20.01.10
14:27
Как е по-добре - повече серии с по-малко повторения или обратното? Целта ми е да направя по-добър релеф
20.01.10
15:02
Правилният отговор е по-често ядене с по-малки порции. Колкото до коремните преси - и без да ги правиш може да имаш релефни плочки, както и обратното - както и да ги правиш, няма да имаш видими плочки, ако ти куца яденето.
Релефът идва от храната, оправи нея и после мисли за тренировката.
Велоергометърът помага ли в случая или трябва задължително кростренажор и пътека да ползвам?
21.01.10
18:58
Да, велометърът помага. За какви добавки говориш? За какво ще ги използваш тези добавки?
HealthStore Консултант спомена, че може да си помогна с добавка и затова попитах. Идеята ми е да се орелефя без да кача килограми, в момента съм 71кг, висок съм 181см и ми е добре. Възможно ли е?
л-карнитин + фет бърнър става мн добре.... и все пак всичко зависи от храненето ти .. ако нямаш правилно хранене никакъв смисъл няма от добавки
22.01.10
14:36
@frederiko не мисля, че си прав.По принцип фет бърнър и л-карнетин са за орефляване, но л-карнетина е за активно трениращи, които спортуват много често, а фет бърнър се използва преди тренировка, за да може тялото да взема енергия и от мазнините.Мисля че за него най-добре ще е фет бърнър + аминокисилин (ако тренира и във фитнеса), ако не - без амино.