Програма

25.01.10
10:54

Разгледах програмите из сайта, но не си харесах никоя. Тази си я сътворих сам, като се съобразих със задължителните за мен, тренировки във вторник и събота. Как ви се струва ?

понеделник - гръб, рамене
вторник    -  бицепс, предмишница, хват, прасец
сряда      -  почивка
четвъртък -  гърди, трицепс
петък      -  бедра, прасец, преса
събота    -  канадска борба
неделя    -  почивка

25.01.10
12:29

Бицепса се товари много при гърба също и предмишницата  ако искаш ги вкараи в една тренировка,ако са надругия ден няма да си 100 процента

Мнението беше редактирано от daka934 на 25.01.10 12:30.

25.01.10
13:15

Не мога, вторник имам фиксирани упражнения за канадската, които натоварват посочените мускулни групи. Сигурно ще ползвам и фитили за да е свеж хвата за тогава. Ще го мисля още тия дни, ако ми дойде нещо друго на акъла, ще пиша. :)

25.01.10
17:38

Е и аз прая упр за канадска добра след гърба

25.01.10
17:42

Ти моа праиш и упражнениЪ за канадска добра след гърба, но едва ли се занимаваш серизно с това, колкото Антон !
П.С. Грешките са умишлени !

25.01.10
17:54

аз ти предлагам така да пуставиш гръб и гърди в 1 ден успех!

Мнението беше редактирано от muscol на 25.01.10 17:55.

VI

25.01.10
18:54

Най-добре би било да размениш тренировките от понеделник и четвъртък. Така бицепсът и предмишницата няма да са изморени във вторник. По този начин няма да има нужда да ползваш фитили в тренировката за гръб, а тежка тяга и набирания без фитили са един много добър начин за заздравяване на хвата.

25.01.10
20:14

казано от vicname на 25.01.10, 18:54:

Най-добре би било да размениш тренировките от понеделник и четвъртък. Така бицепсът и предмишницата няма да са изморени във вторник. По този начин няма да има нужда да ползваш фитили в тренировката за гръб, а тежка тяга и набирания без фитили са един много добър начин за заздравяване на хвата.

Това с размяната ми хареса. Имам мускулна треска и автоматично бях изключил този вариант. Мерси, от следващия понеделник я започвам. :)

26.01.10
04:44

и на края как става програмата ?

26.01.10
06:14

понеделник - гърди, трицепс
вторник  -  бицепс, предмишница, хват, прасец
сряда    -  почивка
четвъртък -  гръб, рамене
петък    -  бедра, прасец, преса
събота  -  канадска борба
неделя  -  почивка

:)

04.02.10
14:22

трапец няма ли да прависш?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1