20.11.09
17:32
Понеже четох на няколко места за това което ще пиша и се обърках доста , но тук се надявам да ми помогните .
Искам да сваля малко мазнини ,те са основно по краката ханша и корема и искам да ви питам дали е добре да ги натоварвам във фитнеса (не приказвам за патеки и колела) и да бягам 2 пъти седмино , защото си мисля че като тренирам във фитнеса , краката ми няма да станат по малки а може дори и по големи ( което не е желателно ) . Всъщност може и вие да предложите нещо :)
Не съм новак във фитнеса и да съм слаботелесен , но не ми е много приятно да съм с големи крака :S
20.11.09
18:49
По - добре бягай отколкото да ги тренираш с тежест, наистина ще станат по масивни като ги тренираш с тежест(най-вече краката) и аз бях така,а корема го тренирай редовно.С кардиото сичко ше си дойде на мястото :)
Доколкото съм запознат ... мазното по краката се сваля най-добре с тежести. Все пак ако спазваш някакъв режим на хранене и по-редовни кардио тренировки, резултатът ще дойде.
е да това ми е ясно , ще правя пак крака ама с по малко тежесто за оформяне :) А иначе да ви питам какво мислите за почивките между сериите (не само при краката) като цяло , по колко време трябва да бъдат за гърди , гръб , ръце и т.н. , а ако има такава тема кажете да я видя ;)
Почивката е една много важна част от тренировката. По време на нея се доставят важните за мускула вещества. Съветвам те да почиваш от порядъка на 1 до 2 мин.
казано от dadada на 20.11.09, 17:32:
Понеже четох на няколко места за това което ще пиша и се обърках доста , но тук се надявам да ми помогните .
Искам да сваля малко мазнини ,те са основно по краката ханша и корема и искам да ви питам дали е добре да ги натоварвам във фитнеса (не приказвам за патеки и колела) и да бягам 2 пъти седмино , защото си мисля че като тренирам във фитнеса , краката ми няма да станат по малки а може дори и по големи ( което не е желателно ) . Всъщност може и вие да предложите нещо :)
Не съм новак във фитнеса и да съм слаботелесен , но не ми е много приятно да съм с големи крака :S
Тренирай си по нормални тренировки и си товари и краката с тежести. Едновременно с това прави кардио 3-4 пъти в седмицата и ако и хранителния режим го съставиш че да приемаш по-малко калории отколкото гориш, налице ще бъде изчистване на мазнини.
Препоръчвам ти ти да увиличиш повторенияата и намалиш тежаста :) А колкото до бягането ,може от вкъщш до залата да направиш лек крос и после обратно за разтоварване :) Дано съм бил полезен !