24.01.10
11:47
Имам известно количество мазнини по корема, а отстрани ребрата ми се броят. Питам се дали има начин мазнините да се разлеят отстрани и да отидат към ребрата. Ако няма подобни упражнения поне бих искал да знам как да укрепя ребрата, така че да не са видими.
Да, ако висиш на ден по 1 час надолу с главата и ще се премести ... само внимавай да не висиш повече от 1 час , че да не се изместят сичките мазнини и тогава ще си имаш гърди ...
казано от hardrlz на 24.01.10, 12:10:
Да, ако висиш на ден по 1 час надолу с главата и ще се премести ... само внимавай да не висиш повече от 1 час , че да не се изместят сичките мазнини и тогава ще си имаш гърди ...
Сериозно ?
24.01.10
12:36
казано от mit на 24.01.10, 12:32:
казано от hardrlz на 24.01.10, 12:10:
Сериозно ?
Не!
Ето какво става като човек,който не е търсил пита и хора,които се бъзикат дават съвети,а питащия вярва..
ХААХах.... амин...Ами на липосукция може да ти ги махнат от корема и да ти ги сложат отстрани..ина4е такива упражнения не съществуват
24.01.10
14:39
Скачане на място със запушен нос. ПОмага!
24.01.10
15:12
Абе луди ли сте :) Момчето ще вземе да повярва и да припадне - я от събиране на кръв в мозъка, я от липса на кислород :)
Пич, вземи да караш колело, за да стопиш мазнините около пъпа. Също може да си вдигаш краката от вис. А за да натрупаш мускули върху ребрата (ако съм разбрал правилно), прави коремни преси за страничните мускули. Не знам как се казват, ама ако потърсиш, ще намериш доста упражнения и уреди.
Линк - работи добре за косите коремни мускули, която явно е областта, където ще трябва да наблегнеш. Колкото до мазнините в предната част на корема - бягане, велоаргометър, бой със сянка и прочие кардио ще са нужни за да изгориш натрупаните там мазнини (кардиото съчетано с подходящ хранителен режим би довело до по-бързи резултати).
Мнението беше редактирано от Zenith на 24.01.10 21:54.