28.02.05
17:48
Днес си купих от тея гумените гевречета с намерението да го стискам стискам стискам :) Та кажете ползвали ли сте и имате ли добри отзиви за негу? Хаха, само да не ми стане мноо корава китката, че ще уморя малкия. :lol:
Дам забелязах, че е за предмишница :) С гира е по-удобно дам, ма и геврека не е за изхвърляне. Ако ми писне от него ще го метна по някой :lol:
Аз имам едни щипки, доста са натегнати де... Бая се зоря и съм чат пат доволен. Само леко ми е съмнително, не товарят ли прекалено направзни и много ставите... абе умерено ползване винаги е добре дошло.
Еми с геврека правиш хват, а поне аз не знам това да е възможно с гиричките. :? Споко, няма да имаш проблеми с малкия. :lol:
Геврека (имам един такъв дето пише 35кг на него) съм го стискал бая в студените месеци, за да ми се стоплят ръцете, но и в другите сезони ако се наложи да ходя да вися някъде цял ден да чакам за нещо. Помагат за развитието на мускулите на ръката (имам предвид на тия от китката към пръстите) и на предмишницата. Ефекта върху предмишницата като обем или релеф не са много осезаеми поне при мен, но помагат да развиеш сила на ръката, с която можеш да причиняваш болка на другите като се ръкуват с тебе, а също така и на едноокия смок или както му викате при редовните занимания с него :P :P :P
От моя собствен опит и от този на приятели мога да кажа, че маса и/или релеф с тея гевреци не се прави, само сила може да се развие...ама може да си контузиш китката. Не знам точно защо и как, ама някой хора от тея гевреци ги болят китките
Ама нека това не ви плащи де, като имате мерак си стискайте :)
брато от каде го намери тоя геврек че не съм виждал от години а па моя го изяде кучето