има СПАМ тема.

И аз това имах в предвид като казах, че ще изчакам да видя някой друг нейн ден, защото този може да е просто “инцидентен” - случва се :)

DI

13.01.10
06:24

Прави сте за забележките :) Аз съм момиче , на 18 , ръст 168, тегло... около 80…
За менюто ми : Винаги са преобладавали въглехидратите (То си и личи :( ) та сега ми е малко трудно да оцеля какво точно да ям . Физическата ми активност се измерва в седене пред компютъра по цял ден попринцип. Пробвала съм разните му там дието тип Дяволя носи Прада ” Не ям нищо и като усетя, че ще припадна, хапвам парченце сирене” , но ми дойде ъкъла и сега съм решила бавно и лека полека чрез фетнес и разумно хранене да се повталя и стегна. Би ми било трудно да си определя целите , но като цяло - намаляване % мазнини, малко релеф и общ тонус. Дневника го започнах , за да се мотивирам по-лесно и да има кой да ме хока като сгафя :)
Благодаря за критиката, наистина белтъчините ми се губят, но ще се опитам да се ориентирам по-добре днес в менюто :)

ET

13.01.10
06:58

Харесай си някой режим,който ти съответства на разбирането за ‘разумно хранене’НВД е добър избор за начало според мене .
Хората са прави ,че трябва да вкараш повече протеин/месо,риба,яйца,извара/ ,защото ще те държи сита..за разлика от въглехидратите,които вечер може да ограничиш.Иначе има едно правило за съчетаване на храната:протеин+мазнини или протеин+въглехидрати .
А какво стана с фитнеса ,преживя ли първата тренировка?: )))

DI

13.01.10
07:15

Не ми се иска да го казвам , но това беше най-жалкото подобие на тренировка, което някой някога е правил... Около 20 мин не особено интензивно кардио ( кутия и половина- две цигари на ден никак не ми помогнаха! ) Днес съм решила да говоря и с инструктор и да направя и малко тренировки с тежести , но с това кардио не ми се мисли какво ще правя :(
Никак не ми е от помощ за хранителния режим и че от 5-годишна не съм закусвала, та сега ми е доста странно да ям преди обед.
Закуска: чаша кафе, кофичка кисело мляко (по-късно ще си изям ябълката , сега не мога да ям нищо повече)
Обяд: 3 варени яйца  и салата зеле
Следобед ще хапна малко орехи (Сурови, нали?!)
Вечерята ще я измисля по-късно и ще я добавя заедно с тренировката :)

ET

13.01.10
07:33

За цигарите не мога да се изкажа много комптентно,защото съм пушила само един месец,Но,не забравяй,че все пак ти не си правила много интензивни тренировки  и е нормално в началото да ти е доста трудно  и да се задъхваш,без значение дали си пушач или не./не казвам разбира се ,че цигарите не оказват влияние/.Ще ти трябва време да свикнеш и нали знаеш клишето:’Всяко начало е трудно’.

За орехите,както и за всякакви други ядки,е препоръчително да се консумират сурови: )

DI

13.01.10
07:34

Мерси за инфото :) Лек и ползотворен ден :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1