Ще има ли ефект с тази програма

PR

28.01.10
13:51

1ви ден:
Рамо
Трапец
Трицепс
2ри ден:
Бедра
Працес
3ти ден:
Почивка
4ти ден:
Гърди
Бицепс
5ти ден:
Гръб

Темата беше редактирана от pr0o0xy на 28.01.10 13:52.

28.01.10
14:20

Зависи, какво искаш да постигнеш - да качваш, да сваляш, да чистиш...?
Напиши, по колко упражнения, серии, повторения правиш.
Също така в началото на седмицата е добре да се правят големите мускулни групи, както и изоставащите!
Не е много добре да правиш бицепс, а на следващия ден гръб, защото ръцете ти ще са много изморени и ще имаш по-малко сила за гърба!Така, че може да оправиш тези неща засега, пък после може да напишеш пълният вариант на програмата, за да видим дали може да се пипне още нещо! ;-P

Мнението беше редактирано от boqn4o на 28.01.10 14:21.

PR

28.01.10
14:27

казано от boqn4o на 28.01.10, 14:20:

Също така в началото на седмицата е добре да се правят големите мускулни групи, както и изоставащите!
Не е много добре да правиш бицепс, а на следващия ден гръб, защото ръцете ти ще са много изморени и ще имаш по-малко сила за гърба!Така, че може да оправиш тези неща засега, пък после може да напишеш пълният вариант на програмата, за да видим дали може да се пипне още нещо! ;-P

Правя по 2-3 упражнения на всяка група, тъй като съм начинаещ.
Правя по 2 или 3 серии, всяка със 5-6 до 10 повторения.
Целта ми е да сваля 1 кг от корема, но мисля, че трябва да тренирам доста, за да не смъкна и от другите места, или поне да е минимална загубата.

Мнението беше редактирано от pr0o0xy на 28.01.10 14:29.

28.01.10
14:56

казано от pr0o0xy на 28.01.10, 14:27:

казано от boqn4o на 28.01.10, 14:20:

Правя по 2-3 упражнения на всяка група, тъй като съм начинаещ.
Правя по 2 или 3 серии, всяка със 5-6 до 10 повторения.
Целта ми е да сваля 1 кг от корема, но мисля, че трябва да тренирам доста, за да не смъкна и от другите места, или поне да е минимална загубата.

Сплита ти на човек с поне 1-2 години стаж.

28.01.10
22:07

Хаха, каде 1-2 години стаж...той гледа сплита на Христомир Христов, и пита дали е добър... :lol:
Аз, също бях така преди време но ме светнаха, че този сплит не е за мене, както и за тебе. :)

29.01.10
07:29

всяка програма (сплит) има ефект ;)
друг е въпроса какъв ще е ефекта.
начинаещ с 4 дневен сплит .... зависи как си с възстановяването и какви точно упражнения смяташ да правиш.
свалянето на 1кг (интересно ми е как точно го сметна) е въпрос на хранене повече, отколкото на тренировка

PR

29.01.10
10:23

казано от FRANKO1 на 29.01.10, 07:29:

всяка програма (сплит) има ефект ;)
друг е въпроса какъв ще е ефекта.
начинаещ с 4 дневен сплит .... зависи как си с възстановяването и какви точно упражнения смяташ да правиш.
свалянето на 1кг (интересно ми е как точно го сметна) е въпрос на хранене повече, отколкото на тренировка

Тренирам футбол от около 4 години, тези упражнения не ме натоварват чак толкова, затова ги избрах тях.

29.01.10
10:45

Мисля че ще е по-добре да го караш по 3 дневен сплит. Прекалено много ще ти идва и фитнес+футбол.

Пон-гръб,задно рамо, трицепс
сряда-гърди,бицепс, корем
петък-рамо,крака

Щом тренираш футбол по-добре не прави прасец. Това е моето мнение

PR

29.01.10
20:34

казано от radostin radev на 29.01.10, 10:45:

Мисля че ще е по-добре да го караш по 3 дневен сплит. Прекалено много ще ти идва и фитнес+футбол.

Пон-гръб,задно рамо, трицепс
сряда-гърди,бицепс, корем
петък-рамо,крака

Щом тренираш футбол по-добре не прави прасец. Това е моето мнение

Упражненията за крака ги правя, за да съм в форма, за загрявка и т.н....
А доколкото това което ми даде, кажи как да вмъкна корем като имам(макар и малко) за сваляне, няма смисъл от тренировки.
При мен се получава нещо адски гадно, горните 2 плочки около 1/4 са се показали и надолу имам малко корем...

29.01.10
21:39

4 години футбол и имаш корем . Кажи какво ядеш , да не би там да се крие проблема . С такова кардио всекидневно корем трудно се поддържа .  А упражненията за крака си ги прави най-сериозно , за да си помогнеш наистина във футбола и като сила, стабилност  и като скорост . Аз тренирах 3 години футбол и прасеца ми е отвратително малък , но ако твоя си го харесваш не го тренирай отделно . Когато нямаш тежки тренировки или мачове , прави тежки клекове . Успех със зимната потготовка !

// Ех , как ми се иска пак да съм на 16-17 години и сега да започвам зимната потготовка :( . Ама няма  .

PR

30.01.10
09:36

казано от Evgeni Nikolov на 29.01.10, 21:39:

4 години футбол и имаш корем . Кажи какво ядеш , да не би там да се крие проблема . С такова кардио всекидневно корем трудно се поддържа .  А упражненията за крака си ги прави най-сериозно , за да си помогнеш наистина във футбола и като сила, стабилност  и като скорост . Аз тренирах 3 години футбол и прасеца ми е отвратително малък , но ако твоя си го харесваш не го тренирай отделно . Когато нямаш тежки тренировки или мачове , прави тежки клекове . Успех със зимната потготовка !

// Ех , как ми се иска пак да съм на 16-17 години и сега да започвам зимната потготовка :( . Ама няма  .

Виж сега, аз като казвам корем, то не се личи, а просто няма плочки :(
А инадже аз сега не тренирам щото имам проблем с колената, гледам да съм в форма, поне колкото мога да се стегна

30.01.10
09:49

Какъв ти е проблема с колената?От него зависи и какви клекове ще правиш.

PR

30.01.10
10:26

казано от anxiety на 30.01.10, 09:49:

Какъв ти е проблема с колената?От него зависи и какви клекове ще правиш.

Ами с лявото съм си добре, а дясното преди около 2-3 месеца ме удариха и сега почти е минало, ама като затичам ме наболва.
Айде ще ходя да потренирам, ся поне сме почивка и имам време.
ПП:
Супер тренировка напраих, само доста тежичко...
Кажи какви тежести да дигам за гръб?
Ся с 15кг. гири и се уморих доста ;д

Мнението беше редактирано от pr0o0xy на 30.01.10 12:38.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1