като ти стават сухи и гадни, ги прави във фурна и стават крехки и без проблем си хапваш 200гр на ядене. Аз така правя, защото като направя по- голямо количество месо на скарата, то на следващия ден става сухо, което не ми харесва.
казано от Giovane на 05.01.10, 15:20:
като ти стават сухи и гадни, ги прави във фурна и стават крехки и без проблем си хапваш 200гр на ядене. Аз така правя, защото като направя по- голямо количество месо на скарата, то на следващия ден става сухо, което не ми харесва.
Само филето с тава така ли ? Мазнина някаква слагаш ли :)
Ами подправям филето с пикантина за пиле, нарязвам малко гъби, слагам малко мазнина (наистина малко - олио) и преди да е готово малко сметана и става много яко всъщност. Иначе аз го правя в огнеопорна тава, тези стъклените. Ти можеш да минеш без сметаната, ако толкова не искаш никакви мазнини, което не е така предполагам :)
Ще я пробвам тая рецепта :smirk:
Храната днес :
1. Протеин + 100 гр. овес + 250 мл. мляко + мед + витамин
2. 3 яйца + 70 гр. сирене + 1 кисело мляко
3. 150 гр. свинско + 200 гр. кафяв ориз
4. Протеин + 100 гр. овес + 250 мл. мляко + мед
5. Извара + маслини + Size ON
:coolsmirk:
05.01.10
20:32
В нетренировъчни дни сайза на прах се пие час преди лягане или по времето, когато обичайно тренираш.
казано от Martin Tomov на 05.01.10, 20:32:
В нетренировъчни дни сайза на прах се пие час преди лягане или по времето, когато обичайно тренираш.
Именно :)
Това не го знаех :) На моя Сайз , който е на хапчета пише , че не трябва да се пие 1 час преди лягане , затова се учудих :)
Аз гледам, че ти го пиеш май сутрин твоя, пък аз по време на тренировка :)
Ами различните видове се пият по различен начин. Ето , аз не знаех , че праха се пие вечер , което е коренно различно от предписанието на моята кутия :) Ко да прайм .. :-P
Днес трябваше да тренирам, но ме болеше глава, та отложих за утре. Храна :
1. Протеин + 100 гр. мюсли + 250 мл. мляко + мед
2. Протеин + 2 банана
3. 200 гр. пилешко филе + 5 картофени кюфтета (около 200 гр.)
4. Пилешко бутче с 250 гр. кафяв ориз
5. Пилешко бутче с 250 гр. кафяв ориз + портокал
6. Извара + няколко ореха
Доволно се натъпках :-P
Пак пъпчасах нещо :ahhh: Не знам какво да правя. Много неприятно акне по лицето и гърба. Чудя се да спра ли добавките, или да намаля протеина... Мисля да отида на дерматолог, не се живее така.... Някой знае ли добър дерматолог в София, може и частен да е, само да ми помогне, че съм съсипан... Може да ви се види смешно, но наистина си оказва влияние на самочувствие и т.н
Мнението беше редактирано от korpusito на 07.01.10 12:14.
07.01.10
13:26
Зависи кое ти е по-важно това спри ! Аз лично имам акне от време на време ,според мен тежко , но като гледам всички мои връсници го имат,някои повече ,други,по-малко. Увеличи хигиената на лицето,иди при дерматолог. Аз лично се къпя прекалено често , кожата се изсушава от шампоана и така се излющва и пъпките завяхват по-лесно. Това обаче води до лек конфликт с наще защо все съм в банята :)
Храна и тренировка днес :
1. Протеин + 100 гр. мюсли + 250 мл. мляко + мед
2. Протеин + банан
3. 200 гр. пилешко филе + 200 гр. кафяв ориз
4. 200 гр. пилешко филе + 1 кисело мляко
5.Size ON + Протеин + 2 банана
6. 150 гр. пилешко филе с топено сирене и гъби
7. Извара + орехи
Тренировка :
Клек 5х5 @ 55 кг (тегаво)
Лег 5х5 @ 65 кг (Ок)
Гребане 5х5 @ 60 кг (Много тегаво, след клека краката ми рухнаха и едва се навеждах да взема щангата.Кръста утре ми е смазан 100%...)
Кофички 3х10 8 8 @ 0, 10, 10
По-здрави !
Отиди на дерматолог.Може да се е получило от съвсем друго нещо,а не от добавките.Причини много.
казано от gigitas на 08.01.10, 10:05:
Отиди на дерматолог.Може да се е получило от съвсем друго нещо,а не от добавките.Причини много.
Това и ще направя :) Храна и добавки както до сега.
Храна :
1. Протеин + 100 гр. овес + 250 мл. мляко + мед + Витамин
2. Протеин + 2 банана
3. 200 гр. пилешко филе + 200 гр. бял ориз + макарони на фурна
4. 3 яйца и сирене на омлет + 50 гр. пилешко + салата зеле + мандарини
5. Пилешко филе 140 гр. + орехи + Size ON Нямах извара.
Мнението беше редактирано от korpusito на 08.01.10 21:12.
Тренировка :
Набирания широк надхват 5х5 (Последната серия едва се надигнах.На криви ръкохватки ми е много по-трудно, отколкото на прав лост)
Тяга 5х5 @ 60 кг Добре ми беше, само последните 2 повторения ме измъчиха.
Раменни преси 5х5 @ 50 кг
Пулоувър 3х12 @ 17.5 кг
Чудя се какво да правя за следващата тренировка. Раменните преси няма да успея 55 кг, да направя ли пак на 50 или пък да напъна 55 като правя по 2-3 повторения ? Знам, че смисъла на програмата е да качваш след всяка тренировка, но тук ми е дилема как точно да стане. Въпроса ми е по-добре ли е да се напъвам на по-големит тежести с риск да не изпълня 5х5 или да качвам по-бавно, когато вече предишната тежест ми е лека ? Иначе набиранията съм далеч от тежести, а пък тягата ще я вдигам с 5 кг :)
По-късно храната.
Мнението беше редактирано от korpusito на 09.01.10 12:50.
казано от alabalaa на 09.01.10, 13:03:
Нямаш ли дискове по 1.25кг?
Днес ще пробвам да си купя :)
казано от korpusito на 10.01.10, 09:14:
казано от alabalaa на 09.01.10, 13:03:
Нямаш ли дискове по 1.25кг?
Днес ще пробвам да си купя :)
Пробвай да си намериш втора ръка, иначе не си заслужава 10лв 2,5 кг общо.. 4 лева ми излезе на мен килограма чисто нови..
За съжаление са толкова. Не ми се разправя да търся, че ми трябват бързо :)
Днес почивен ден. Имам лека мускулна в перките и доста по-осезаема в кръста и долната част на гърба. Тези дни не знам как ще е с тренировките, че ми се насъбраха доста неща-работа, учене, приятели и т.н, но при всички положения поне 2 тренировки ще направя :)
По-късно храната.
10.01.10
12:27
Щеше да пускаш снимки?
Сори ако си пуснал. Не съм видял. :)
10.01.10
12:33
Раменните преси са най-трудните упражнения , що се отнася до вдигане на повече кг . 5 кг на тренировка е много за тях . Вдигай с 2,5 , веднага след като си изпълнил 5х5 с добра техника на предишната тежест .
Не е лош вариант да си направиш 6х5 :)
Запазваш същите тежести, но повишаваш обема на тренировката с цел, все пак ‘да вдигнеш летвата’
Така ще увеличиш малко обема, в последствие, можеш да пробваш - 4х5@50 + 2х2 с 55кг, след това 3х5@50 + 3х3@55 ..пак запазваш обема, но и опитваш по-високата тежест.
Тренировка след тренировка, заменяш сериите по 50кг със серии по 55кг, стремейки се да запазиш обема на тренировката.
И да, малките тежести са от полза, като горното е приложимо и с тях.
Абеее...тегаво е с раменните преси. :)
Мнението беше редактирано от 6th на 10.01.10 13:03.
казано от Evgeni Nikolov на 10.01.10, 12:33:
Раменните преси са най-трудните упражнения , що се отнася до вдигане на повече кг . 5 кг на тренировка е много за тях . Вдигай с 2,5 , веднага след като си изпълнил 5х5 с добра техника на предишната тежест .
Сега излизам да си купя тежести :)
@ Pitbull Имам даже нов фотоапарат и ми е мерак, ама ходя сам да тренирам и няма как. Тея дни ще викна един приятел, ще има и клипчета на клек и тяга :-P
Храна 10.01.2010 :
1. Протеин + 100 гр. мюсли + 250 мл.прясно мляко Фитнес + мед + сушени плодове + витамин
2. Свинско със зеле + 2 филии хляб + половин кисело мляко
3. Протеин
4. Пилешко бутче с картофи към 400 гр. общо
5. Пилешко филе 150 гр. + картофи
6. Извара + орехи + Size ON
Тренировка днес :
Гребане 5х5 @ 60 кг
Клек 5х5 @ 60 кг
Лег 5х5 @ 70 кг (последното повторение на 4 и 5 серия с помощ :red: )
Кофички 3х10 @ 10 кг
Повдигане на крака в сс V преси 3х12
Много яка тренировка, кило вода изтече от мен. От клека съм много доволен, продължавам да качвам, също и лега. Вчера не можах да си купя дискчета по 1.25, но за следващата тренировка ще ги имам :-P Довечера манджата.
казано от IvanIv на 11.01.10, 11:10:
Раменната преса с лост ли я правиш?
Да.
Сигурно и друг път са те питали,извинявай,но не ти ли е малко слаб клек-а,при положение че лежанката ти е 70 кг.
казано от vortex на 11.01.10, 15:05:
Сигурно и друг път са те питали,извинявай,но не ти ли е малко слаб клек-а,при положение че лежанката ти е 70 кг.
Това няма голямо значение , предвит това , че от скоро кляка :) Как ще коментираш моя случай - клек 5х140 , тяга 3х125 , лег 4х75 :) И при мен нещата не са пропорционални , но не знам на какво се дължи това.
Клек правя от 2 седмици, лег от година, та ми се струва напълно реално :) За трите месеца, които ще правя програмата мисля да уравновеся нещата.
Гошко, как са краката при теб, стават ли ти дънките :)
Стават ми все още , но краката вървят. Специално за тебе ще ги снимам , въпреки че съм воднист :)
казано от Гошко на 11.01.10, 18:00:
Стават ми все още , но краката вървят. Специално за тебе ще ги снимам , въпреки че съм воднист :)
:-P Не знам дали си внушавам, но за 2-те седмици с клек краката ми качиха повече отколкото с месеци разгъвания и лег преса. Направо се плаша :lol: Ще снимам и аз при следващата тренировка.
Мнението беше редактирано от korpusito на 12.01.10 08:51.
Храната вчера :
1. Протеин + 100 гр. мюсли + мляко+ мед + витамин
2. 3 яйца
Тренировка + Size ON
3. Протеин + банан
4.150 гр. свинско + 4 филии хляб “Фитнес”
5.150 гр. пилешко + 200 гр. картофи
6.Протеин + банан
7. 150 гр. пилешко + 150 гр. картофи
8. 150 гр. извара Маджаров + малко зехтин
Стабилно белтъци, умерено въглени, за момента това е схемата.
И днес няма да мога да тренирам, че съм доста зает... Мисля утре и неделя да тренирам, но ще видим. По-късно храната.
След три дни почивка разгеле тренировка :
Набирания широк хват на криви ръкохватки 5х5 (Тегаво :long: )
Тяга 5х5 @ 65 кг Направо ми се виеше свят след последната серия, но гърба ми избухна.
Раменни преси 2х5 @ 50 кг, 3х5 @ 55 кг Рекорд ! Мислех, че няма да успея, но направих три серии като пусках до тила някъде. Другия път 5х5 ще опитам на тея кила.
Пулоувър 4х10 @ 17.5 стандартната ми тежест
Като цяло много силна тренировка. Хем бях смазан, хем имах сили за още. Ще видим утре как ще е ситуацията. Днес ми свърши остатъка от първата кутия Size ON мисля да продължа с втората без почивка. Ще се съберат 42 дни, не знам дали е ок ?
Зазобката ;)
1. Протеин + сушени плодове
2. Протеин + 100 гр. мюсли + 250 мл. мляко + мед
3. Протеин + 2 банана
4. 150 гр. свински врат + 350 гр. катофи на фурна
5. 4 яйца + 100 гр. сирене
6. 200 гр. извара + 100 гр. ядки