15.01.10
17:45
Здравейте , значи от 2 седмици почнах да тренирам по тази програма у дома (като подготовка за зала след около месец и нещо) :
Понеделник:
Лицеви упори 3х20
Лежанка 3х20
Бицепсово Сгъване 3х10
Коремни преси 2х20
Малко биене по боксова круша
Сряда:
Лицеви упори 3х20
Коремни преси 2х20
Набираня 3 серий
Повдигане на рамене за трапец 3х10
Мъртва тяга 3х10
Петък:
Лицеви упори 3х20
Лежанка 3х20
Коремни преси 2х20
Тичане
Приемам градивна критика,защото искам да я направя ,както трябва.Моля давайте съвети и предложения.
2 седмици не са ли ти достатъчни като подготовка?
Най-добре си намери програма за начинаещи и направо в залата според мен. Няма какво толкова да се подготвяш :)
Е аз искам по добре да се подготва та като започна в залата ше си купа протеин и да има по-голям резултат.
Ако още не се чувстваш достатъчно добре физически подготвен карай още седмица две така и после смело влизай в залата с изготвена програма за начинаещи:)
Аз физически не съм слаб ,но просто в момента не съм във форма.А като започна да трениам в залата колко дни е най-добре 3,4,5 ?
16.01.10
06:37
Лол,Всичко това го правиш у вас? Имаш лост+лежанка+дъмбели+круша? Че аз ако бях на теб щях да си купя тежести и да си тренирам вкъщи.
Ма като гледам цените много са скъпи тия неща.Иначе тия неща са на брат ми и аз ги ползвам.Се си мисла ,че в залата ще има по-голям резултат.
17.01.10
11:29
Аз тренирах 2 години в зала и си купих тежести и тренирам в нас. Взех си хранителни добавки и с 1 приятел като се саберем по 5 пъти в седмицата тренираме. Ефекта е по добър от залата. Нямаш притеснения, пестиш пари, по удобно е мястото, пускаш каквато музика искаш. Какво повече искаш ;) Проблема ще е само при купуването на още тежести особено сега както хромираните дискове са 6 лв/кг :P
Ами аз почвам да се замислям дали да не си тренирам у нас и да си купя някоя дубавка ,особено след като дигнаха месечната карта във фитнеса в ,който ходех на 50лв. .
17.01.10
18:59
Ами . .да си тренираш във вас е повече от перфектна идея ! Но да вземеш добавки сега, на този етап - не. Направи поне 2-3 месеца и тогава вземи. Ще имаш по-голям ефект тогава, а сега няма да го видиш ефекта от добавките толкова. Не за друго просто да влезеш в ритъм и т.н. Може и след месец да почнеш с добавки макар, че ще е рано, но недей веднага се почвай с добавките. Недей бързай за всичко си има време ! Търпение и воля му е майката ! Поздрави.
Не явно си ме разбрал погрешно...Аз лично не съм привърженик на тези неща ,но просто искам растеж.Разбирасе ,че няма от сега да започна с добавките след 2-3 месеца мисля да се взема протейн.Много благодаря за съветите и всичко ако може само ми кажете дали програма става и няда да претренирам или да направя някой промени.