20.01.10
12:24
Здравейте аз сам начинаещ и сам на 13г и сега започвам да тренирам може ли да ми кажете по колко време да тренирам и колко пъти в седмицата?
от сега ви благодаря!
2пъти.Съвсем леко колкото за тонус.Прави6 по 1 ..2 упражнения за група с леки кг.И в тази възраст набягаи пове4е на колело и бягане :)
казано от Николаи на 20.01.10, 13:09:
2пъти.Съвсем леко колкото за тонус.Прави6 по 1 ..2 упражнения за група с леки кг.И в тази възраст набягаи пове4е на колело и бягане :)
благодаря ти много а ще те попитам още 1 вапрос трябвали да спазвам програми?
На толкова години не е необходимо да се задълбочаваш особено, стреми се да правиш упражненията правилно, вземи някой по-навътре в нещата с теб, който да показва и обяснява (ако в залата няма треньор разбира се)
казано от btkadsl на 20.01.10, 13:49:
На толкова години не е необходимо да се задълбочаваш особено, стреми се да правиш упражненията правилно, вземи някой по-навътре в нещата с теб, който да показва и обяснява (ако в залата няма треньор разбира се)
аз не тренирам в зала затова питам тренирам в къщи
казано от HealthStore Консултант на 20.01.10, 16:38:
Щом е за тонус, тренирай два-три пъти в седмицата.Може да не се ограничаваш вкъщи, излез малко навън.Потърси си лостове,успоредка и стадион и си готов ;)
благодаря !Аз не за тонус а за да направя мусколи за удоволствие и ефект.
21.01.10
16:39
2-3 пъти лостове ще е най-добре, съчетано с лицеви упори, коремни преси и бягане. Можеш да правиш къргови упражнения по 2 пъти в залата, но мисля че ти е рано.