Домашно

AN

25.01.10
14:58

Значи искам да попитам,има ли начин ефективно да стегна цялото тяло у дома. Последните 2-3 години откакто си взех компютър съм се отпуснал много,просто за 2 лета напълнях с 10 кила,успях да сваля половината с диета,сега ми трябва стягане. най вече ръцете,корема и бедрата. не обичам да тичам,преди да си взема тая болест,не сирах по цял ден сега за 300 метра имам чувството че получавам инфаркт. Та какви упражнения да правя,с лост съм боза,не искам и да се пробвам. Сега правя до 200 лицеви на ден,също толкова коремни и кофички.

25.01.10
15:50

казано от anarx на 25.01.10, 14:58:

Сега правя до 200 лицеви на ден,също толкова коремни и кофички.

Добре бе приятел :D Ти ако правеше по толкова на ден надали щеше да ти трябва стягане ... Ако имате питания или проблеми, просто подходете сериозно бе ... това е форум за фитнес, не за надлъгване на тема “кой колко вдига и кой по колко стотин хиляди повторения прави” ...

25.01.10
16:07

Е сега , той не е уточнил как ги прави 200х1 , 10 х20 ...

Особено би ми било интересно да видя как  правиш 200 кофички на ден и с каква техника . И ако все пак ги правиш , което бих похвалил като постижение , много са и няма голям смисъл . Пръскаш трицепса от помпане , а гърба не го и пипаш .  С лост си боза , не искаш и да се пробваш , ами явно просто си слаб в тези упражнения и подходящ  начин да се подобриш е да ги правиш . И аз преди избягвах поради тази причина набиранията например , но теб те съветвам да ги правиш .

AN

25.01.10
16:42

казано от EvilOgre на 25.01.10, 15:50:

казано от anarx на 25.01.10, 14:58:

Сега правя до 200 лицеви на ден,също толкова коремни и кофички.

Добре бе приятел :D Ти ако правеше по толкова на ден надали щеше да ти трябва стягане ... Ако имате питания или проблеми, просто подходете сериозно бе ... това е форум за фитнес, не за надлъгване на тема “кой колко вдига и кой по колко стотин хиляди повторения прави” ...

Правя ги от 1 седмица,и точно както каза 10х20 . не ми трябва да се надлъгвам,просто и с това става прекалено бавно.

AN

25.01.10
16:51

За кофичките,да отучня наблягам на кофички на лежанка,просто са ми по лесни.

25.01.10
20:00

Купи си някакъв лост (прав, крив), дъмбели (примерно разглобяеми) или пудовки. С тези уреди + коремни, лицеви, кофички между 2 стола, можеш да товариш абсолютно цялото тяло.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1