Въпроз са Сайз он и стак

27.01.10
21:46

Здравейте ,купил съм си 10lb суроватка на Scivation ,Size on и mass fx .в тренировачните дни ще ги пия така
протеина сутрин ,преди тренировка и след тренировка
креатина повреме на тренировка
Бихтели ми разяснили как се пият massfx-a и останалите добавки в нетренировачни дни ,благодаря

Темата беше редактирана от Mazhlekov на 27.01.10 21:47.

Протеина може да си го спестиш преди тренировка, в нетрен. дни, сутрин на гладно.Тогава може да пиеш и  Саиз Он, а МассФх, дори не съм си правил труда да го разглеждам като продукт.

27.01.10
22:02

казано от RogerF на 27.01.10, 21:54:

Протеина може да си го спестиш преди тренировка, в нетрен. дни, сутрин на гладно.Тогава може да пиеш и  Саиз Он, а МассФх, дори не съм си правил труда да го разглеждам като продукт.

нещо не ми вдъхваш доверие нз що ..

Сега обяснения ли искаш, вземи прочети малко :)

27.01.10
22:20

казано от RogerF на 27.01.10, 22:05:

Сега обяснения ли искаш, вземи прочети малко :)

бе брат аз съм чел,обоснови се защо да не пия протеина преди тренировка ? и защо сутрин креатина а не около 2-3 4аса наобяд примерно ?

Мнението беше редактирано от Mazhlekov на 27.01.10 22:20.

27.01.10
22:20

казано от Mazhlekov на 27.01.10, 21:46:

Здравейте ,купил съм си 10lb суроватка на Scivation ,Size on и mass fx .в тренировачните дни ще ги пия така
протеина сутрин ,преди тренировка и след тренировка
креатина повреме на тренировка
Бихтели ми разяснили как се пият massfx-a и останалите добавки в нетренировачни дни ,благодаря

За мас фх не знам. Протеина сутрин и между храненията, Сайз-а по времето когато обичайно тренираш или преди лягане. Прочети си кутиите ;)

Сайза може по-всяко време.Аз бих го пил сутрин заради по-бързото усвояване, другият вариант в момента когато ти е тренировката, тоест на 24 часа.Протеина преди тренировката ще ти покачи ненужно инсулина, тогава той трябва да е в затишие.В нетрен. дни протеин рано сутрин на гладно, за да се спрат катаболните процеси, и да се осигури бърз приток на аминокиселини за мускулите.Надявам се да съм ти помогнал.

27.01.10
22:31

казано от RogerF на 27.01.10, 22:24:

Сайза може по-всяко време.Аз бих го пил сутрин заради по-бързото усвояване, другият вариант в момента когато ти е тренировката, тоест на 24 часа.Протеина преди тренировката ще ти покачи ненужно инсулина, тогава той трябва да е в затишие.В нетрен. дни протеин рано сутрин на гладно, за да се спрат катаболните процеси, и да се осигури бърз приток на аминокиселини за мускулите.Надявам се да съм ти помогнал.

аз мисля сайз она по времето на тренировката(на 24ч. демек) за протеина в нетрен дни съм сагласен,протеина с 3-4гр въглехидрати в доза колко ще ми увеличи инсyлина преди тренировка ,да те светна малко инсолин=сила и енергия а ти твърдиш ,че е добре да е в затишие по време на тренировка

Мнението беше редактирано от Mazhlekov на 27.01.10 22:32.

Светни ме, оооо просветенни :D

Както и да е , имаме коренно различни виждания за нещата, спи ми се, не ми се обяснява, оправяй се както си знаеш.:)

СБ

28.01.10
04:14

MassFX е универсален продукт и неговият прием не е завиим от тренировката ти. Просто пръсни капсулите през целия ден на равни приеми. За предпочитане е да не се взима на гладно. Продуктът се употребява всеки ден.

28.01.10
06:51

Пита ,а пък вика не ми вдъхваш доверие !?! Ти пък на мен не ми вдъхваш грам  доверие след като си правиш стак ,а не знаеш грам какво си взел и как се пие  . :)

Мнението беше редактирано от daniel_88 на 28.01.10 06:53.

28.01.10
11:21

казано от daniel_88 на 28.01.10, 06:51:

Пита ,а пък вика не ми вдъхваш доверие !?! Ти пък на мен не ми вдъхваш грам  доверие след като си правиш стак ,а не знаеш грам какво си взел и как се пие  . :)

дреме ми на патката дали ти вдъхвам доверие,едва ли съм дал над 350лв за добавки и незнам “грам” какво сам купил и как се пие,
имах конкретен въпрос на който само сила ми отговори,за което благодаря :)
офф - като ти видя снимката и се изпълвам с доверие към теб така ,че не се хаби да ми правиш изречения :)

Мнението беше редактирано от Mazhlekov на 28.01.10 11:22.

28.01.10
12:58

казано от Mazhlekov на 28.01.10, 11:21:

казано от daniel_88 на 28.01.10, 06:51:

дреме ми на патката дали ти вдъхвам доверие,едва ли съм дал над 350лв за добавки и незнам “грам” какво сам купил и как се пие,
имах конкретен въпрос на който само сила ми отговори,за което благодаря :)
офф - като ти видя снимката и се изпълвам с доверие към теб така ,че не се хаби да ми правиш изречения :)

Взе добавките и стана “батка” ;) Повече уважение към хората.

28.01.10
14:32

Size On (на прах) - В тренировъчни дни, за оптимизиране на приема и абсорбирането на SizeOn™ смесете една доза с 24 унции (0.700 литра) вода в шейкър и отпивайте по време на тренировката. Ако не можете да вземате SizeOn™ по време на тренировката Ви, вземете една доза веднага след тренировка или в рамките на един час преди лягане. Нетренировъчни дни:

В нетренировъчни дни вземайте една доза с 24 унции (0.700 литра) вода в рамките на един час преди лягане или във времето, по което обикновено тренирате.

Size On (таблетки) - Вземайте 6-8 таблетки ЕДИН ПЪТ НА ДЕН сутринта (всеки ден).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1