17.01.10
21:31
Здравейте! Доколкото до мен 176см съм висок , 63 кг. около 2-3 месеца опит,купих си протеини наскоро.Бих искал да попитам по-квалифицираните фитнес маняци за съвет за фитнес програма.Порових се из сайта и намерих няколко фитнес програми за покачване на мускулна маса но много ми е трудно с избора защото намерих тези четири : http://www.bb-team.org/workout/1288/ ; http://www.bb-team.org/workout/1290/; http://www.bb-team.org/workout/1358/ ; http://www.bb-team.org/workout/1289/ и незнам на коя да се спра?Моля Ви ще съм много благодарен за съветите Ви!
Мерси предварително,защото знам,че в този форум има много добри и квалифицирани хора,дори треньори и консултанти,които се надявам да ми обърнат малко внимание!
18.01.10
12:09
Моля Ви дайте ми предложение , защото след малко трябва да ходя на фитнес и да почна някоя от програмите!
18.01.10
12:17
Не разбрах на комунистите или на ЦСКА симпатизираш, но както и да е:
ти си 63кг на 173. Оттук следва, че храненето ти е много зле. Дори и кило протеин на седмица няма да ти помогне, ако не се храниш достатъчно. За сметка на това сигурно и претренираш, с оглед на по-бърз растеж, защото лятото ей го де е. Ако и опитът ти от 2-3 месеца е някакъв сплит, то която от тия програми да вземеш, ефектът няма да е това, към което се целиш. Явно затова и никой не ти отговаря, не му се занимава после да се обяснява като ученичка защото точно тази програма ти е препоръчал, пък ти не си качил и грам.
Качва се с:
-достатъчно храна;
-програма според стажа.
Ако нямаш първото, екип от каубойко, Арни, Рони, Дейв, три врачки, двама гадателя, астроложка, шаман и Злобета Райкова дори да ти направи програмата - пак няма да качиш!
Ако ти се спори - сложи какво яде вчера например ;)
18.01.10
14:48
Човек да ти кажа честно много ме обърка..значи аз се старая да ям по 5-6 пъти на ден за сега съм 63 кг. 176 см. до към 72-3 кг. трябва да стана знам , но колко повече да ям...Доколкото за програма айде препоръчай ми ти тогава...
18.01.10
14:49
Щом нестава никоя от тези четири , тогава коя?? ;( ;( ;(
18.01.10
14:50
казано от XpucTo на 18.01.10, 14:48:
Човек да ти кажа честно много ме обърка..значи аз се старая да ям по 5-6 пъти на ден за сега съм 63 кг. 176 см. до към 72-3 кг. трябва да стана знам , но колко повече да ям...Доколкото за програма айде препоръчай ми ти тогава...
А какво ядеш тия 5-6 пъти?
Програмата не е толкова важна, аз дори бих ти препоръчал да разделиш тялото на 2 и пон/чет едната половина, а вт/пет - другата да тренираш.
18.01.10
15:07
ами г/д яденето ми е сутрин в 7 часа две филийки хляб с фъстъчено масло и сладко или млеко с овесени ядки и към 8 часа доза протеин.След това към 9 часа около 500 мл. прясно млеко.На обяд към 12-13 часа ям в стола ни на училището,попринцип дават една супа и едно основно ястие като пържола , кебабче , риба понякога и такива работи след това ако ми се яде нещо към 2 часа хапвам малко.След това доза протеин и отивам на фитнес след фитнеса пак доза протеин и някакъв плод към 6 7 часа гледам да ям нещо пилешко или луканка нещо подобно и общо взето така минава деня ми за хранене.Очаквам съвети и критики,Мерси!
18.01.10
15:12
Значи имаш някакъв хранителен план, следваш го и...няма растеж. Откъдето си правиш извода, че точно програмата куца?
Последното ти ядене излиза, че е в 19.00, едва ли в 22.00 си заспал. 3 дози протеин на ден при лошо хранене си е разсипия откъдето и да го погледнеш. Дали не е добре вместо програмите из сайта да поразгледаш за храненето?
18.01.10
15:20
Добре човек но това ядене едва започвам да го практикувам от днес!Трябваше да го кажа това по рано..за са не си мислиш че като ям така нямам напредък...Забравих да кажа и че гледам да пия около 2 литра вода на ден.Точно затова , защото почвам правилното хранене исках програмка,но ще избера някоя и ще разчитам повече на храненето.
18.01.10
15:21
казано от XpucTo на 18.01.10, 15:20:
Добре човек но това ядене едва започвам да го практикувам от днес!Трябваше да го кажа това по рано..за са не си мислиш че като ям така нямам напредък...Забравих да кажа и че гледам да пия около 2 литра вода на ден.Точно затова , защото почвам правилното хранене исках програмка,но ще избера някоя и ще разчитам повече на храненето.
Правилно!