27.01.10
21:46
Здравейте ,купил съм си 10lb суроватка на Scivation ,Size on и mass fx .в тренировачните дни ще ги пия така
протеина сутрин ,преди тренировка и след тренировка
креатина повреме на тренировка
Бихтели ми разяснили как се пият massfx-a и останалите добавки в нетренировачни дни ,благодаря
Темата беше редактирана от Mazhlekov на 27.01.10 21:47.
27.01.10
21:54
Протеина може да си го спестиш преди тренировка, в нетрен. дни, сутрин на гладно.Тогава може да пиеш и Саиз Он, а МассФх, дори не съм си правил труда да го разглеждам като продукт.
казано от RogerF на 27.01.10, 21:54:
Протеина може да си го спестиш преди тренировка, в нетрен. дни, сутрин на гладно.Тогава може да пиеш и Саиз Он, а МассФх, дори не съм си правил труда да го разглеждам като продукт.
нещо не ми вдъхваш доверие нз що ..
27.01.10
22:05
Сега обяснения ли искаш, вземи прочети малко :)
казано от RogerF на 27.01.10, 22:05:
Сега обяснения ли искаш, вземи прочети малко :)
бе брат аз съм чел,обоснови се защо да не пия протеина преди тренировка ? и защо сутрин креатина а не около 2-3 4аса наобяд примерно ?
Мнението беше редактирано от Mazhlekov на 27.01.10 22:20.
казано от Mazhlekov на 27.01.10, 21:46:
Здравейте ,купил съм си 10lb суроватка на Scivation ,Size on и mass fx .в тренировачните дни ще ги пия така
протеина сутрин ,преди тренировка и след тренировка
креатина повреме на тренировка
Бихтели ми разяснили как се пият massfx-a и останалите добавки в нетренировачни дни ,благодаря
За мас фх не знам. Протеина сутрин и между храненията, Сайз-а по времето когато обичайно тренираш или преди лягане. Прочети си кутиите ;)
27.01.10
22:24
Сайза може по-всяко време.Аз бих го пил сутрин заради по-бързото усвояване, другият вариант в момента когато ти е тренировката, тоест на 24 часа.Протеина преди тренировката ще ти покачи ненужно инсулина, тогава той трябва да е в затишие.В нетрен. дни протеин рано сутрин на гладно, за да се спрат катаболните процеси, и да се осигури бърз приток на аминокиселини за мускулите.Надявам се да съм ти помогнал.
казано от RogerF на 27.01.10, 22:24:
Сайза може по-всяко време.Аз бих го пил сутрин заради по-бързото усвояване, другият вариант в момента когато ти е тренировката, тоест на 24 часа.Протеина преди тренировката ще ти покачи ненужно инсулина, тогава той трябва да е в затишие.В нетрен. дни протеин рано сутрин на гладно, за да се спрат катаболните процеси, и да се осигури бърз приток на аминокиселини за мускулите.Надявам се да съм ти помогнал.
аз мисля сайз она по времето на тренировката(на 24ч. демек) за протеина в нетрен дни съм сагласен,протеина с 3-4гр въглехидрати в доза колко ще ми увеличи инсyлина преди тренировка ,да те светна малко инсолин=сила и енергия а ти твърдиш ,че е добре да е в затишие по време на тренировка
Мнението беше редактирано от Mazhlekov на 27.01.10 22:32.
27.01.10
22:38
Светни ме, оооо просветенни :D
Както и да е , имаме коренно различни виждания за нещата, спи ми се, не ми се обяснява, оправяй се както си знаеш.:)
28.01.10
04:14
MassFX е универсален продукт и неговият прием не е завиим от тренировката ти. Просто пръсни капсулите през целия ден на равни приеми. За предпочитане е да не се взима на гладно. Продуктът се употребява всеки ден.
Пита ,а пък вика не ми вдъхваш доверие !?! Ти пък на мен не ми вдъхваш грам доверие след като си правиш стак ,а не знаеш грам какво си взел и как се пие . :)
Мнението беше редактирано от daniel_88 на 28.01.10 06:53.
казано от daniel_88 на 28.01.10, 06:51:
Пита ,а пък вика не ми вдъхваш доверие !?! Ти пък на мен не ми вдъхваш грам доверие след като си правиш стак ,а не знаеш грам какво си взел и как се пие . :)
дреме ми на патката дали ти вдъхвам доверие,едва ли съм дал над 350лв за добавки и незнам “грам” какво сам купил и как се пие,
имах конкретен въпрос на който само сила ми отговори,за което благодаря :)
офф - като ти видя снимката и се изпълвам с доверие към теб така ,че не се хаби да ми правиш изречения :)
Мнението беше редактирано от Mazhlekov на 28.01.10 11:22.
казано от Mazhlekov на 28.01.10, 11:21:
казано от daniel_88 на 28.01.10, 06:51:
дреме ми на патката дали ти вдъхвам доверие,едва ли съм дал над 350лв за добавки и незнам “грам” какво сам купил и как се пие,
имах конкретен въпрос на който само сила ми отговори,за което благодаря :)
офф - като ти видя снимката и се изпълвам с доверие към теб така ,че не се хаби да ми правиш изречения :)
Взе добавките и стана “батка” ;) Повече уважение към хората.
Size On (на прах) - В тренировъчни дни, за оптимизиране на приема и абсорбирането на SizeOn™ смесете една доза с 24 унции (0.700 литра) вода в шейкър и отпивайте по време на тренировката. Ако не можете да вземате SizeOn™ по време на тренировката Ви, вземете една доза веднага след тренировка или в рамките на един час преди лягане. Нетренировъчни дни:
В нетренировъчни дни вземайте една доза с 24 унции (0.700 литра) вода в рамките на един час преди лягане или във времето, по което обикновено тренирате.
Size On (таблетки) - Вземайте 6-8 таблетки ЕДИН ПЪТ НА ДЕН сутринта (всеки ден).