29.01.10
21:53
Започнах средата на декември да правя коремни и през повечето време правех всеки ден.Последните две седмици увеличих стабилно сериите и бройките в тях ( в сравнение с началото),обаче като че ли има обратен ефект.Преди като си стегнех корема и погледнех в огледалото изпъкваха плочките,пък и нямаше къде да се хвана,сега изпъква само най-горната двойка и си хващам стабилно месо/мазнини около корема...
Между средата на декември и първата половина на януари се виждаше и усещаше резултата,сега все едно не съм правил...Усещат се мускулите отгоре,но се усеща и мазнина/месо появила/о се не знайно от къде върху корема ми и не си виждам коремчето...
още едно въпросче лятото видях един пичага дето си ходеше по потник и къси панталонки.Та човека не се стягаше въобще просто си ходеше,а пък беше целия релефен и му се виждаше и изпъкваше всяко мускулче,това как става ?
Ами явно си качил мазно.
казано от infoblok на 29.01.10, 21:53:
Та човека не се стягаше въобще просто си ходеше,а пък беше целия релефен и му се виждаше и изпъкваше всяко мускулче,това как става ?
Повечко мускули и по-малко мазнини.
Коремната мускулатура се състои от мускули, които също имат нужда от почивка за да се възстановят. Претренираш ги.
Е то как да стане за 2 седмици ...Аз не се тъпча като свиня,ама и не спазвам диета някаква.
Не съм ял баници дюнери и прочие.
1 път ядох пица на парче (1) и то беше вчера.
Мусака съм ял,спагети и предимно хляб по няколко филии,Убожавам хляб,принцеси.Другото не си спомням,ама не е имало нек’ви мазнотии.
Освен това правя по близо 150 коремни(6 различни вида) на тренировка (тренирам през ден),по някой път (последните 2-3 дни) всеки ден...
Са к’ва е “отървията” от това ?!?
На 17 години съм.Нямам изразен корем,но има къде да се хвана,дори като се стегна :@
О да, много качествена храна ядеш, все едно от хляба не можеш да напълнееш :lol:
Спри пресите, няма полза от 150 бройки всеки ден.
Да не говорим,че аз и преди това си ядох по същия начин.Пък и по коледа и нова година знает какво става...Иии пак в средата на януари преди да променя програмата си имаше видим резултат..
При всеки е индивидуално, експериментирай със себе си, прави различни упражнения за корем и прецени кои ти влизат най-много.Другото коет е, разнообразявай упражненията :)
Не само хляба е проблема, а явно цялото ти меню. Опиши 1 ден примерно твое хранене.
Ям нарязан хляб на тънки филии.
Ставам лежа още малко и отивам да хапна.
Сандвичи с сирене и салам по два от по 2 филии,не обичам масло - ям ги с маргарин.
Обяда го пропусках до сега,просто ставах към 11 наяждам се и отивам на училище .
В училище ядох чак към 4 часа,ям сандвич някакъв (не от бургерите и прочие) и солети.Понякога ядох и от тия наполеонките (знам че са тежки,ама ми харесват) да съм изял 4 за последните две седмици.
Вечерям или веднага след като се прибера или към 10.
В менюто си спомням сега само мусаката и нея я ям с 4 филии хляб.
Ако вечерям след като се прибера,отивам веднага след това да тренирам,ако ще вечерям по - късно сядам малко на компютъра и пак излизам да тренирам.
Гледам ако ям СЛЕД тренировка да има разстояние от 30 мин до 1 час.
Tренировката се състой в това :
Почвам две серии по 7 лицеви със задържане долу.
После 4 серии по 10 ливеци,2 серии са със тесен,две със широк хват.
После излизам и правя 4 серии по колкото мога набирания и кофички
Набирания между 5 и 7
Кофички между 7-12
Прибирам се и правя 6 различни видове коремни преси,като общия им брой надвишава с малко 150.
Тренирам през ден,напоследък в дните дето не тренирам излизам да тичам,като се прибера пак правя същите коремни.
30.01.10
09:20
Лично на мен хлябът ми се вижда много, грубо казано изяждаш почти цял хляб дневно. Съветвам те в рамките на един ден да хапваш половината от хляба, който сега ядеш само на закуска (т.е. 3-4 филии, за предпочитане - пълнозърнест). Зарежи маргарина, доста лоша храна е...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.01.10 09:21.
казано от infoblok на 29.01.10, 22:11:
Е то как да стане за 2 седмици ...Аз не се тъпча като свиня,ама и не спазвам диета някаква.
Мусака съм ял,спагети и предимно хляб по няколко филии,Убожавам хляб,принцеси.Другото не си спомням,ама не е имало нек’ви мазнотии.
Още един Иван Шишманов :lol:
30.01.10
10:14
Чесно казано не знам как при толкова ядене си имал плочки.КОремът като всеки мускул трябва да си почива.Направи тренировките 2 дена и на 3тия почивай.Също така 6те вида коремни преси ги раздели - първия ден прави първите 3 , втория вторите 3.Същото можеш да направиш и с лицевите.Ако искаш можеш да направиш и следното - спри за известно време тренировките, намали яденето (по точно смени менюто), свикни така и почни пак тренировки.
казано от korpusito на 30.01.10, 10:13:
казано от infoblok на 29.01.10, 22:11:
Мусака съм ял,спагети и предимно хляб по няколко филии,Убожавам хляб,принцеси.Другото не си спомням,ама не е имало нек’ви мазнотии.Още един Иван Шишманов :lol:
Кой е Иван Шишманов ?!?
Иии ако не виждаш “у” е написано главно—-> нарочно ;)
казано от infoblok на 30.01.10, 10:22:
Кой е Иван Шишманов ?!?
Съфорумец е.
Относно храненето - зле е! Погледни долу в зеленото каре раздела “Диети” и прочети горе-долу за какво става въпрос. Ако желанието ти е да излязат плочки, първо отдолу трябва д аима мускулна маса. Да кажем, че я има и е покрита с мазнина - тогава трябва да си съставиш хранителен режим за понижаване на мазнините и да си съставиш дневно меню. Направи това и го пусни за коментари.
Прочетох и 3-те статии за диетите и поради некомпетентност или друго не мога да разбера какво трябва да ям и какво - не.Да не говорим,че не знам диета за оформяне ли ми трябва или за отслабване.
Пак казвам пресата се усеща перфектно,но не се вижда и дори като стегна пак мога да си хвана месо...
Какво да не ям/пия само това ми кажете,тъй като нямам възможността да ям каквото си поискам/ми потрябва.Кажете поне какво да отбягвам.
Идеята на цялата работа е релеф,и малко маса(по възможност само по ръцете,че само те са слабички) не знам дали е възможно или не,ама сега се сетих да кажа какво целя...
Тренирай яко ръцете.!! Направиш ли 40-45 ръка сравнително чиста , никой няма да гледа корема .Оправи храненето , сложи си бягане 1-2пъти в седмицата минимум и всичко ще си дойде на мястото
K’во значи тренирай яко ръцете ?!? Аз тичам и по - често и с тежести :)
За хрененето питах преди 1-2 поста :) Чакам отговор :)
Отговора е махни хляба ,картофите ,спагетите.Всичко ,което е наблъскано с въглехидрати.Прочети малко из сайта диетите ,препоръчвам ти НВД.Няма да е зле да се поразровиш и да видиш стотиците теми за плочки във форума, на седмица има поне 3 и на всяка се отговаря.
Хляба е променен на пълнозърнест.Количеството му също ще намалявам постепенно.
А за програмата ми никой не каза дали е добра или трябва нещо да се промени...
Набирания между 5 и 7
Кофички между 7 и 12
Прибирам се и правя 6 различни видове коремни преси,като общия им брой надвишава с малко 150.
казано от cheFo`` на 30.01.10, 15:03:
Тренирай яко ръцете.!! Направиш ли 40-45 ръка сравнително чиста , никой няма да гледа корема .Оправи храненето , сложи си бягане 1-2пъти в седмицата минимум и всичко ще си дойде на мястото
..е поне 50-55
казано от infoblok на 31.01.10, 10:16:
Хляба е променен на пълнозърнест.Количеството му също ще намалявам постепенно.
А за програмата ми никой не каза дали е добра или трябва нещо да се промени...
Набирания между 5 и 7
Кофички между 7 и 12