07.03.08
12:17
Здравейте от около година и половина ходя на фитнес и може да се каже че съм редовен. Тази година реших малко да се по оформя за това реших да почна с програма за релеф, но не мога да си намеря подходяща програма ако може някой да ми направи или да ми даде линк много ще съм му благодарен. Искам програма с упражнения та ако може
Недей търси програма за релеф, а хранителен режим за намаляване на мазнините - ако бъде стриктно изпълняван и естествено съчетан с достатъчно кардио ефекта ще е налице.
07.03.08
16:45
Почвай НВД ,кардио и някаква добавка ако искаш, то ако ставаше с програма всички щяха да са релефни.Изискват се доста усилия,попрочети раздела с Хранителните режими за сваляне на тегло и тогава пусни тема,за да провериш дали е добър..
08.03.08
13:30
Прави упражненията с по малки тежести повече повторения (14-15)
Незнам от къде одва това мислене - правиш ли 6-10 правиш маса, ако прави 12-15 прави релеф..Истината е диета + кардио, а програмата е последното нещо за което трябва да се тревожиш.
казано от *Ronnie Coleman* на 08.03.08, 13:30:
Прави упражненията с по малки тежести повече повторения (14-15)
Това за да хаби по-малко енергия и калории ли?
09.03.08
18:30
Но ако не си правил до сега някакъв хранителен режим,по-добре почни с 1 месец РБД и после премини на НВД за да не ти дойде много изведнъж
казано от RedWalker на 08.03.08, 14:34:
Незнам от къде одва това мислене - правиш ли 6-10 правиш маса, ако прави 12-15 прави релеф..Истината е диета + кардио, а програмата е последното нещо за което трябва да се тревожиш.
ЪП на темата!!!
Да разбирам, че ако съм в период на чистене и оформяне, мога да си карам по същата програма, по която съм карал в период на качване на маса? Или все пак има някои детайли в програмата, които трябва да се пипнат.
Правилно хранене без боклуци в менюто (нвд примерно) и кардио му е майката :)
Както вече ти казаха :)
29.01.10
10:48
+ 2,3 пъти корем седмично. За да има тухлички. :lol:
Има си митове, които си витаят, от време оно.
Най-широкоразпространените са:
1. Повече повторения - релеф
2. Малко повторения - маса
3. Големи тежести - огромни мускули
4. Малки тежести - релефно и балансирано тяло
5. Коремни преси = плочки
29.01.10
11:38
Темата е от 07.03.2008!Човека вече си е направил нвд-то.
казано от Demoman на 29.01.10, 09:12:
Да разбирам, че ако съм в период на чистене и оформяне, мога да си карам по същата програма, по която съм карал в период на качване на маса? Или все пак има някои детайли в програмата, които трябва да се пипнат.
Може би не зададох коректно въпроса: в момента карам по програмата 5х5 от форума. Като започна да чистя мога ли да си продължа по нея или нещо трябва да пипна? Или направо друга програма? Моля, не започвайте, че за чистене трябвало диета и кардио - това го знам! Въпросът ми тук е за програмата ;)
казано от Demoman на 11.02.10, 22:00:
казано от Demoman на 29.01.10, 09:12:
Може би не зададох коректно въпроса: в момента карам по програмата 5х5 от форума. Като започна да чистя мога ли да си продължа по нея или нещо трябва да пипна? Или направо друга програма? Моля, не започвайте, че за чистене трябвало диета и кардио - това го знам! Въпросът ми тук е за програмата ;)
ако съумееш да възстановяваш