25.01.10
14:05
Здравейте, тренирам активно от около месец, преди това съм се занимавал ама за по кратко.
Програмата ми е :
1 ден; Гърди; бицепс; корем
2 ден : Гръб; трицепс; корем
3 ден: Рамо; крака ; корем.
Интересуваме каквии упражнения бихте ми препоръчали и с каква тежест, като основната идея е топене на излишни мазнини и покачване на мускулна маса!
Предварително Ви благодаря!
казано от dinana на 25.01.10, 14:05:
Здравейте, тренирам активно от около месец, преди това съм се занимавал ама за по кратко.
Програмата ми е :1 ден; Гърди; бицепс; корем
2 ден : Гръб; трицепс; корем
3 ден: Рамо; крака ; корем.Интересуваме каквии упражнения бихте ми препоръчали и с каква тежест, като основната идея е топене на излишни мазнини и покачване на мускулна маса!
Предварително Ви благодаря!
Кажи нешто за себе си,години,височина...
Как да ти кажа като направо ме есрам!!!
- ръст 186 (см)
- тегло 120 (кг)
- гръдна обиколка 123 (см)
- талия 124 (см)
- ханш 121 (см)
- бедро 69 (см)
Това достатъчно ли е ? Навремето тренирах, спирах, отново тренирах имам в предвид в годината по месец наксимум, но си и по хапвах, и пийвах и тези неща :))
казано от dinana на 25.01.10, 15:24:
- ръст 186 (см)
- тегло 120 (кг)
- талия 124 (см)
- ханш 121 (см)
- бедро 69 (см)Това достатъчно ли е ? Навремето тренирах, спирах, отново тренирах имам в предвид в годината по месец наксимум, но си и по хапвах, и пийвах и тези неща :))
Гръдна обиколка колкото талията,това не е добре.Направи си една одбра диета за сваляне на кг.
Включи кардио 30-40 мин към всяка тренировка и се зареди с търпение.За начало се концентрирай над повече на брой повторения 10-15 със тежест кяото ти позволява да ги направиш.Избери си една програма за начинаещи от сайта.
Всичко ще стане с времето.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 25.01.10 16:23.
казано от korpusito на 25.01.10, 16:51:
Ниско въглехидратна диета, кръгови тренировки, кардио :)
, докога с тези кръгови тренировки
казано от Biad__ на 25.01.10, 16:02:
казано от dinana на 25.01.10, 15:24:
- ръст 186 (см)
- тегло 120 (кг)
- талия 124 (см)
- ханш 121 (см)
- бедро 69 (см)Това достатъчно ли е ? Навремето тренирах, спирах, отново тренирах имам в предвид в годината по месец наксимум, но си и по хапвах, и пийвах и тези неща :))
Гръдна обиколка колкото талията,това не е добре.Направи си една одбра диета за сваляне на кг.
Включи кардио 30-40 мин към всяка тренировка и се зареди с търпение.За начало се концентрирай над повече на брой повторения 10-15 със тежест кяото ти позволява да ги направиш.Избери си една програма за начинаещи от сайта.
Всичко ще стане с времето.
Колко време трябва да се придържам към тази програма за начинаещи???
казано от dinana на 26.01.10, 08:18:
Докато свалиш поне 15кг.
При твоя случай сплит програма още повече, че сега започваш не виждам реален смисъл.
Концетрирай се върху храненето си, правилното изпълнение на упражненията с по-малки тежести и кардиото.
И с по-малки почивки между сериите. Ако си се изпотил след силовата тренировка - това е темпото.
Успех.
казано от velislavs на 26.01.10, 08:35:
казано от dinana на 26.01.10, 08:18:
Докато свалиш поне 15кг.
При твоя случай сплит програма още повече, че сега започваш не виждам реален смисъл.
Концетрирай се върху храненето си, правилното изпълнение на упражненията с по-малки тежести и кардиото.И с по-малки почивки между сериите. Ако си се изпотил след силовата тренировка - това е темпото.
Успех.
Благодаря Ви, ще пробвам и ще Ви информирам за постигнатите резултати!
Изготви си хранителен режим ( което не означава да се гладува ). Наблегни освен на силовите тренировки и на аеробни дейности - велоергеметър, пътека, тичане в парка, тенис, плуване , ски. Ежедневното натоварване и постоянство ще те доведе до постигане на желаните резултати. Само имай търпение, защото резултатите няма да дойдат за 1 месец.