Фитнес програма за начинаещ

28.01.10
11:24

Здр на всички фитнес маняци.Може ли да ми препоръчате фитнес програма?

Темата беше редактирана от BullShit на 28.01.10 11:27.

28.01.10
11:53

Не.
Разшетай се по форума и разбери защо. ;)

28.01.10
12:09

Разгледах форума.Но има доста фитнес програми , но искам програма която найстина има полза.Гледал съм ги навсякаде но просто искам да ми предложите някоя от която ще има ефект и за начинаещ разбира се

28.01.10
12:30

Щом си начинаещ, поне 3-4 седмици правиш по 1 упражнение за всяка мускулна група по 4 серии между 10-15 повторения.
Лежанка, бицепс, трицепс, гръб, рамо, крака и корем, някакви по-базови упражнения, това ти е играта.

28.01.10
12:36

Да аз това го знам през тази седмица натоварих цялото тяло.Затова желая от другата седмица да започна с програма

казано от BullShit на 28.01.10, 12:36:

Да аз това го знам през тази седмица натоварих цялото тяло.Затова желая от другата седмица да започна с програма

И цялото тяло в една тренировка не е ‘програма’?

28.01.10
12:39

Смисал?

Изглежда разбираме различни неща под ‘програма’. Обясни твоето виждане какво е.

28.01.10
12:44

Еми програма според мене значи 3 или 4 пъти в седмицата да упражняваш различни мускули от тялото.Пример :
Понеделник - рамо и гърди и уредите на който се изпълняват и така натак.Според мене това е програма.

казано от BullShit на 28.01.10, 12:44:

Еми програма според мене значи 3 или 4 пъти в седмицата да упражняваш различни мускули от тялото.Пример :
Понеделник - рамо и гърди и уредите на който се изпълняват и така натак.Според мене това е програма.

Е, значи потренирай цялото тяло в един ден 3 пъти седмично следващите 3-6 месеца и ще дойде времето да започнеш по ‘програма’ :)

28.01.10
12:48

Доколкото аз знам когато започнеш фитнес тренираш цялото тяло 1-2 седмици и след това започваш по програма

казано от BullShit на 28.01.10, 12:48:

Доколкото аз знам когато започнеш фитнес тренираш цялото тяло 1-2 седмици и след това започваш по програма

Доколкото аз знам може и повече от година да си тренираш цялото тяло на една тренировка, преди да преминеш на ‘програма’. Зад мен стоят милиони, които вече от век така започват фитнеса. Зад теб стоят бързите сплитаджии, които от втория ден в залата правят бицепс в отделен ден и след втората година в залата още си изглеждат по същия начин. Ти избираш от кои да си :)

28.01.10
12:58

не разбирам

28.01.10
13:11

Идеята е, че не е нужно веднага да разпределиш различните мускулни групи в различни дни (сплит). Трябва да ти привикнат мускулите, сухожилията и ставите към тренировките с тежести.

Смисъл, а не СМИСАЛ. Една мисъл, а не една МИСАЛ!

28.01.10
13:20

Всеки в залата работи по сплит - стар , млад , начинаещ , напреднал . Не бъди като всички . Прочети насам-натам . Не се ограничавай с този сайт и форум . Виж и други източници , чужди също . И моят съвет е такъв - тренирай цялото тяло всеки път , като имаш по ден или два  почивка между тренировките . Изгради цялостна сила преди да започнеш да наблягаш на ръце , гърди или корем . И тренирай крака , обезателно .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1