28.01.10
20:18
Креатин добре, ама с тоя глутамин, малко си се прецакал.Както и да е, ще чакаме резултати.
Храна - 28 Януари 2009
Ставане в 07:00
1. 07:30 - 4 пържени филии “Савимекс” с 1 яйце и конфитюр, кафе
2. 10:00 - парче пица, 1 кис. мляко, вяфла “Хипер”
3. 14:00 - 200 гр. ориз с месо, 4 филии хляб “Савимекс”, 1 кис. мляко, кафе
4. 17:30 - 200 гр. ориз с месо, 3 филии хляб “Савимекс”
5. 20:00 - 5 яйца на очи, 3 филии “Савимекс”, 100 гр. домашно бяло вино
6. 23:00 - 8 пилешки крилца, 4 филии хляб “Савимекс”, 100 гр. кашкавалена суроватъчна извара
Лягане в 00:00
Мнението беше редактирано от Nikolayo на 28.01.10 22:06.
28.01.10
20:52
Eхеее как ги ядеш тия 18 филиии WoW ...
казано от Dogfather на 28.01.10, 20:52:
Eхеее как ги ядеш тия 18 филиии WoW ...
Те не са големи. Цял хляб “Савимекс” е 600 гр. а в него мисля, че са към 15 филии. Един хляб задълително на ден. Поне минах на пълнозърнест, че иначе ставаше зле ;)
Мнението беше редактирано от Nikolayo на 28.01.10 20:57.
Храната е в пъти по-добра от преди,пък и добавки си взел,ако и закуската пооправиш - екстра.Иначе Браво! Резултатите няма да закъснеят.
казано от vortex на 28.01.10, 21:05:
Храната е в пъти по-добра от преди,пък и добавки си взел,ако и закуската пооправиш - екстра.Иначе Браво! Резултатите няма да закъснеят.
Съгласен. Мисля,че протеин щеше да ти помогне доста, но така си преценил. По-здрави !
28.01.10
21:30
Защо искаш да се пълниш с вода с тоя креатин, не ми е ясно :) Успех.
И според мен трябваше да си вземеш протеин тоя монохидрат.......Според мен трябва да вкараш белтъчини на закуска тялото ти има нужда наи-много сутрин и след тренировка(от белтъчини) ти го знаш но защо не го правиш? На закуска си приел 6 грама качестен протеин (от яицето) доста слабо батинкаа........
Мнението беше редактирано от PlayLifee на 28.01.10 21:48.
казано от Nikolayo на 28.01.10, 20:15:
казано от Станимир на 27.01.10, 23:43:
Я издаи и на нас другите бургазлии каде са тея промоции на пилешко
Става въпрос за “Метро”. Не толкова промоции, а както обясних изтича им срока на годност и ги намалят на половина. Нищо им няма. Всички колеги/колежки само чакат такива дни и купуват веднага.
Иначе, ако следиш, редовно има промоции на абсолютно всякаква стока ;)казано от Иван Шишманов на 28.01.10, 05:03:
Почити всички от големите магазини имат практиката да свалят драстично цените при ИЗТИЧАЩ, а не изтекъл срок на годност на продукта. Редовно така си взимам пилешко филе охладено за 7,5-8,5 лева от Метро, само, че незнайно защо там пък яйцата са скъпи ...взимам ги на дребно от кварталния магазин за по малко пари.
И на мен това ми е доста интересно. Аз го установих преди 2-3 дни, когато тръгнах да разгледам през нощта целия магазин какво има за ядене като цяло - хаха :)
казано от CARL_FX на 28.01.10, 07:29:
Пилешко филе за 6.80 лв/кг в БУргас последно си купих от “Екватора” в Комлука, но един приятел ми каза, че и на чикън груп било окол 7 лв. Днес в Била - печено пиле + бут. вино = 6.50 лв и консерва риба тон парчета 1 кг (така пише!) за 9.20 :))) Мисля да опитам ... За яица няма смисъл да се търсят промоции - разликата в цената им е 2-3 ст за яице, така че едва ли ще се спести кои знае колко. За риба мисля, че всички знаят къде е рибното пристанище (само на едро, но има и не толкова големи пакети), в
Пилешкото филе е за 5 и нещо в “Метро” (килограма) ;)
За пил. бонфиле или пил. гърди говорим ? Защото аз имах в предвид второто :)) Аз от монохидрата само ползи съм видял, така че пии смело !
Мнението беше редактирано от CARL_FX на 29.01.10 07:11.
29.01.10
07:20
Аз предпочитам филе, и двам един лев повече, но да е охладено, защото тия замразените едно, че като ги размразиш тече тонове вода, и друго че са нахакани с глюкоза (захар) и още какви ли не екстри.
Между другото на Метро в дясно от стята хладилник има и вакумирани готови печени и от тях съм си взимал не са лоши, но и те имат разни добавки вътре :)
казано от vortex на 28.01.10, 21:05:
Ами закуската... просто бях дневна смяна на работа и нямах време. Знаете как е сутрин - ставаш, криво ти е, нервен си и т.н.
казано от RogerF на 28.01.10, 20:18:
Креатин добре, ама с тоя глутамин, малко си се прецакал.Както и да е, ще чакаме резултати.
казано от korpusito на 28.01.10, 21:12:
Съгласен. Мисля,че протеин щеше да ти помогне доста, но така си преценил. По-здрави !
Ами не мисля така. Точно с тези 2 добавки комбинацията е много добра.
Сила и напомпване от креатина, след което възстановяване на мускулите с глутамина ;)
казано от aMneSia на 28.01.10, 21:30:
Защо искаш да се пълниш с вода с тоя креатин, не ми е ясно :) Успех.
Ами доволен съм от него. 2 пъти съм взимал до сега. Първият път бе някакъв “шано” креатин, но пак имаше ефект. Втория път (с този на Сайтек) направо избухнах, а и качих някакви 2-3 кг. от него ;)
казано от PlayLifee на 28.01.10, 21:44:
И според мен трябваше да си вземеш протеин тоя монохидрат.......Според мен трябва да вкараш белтъчини на закуска тялото ти има нужда наи-много сутрин и след тренировка(от белтъчини) ти го знаш но защо не го правиш? На закуска си приел 6 грама качестен протеин (от яицето) доста слабо батинкаа........
Ще се постарая за белтъчините. По принцип гледам да хапвам яйца за закуска, но по някога се налага яденето да е.. каквото падне, поради причината, че нямам време ;)
казано от CARL_FX на 29.01.10, 07:10:
За пил. бонфиле или пил. гърди говорим ? Защото аз имах в предвид второто :)) Аз от монохидрата само ползи съм видял, така че пии смело !
Аз говорех за бонфиле-то. Явно не съм те разбрал. Както и да е :)
казано от Иван Шишманов на 29.01.10, 07:20:
Аз предпочитам филе, и двам един лев повече, но да е охладено, защото тия замразените едно, че като ги размразиш тече тонове вода, и друго че са нахакани с глюкоза (захар) и още какви ли не екстри.
Между другото на Метро в дясно от стята хладилник има и вакумирани готови печени и от тях съм си взимал не са лоши, но и те имат разни добавки вътре :)
Ами да - разбира се, че охладеното е по-добре.
А за тези вакумираните - твърдо против съм!
Мнението беше редактирано от Nikolayo на 29.01.10 10:51.
Ето една снимка с гадно качество от камерата на лаптопа от преди 10 мин.
Доста още имам да тренирам, докато ръцете ми придобият добра форма. Сега ми е 36 точно.
Хубавото е, че рамената ми са доста добре (поне така си мисля) и прикриват илюзията за малки ръце, но пък само когато съм с потник де - хаха :)
Мнението беше редактирано от Nikolayo на 29.01.10 12:33.
Тренировката от онзи ден, в който правих гръб и задно рамо, ме мързи да я пиша.
29 Януари 2010
Тренировка - Крака
1. клек с щанга - 60x10, 60x10, 70x10, 80x10, 90х10
2. сгъване - 40х10, 45x10, 45x10
3. разгъване - 35х10, 40х10, 40х8
* Сила - 5/5
* Напомпване 5/5
* Времетраене - 40 мин.
Направо избухнах! Не знам дали си въобразявам, но креатина още от днес действа. Със съвсем леко напрягане направих 10-ката на 90 кг. Увеличих и с по 5 кг. на сгъване и разгъване.. ;)
Да клякам със 100 и да тренирам прасеца не остана време.
Приятна вечер ;)
Мнението беше редактирано от Nikolayo на 29.01.10 14:41.
29.01.10
15:48
казано от Nikolayo на 29.01.10, 14:39:
Направо избухнах! Не знам дали си въобразявам, но креатина още от днес действа. Със съвсем леко напрягане направих 10-ката на 90 кг. Увеличих и с по 5 кг. на сгъване и разгъване.. ;)
Приятна вечер ;)
Как го усещате тоя креатин така не знам, при мен ефектът е малък и не знам доколко не е просто самовнушение, ама явно при мен така действа :(
29.01.10
18:10
казано от soul rebel на 29.01.10, 15:48:
казано от Nikolayo на 29.01.10, 14:39:
Приятна вечер ;)
Как го усещате тоя креатин така не знам, при мен ефектът е малък и не знам доколко не е просто самовнушение, ама явно при мен така действа :(
При някой действа, при други - не. ;)
Плацебо ефекта...събираш пари за добавки , отиваш в магазина и ти казват това е креатина много сила ще качиш ще си напомпан и ето ... пиеш една доза и ИЗБУХВАШ
Другия път си вземи някаква суроватка...
Мнението беше редактирано от PlayLifee на 29.01.10 19:01.
29.01.10
19:08
Как определихте, че е плацебо ефект може ли да Ви попитам или пък познавате толкова добре устройството на тялото му, че знаете всяка добавка в каква дозировка му действа?
Едно момче във форума беше казало, че от 1 лъжица Scivation ръката му за 1.5 месец дръпнала със 4 см, това според вас е плацебо ефект, но и така да е какво лошо има в това. Има хора, които биха дали стотици лева за продукт стига плацебо ефект да усетят.
Мнението беше редактирано от Сами на 29.01.10 19:09.
Сами това не е азотен бустер , това е креатин МОНОХИДРАТ.За да започнат да се усеща трябва да започват да се запълват рецепторите... ама както и да е всеки си е в неговия филм...Италианецо лятото трябваше да ти дам да изпиеш едина доза no.EXPLODE преди тренировка сигурно щеше да се взривиш :)
Храна - 30 Януари 2009
Ставане в 10:30
1. 11:00- парче пица, кафе
2. 13:00 - пилешка супа, 3 филии “Савимекс”
3. 15:00 - 100 гр. овесени ядки, 1 кис. мляко
4. 17:00 - 5 яйца на очи, 1 филия “Савимекс”, кафе
5. 19:30 - 1 кис. мляко, кекс
6. 21:30 - 1/2 буркан боб със зеле, 3 филии “Савимекс”, кафе
7. 23:30 - стабилна скумрия, 3 филии “Савимекс”
8. 02:00 - 1/2 буркан боб със зеле, 3 филии “Савимекс”, кафе
9. 05:00 - агнешко с ориз, 3 филии “Савимекс”
+ 4 дози креатин, 2 глутамин (след тренировка и преди лягане)
Лягане в 07:30
Мнението беше редактирано от Nikolayo на 30.01.10 05:04.
30.01.10
08:34
Храниш се стабилно с тази “стабилна скумрия”. Обаче ти не спиш бе човек.. И то е важно.
казано от Muhammad Ali на 30.01.10, 08:34:
Храниш се стабилно с тази “стабилна скумрия”. Обаче ти не спиш бе човек.. И то е важно.
Ми то да работиш и изкарваш пари е важно...
30.01.10
10:57
Еми интересно ми е как работи като спи 3 часа пък и тренира на всичкото отгоре. Здравето е по-важно от парите. Да спи до по-късно щом работи през ноща.
казано от Миsh0 на 30.01.10, 08:13:
С тази храна ще омазниш яко.
Да видим кога ще стане това ;)
казано от Muhammad Ali на 30.01.10, 08:34:
Е как да не спя. Заспах към 7 и 15 и станах в 15:45.
Утре може и да не тренирам, понеже ще пътувам за София. Ще съм на гости в Ботевград при майка ми. Връщам се на 4-ти, че съм нощна. След това почивам един ден и тази почивка ще ми коства 6 нощни смени след това, ама не ми пречи ;)
Мнението беше редактирано от Nikolayo на 30.01.10 14:00.
казано от Nikolayo на 30.01.10, 13:58:
казано от Миsh0 на 30.01.10, 08:13:
С тази храна ще омазниш яко.
Да видим кога ще стане това ;)
- “Да видим кога ще стане”... Хаха, то половината вече е станало, и ти ако си мислиш, че си чист с тази стегната ръка в поза “бицепс отпред”, жестоко се лъжеш. Примири се с това че си мазен. Още по-зле ще става положението, ако не направиш промени, не се безспокой.
Мнението беше редактирано от El padre на 30.01.10 14:13.
Скрии се смешник ;) Пиши си там в твоя дневник и като пораснеш, драскай тука.
казано от Nikolayo на 30.01.10, 14:13:
Скрии се смешник ;) Пиши си там в твоя дневник и като пораснеш, драскай тука.
Коментара ти е чистото доказателство, на кой му липсва културата, и възспитаните правилни обноски към хората. И ако може се аргументирай, защо да съм смешник и защо да не пиша в твоя дневник и с какво съм предизвикал това твое поведение?
п.п А кой до преди 2 месеца, ти направи половината програма (ако не и повече) по която тренираш сега и коя от двете програми да избереш (тая дето аз ти я създадох или твоя вариант), кой ти казваше какво/как и кога да ядеш и кое, кога се яде, кой ти казваше колко протеин и калории има в храната, и каква е разликата между протеина в лещата и протеина в месото, кой ти каза какво е CEE, какво е lbs или pound, кой ме питаше редовно добре ли са подредени упражненията, сериите и повторенията и още куп други неща за които съм ти помогнал (не се сещам в момента)? Неблагодарник.
Мнението беше редактирано от El padre на 30.01.10 14:38.
И според мен, креатина ти е излишен на този етап. Гледай си яденето, ако не можеш да си доставиш необходимото от него, вземи си някакъв протеин.
Имаш доста работа, преди да си достигнал до ниво, при което можеш да извлечеш полза от нещо по-силно от пържола. Не ти го пиша за да те обидя или сдухам, съвсем добронамерен съвет. :)
За омазняване - смятам, че не бива да се притесняваш на този етап. Има накъде, а ако съм разбрал правилно, свалянето не ти е проблем. Така, че ..булквай, а като понатрупаш маса, ще орелефяваш.
Успех.
30.01.10
14:30
Пич, 9 ядения на ден и с тея въглехиудрати се едно си на гейнер без майтап и ръката ти, съгласявам се с Пандиз, не е чиста, а и пресата кат погледнах назад ти е мазничка. Ако продължаваш така ще качваш килограми, ама не мравка, а сланина.
казано от С7АЛК3Р на 30.01.10, 14:29:
И според мен, креатина ти е излишен на този етап. Гледай си яденето, ако не можеш да си доставиш необходимото от него, вземи си някакъв протеин.
Имаш доста работа, преди да си достигнал до ниво, при което можеш да извлечеш полза от нещо по-силно от пържола. Не ти го пиша за да те обидя или сдухам, съвсем добронамерен съвет. :)За омазняване - смятам, че не бива да се притесняваш на този етап. Има накъде, а ако съм разбрал правилно, свалянето не ти е проблем. Така, че ..булквай, а като понатрупаш маса, ще орелефяваш.
Успех.
Ами точно това се опитвам да обясня на лапенцата, които шарят само насам/натам из дневниците ;)
След като работя за маса, може ли да е релефна ръката?
Малоумни ли са или по 68 пъти трябва да им се обяснява едно и също нещо.
Освен това съм им казал да не пишат в дневника, но те пак си пишат..
казано от Vonok4ec на 30.01.10, 14:30:
Пич, 9 ядения на ден и с тея въглехиудрати се едно си на гейнер без майтап и ръката ти, съгласявам се с Пандиз, не е чиста, а и пресата кат погледнах назад ти е мазничка. Ако продължаваш така ще качваш килограми, ама не мравка, а сланина.
Как ще имам преса, като не съм тренирал корема от 2 месеца. Когато му дойде времето и когато искам, тогава ще го направя както трябва да е.
Мнението беше редактирано от Nikolayo на 30.01.10 15:01.
30.01.10
15:01
Преса, предполагам знаеш, е 90% диета, кардио и изчистване на пресата, и 10 трениране на коремните. Преди катоп не бях правил корем 1 месец плочките ми ми се показваха по - добре от твоите. А тази идеология, която я имат всички, а именно ” Давай, качвай мас, така ще качиш и повече мускул, апк лятото ще изчистиш е много глупава.За какъв чеп надебеляваш, и качваш мускул апк после като чистиш сваляш хем мускул, и естесгтвено мас и се връщаш на едно по-старо ниво По - добре намали калорийте, приемай качествен пртеин, и мускулите ще си дойдат на мястото. Може да става по-бавно, но ще изглеждаш по-добре през цялото време. Иначе ся зимата мазничък, дебеличък, и после за лятото за 3-4 месеца орелефевяваш. Ми хубу стои си мазен 3/4 от годината. Бодибилдинга според мен не е да надебелеваш, а точно обратното - да имаш мускули и малко Bodyfat. Но ако искаш да си стоиш мазничък, тва си е отделен въпрос (яж си боба със зелето, ориза)...
Мнението беше редактирано от Vonok4ec на 30.01.10 15:03.
Аз няма да правя кардио, че да изчистя - хаха.
А това, че съм дебеличък - направо ще ме разбиеш от смях :)
30.01.10
15:11
Ами не прави кардио, с коремни преси може и да ти се уголеми коремната стена, но мазнината ще е там и няма да бъдат така изрязани, както всеки ги желае, надявам се и ти. А за епитетът мазен, който пуснах по твой адрес, бе употребен в смусъл на мазен. В никакъв случай не си дебел, но не си чист. Ръката ти е колкото моята, на 16 години съм на 65 кила и е доста по - релефна от твоята. А ако продължаваш с това ядене (ориз, боб, хляб) вече с право ще мога да ти казвам дебеличък.
30.01.10
15:50
Натрупването на чиста мускулна маса без мазнини или с минимално количество такива е дълъг и труден процес . По-добре е натрупване на маса със мазно и после изчистване , при правилно хранене през периода на чистене , за учуда на някои мускулите ще се запазят , в голяма степен . Мисля ,че това е по-удачния начин . Не се притеснявайте за корема му , като реши че му е станал прекалено голям , ще поработи и върху него .
Между другото има къде-къде по-дебели хора дето ядат по-малко :).
30.01.10
16:11
казано от Evgeni Nikolov на 30.01.10, 15:50:
Натрупването на чиста мускулна маса без мазнини или с минимално количество такива е дълъг и труден процес .
М, на собствен гръб изпитал ли си го? Щото аз съм качвала до 1 кг ММ на месец и същевременно свалих 1 кг мазнини. Пък аз съм жена и уж трудно правя мускули. И не е като да съм новак в залата.
По-добре е натрупване на маса със мазно и после изчистване ,
А викаш за тялото е по-малък стрес първо да го тъпчеш с всевъзможни боклуци, после да го слагаш на безумна рестрикция, отколкото целогодишно да поддържаш що-годе нормално хранене с пълноценни храни. В случая единственото пълноценно което аз виждам от всичките 9 (ДЕВЕТ!) хранения е една скумрия и 5 яйца. Всичко друго си е пълен ташак.
при правилно хранене през периода на чистене , за учуда на някои мускулите ще се запазят , в голяма степен.
Това е различно за всеки и зависи от типа рестрикция. Ако е прекалено голяма тялото първо ще премахне мускулите и ще гледа да запази мазнините. Да не говорим пък че бодибилдинг тренировките водят до саркоплазмена нефункционална хипертрофия на мускула, която се губи много по-бързо.
Мисля ,че това е по-удачния начин . Не се притеснявайте за корема му , като реши че му е станал прекалено голям , ще поработи и върху него .
Едно си баба знае, едно си баба бае
Между другото има къде-къде по-дебели хора дето ядат по-малко :).
Има хора всякакви, но преди да даваш съвети по-добре се образовай.
Е, посмали малко де... +1кг ММ при 1кг загуба на мазнини. Не сме рибари, все пак.
30.01.10
16:20
казано от С7АЛК3Р на 30.01.10, 16:17:
Е, посмали малко де... +1кг ММ при 1кг загуба на мазнини. Не сме рибари, все пак.
еми ако ти се рови - виж дневника ми от април-май 2009. Май там някъде ми се случи този феномен
ПП Да, грешката е моя. Ето поста ми от 01.06
Добро утро от мен smile
Нещо ме е обхванала някаква депресия. Едно такова....никакво ми е .... сигурно заради времето.
Днес сутринта ме мериха - 14,9% 63,5 кг LBM 54 kg мазно 9,4 кг
Което значи, че за месец съм свалила 700 грама мазно и съм качила 2 кила мускули smile Като цяло за месец ВМ - от 16,2% на 14,9% разликата е доста голяма smile Аз очаквах нещо от сорта на 15.5 да съм
Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 30.01.10 16:42.
30.01.10
16:24
Ами не знам, но тази идеология като гледам допада на много от хората в сайта, не съм видял много хора, които имат тяло сносно на визия. Без да се обиждате, но повечето в сайта са мазняри, даже взимат добавки и пак не могат да го докарат визуално. Та отностно качването и свалянето... За мен лично не е хубаво, защото я има ефект, я не , я някоя друга стрия се появила, храненто не е напълно здравословно през цялата година ( пред9 месеца се тъпчеш кат свиня с цел омазняване и качване, а ефект както виждаш няма. Мускулите няма да ги изградиш от боба и зелето, а от белтъчини. От тия раоти най - много да омазниш още ( не казвам, че не трябва да ги ядеш). Ям по - малко от теб, тренирам по - малко време от теб, по - малък съм а ръката ми е 35 и е по - оформена от твоята, не тъпча като прасе, за да надебелея и после като изчистя да стане хубавичко, както всички викат ( и повечето в този сайт). По - хубаво намали въглените, увеличи яйца, месо, мляко, хем ще свалиш мазно, хем ще качиш мускул. А и не ми се вярва ръката ти като махнеш мазното да стои пак 36 ...
Мнението беше редактирано от Vonok4ec на 30.01.10 16:26.