03.03.05
23:39
значи откакто ходя на фитнес ( няколко мес.) съм забелязал че трицепса ми грам не е мръднал за разлика от всички останали групи и изобщо този шиб^н трицес ми разваля и симетрия и всичко ..искам и аз поткова :(( дали ако го тренирам 2 пъти седмично ще има по голям ефект да речем 1път с гърдите ( понеделник) и 2път (четвъртък) с оформящи упражнения. PLS HELP
04.03.05
00:01
По скоро смени упражненията.И кажи с коя друга група го правиш?
ми виж трицепса го правя след гърди .. ето така
1. гърди
вдигане от лег 4-5x6-8
вдигане от полулег 4x6-8
флаис на машина 4x12-15
2 трицепс
френско ot leg с крив лост 4x6-8
скрипец 4x10-12
ритник с дъмбел 1x20-25.
мисля че го натоварвам перфектно по този начин ама :((
ами като за начало тая напомпваща серия кикбек (ако на това му викаш ти ритник :)) ти е излишна, а и второ попринцип най-добри резултати за ръка като цяло се забелязват когато се тренират бицепс и трицепс в един ден. пробвай го! като правиш първо трицепса и вече ти сам трябва да усетиш кои упражнения усешташ добри за теб си, защото при всеки е различно. аз например до скоро правех така: 3 серии с дъмбел зад врат, 3 серии френско от лег, и 3 серии кофички за трицепс с 35кг допълнително утежнение и това просто кърти за мен (сега правя суперсерии :)) просто смени първо програмата да са в един ден и второ упражненията. виж кое работи за теб. това няма кои да ти го каже сам трябва да си го усетиш! успех :)
Мисля, че му е*аваш майката перфектно:) Прави трицепса при гърба или заедно с бицепса, но не и при гърди или рамо. Бих ти предложил следното: За около месец и половина или два го прави с бицепса - първо трицепс и после бицепс, 3х6-8 френско, 2х6-8 от лег с тесен хват и 2х4-6 трето упражнение по твой избор, но ако ти идва в повече може второто упражнение да ти е 3 серии и да не правиш 3-то. За този период би трябвало да наваксаш - тогава го слагаш при гърба:)
Грешка е както каза ти да го правиш 2 пъти седмично! Прави го 2 месеца с бицепса - 1-вия месец прави първо трицепс и след това бицепс, а 2-рия месец първо бицепс и след това трицепс (за тренировката говоря (за последователността)). Така при мен имаше много голям ефект и много бързо си развих трицепса :) Правих го с гърди, с гръб, с рамо обаче нямаше накакъв ефект. Ако искаш пробвай така както ти казах !
Поздрави :)