31.01.10
19:18
Интересно ми е да разбера отговорите на жените по този въпрос ?
Какъв мъж биха предпочели слаб с нисък % подкожни мазнини и плочки или голям с големи ръце и гръб обаче с леко коремче около 20% подкожни мазнини ?
Темата беше редактирана от Julius на 01.02.10 17:18.
казано от Julius на 31.01.10, 19:18:
Какви мъже харесват жените ?
С дебел поортфейл
Мнението беше редактирано от to4ka на 31.01.10 19:32.
казано от to4ka на 31.01.10, 19:32:
Какви мъже харесват жените ?
С дебел поортфейл
Човека отговори,няма какво повече да се добави.
Ако си решил да определяш целите си според мнението на 2-3 човека си на грешен път според мен :) Не вярвам някоя да те хареса, защото трицепса ти е по-голям ...
31.01.10
20:07
Какъв мъж биха предпочели слаб с нисък % подкожни мазнини и плочки или голям с големи ръце и гръб обаче с леко коремче около 20% подкожни мазнини ?
Около 100…00000% мога да ти кажа със сигурност: втория тип! Само не знам защо правиш сравнение между точно тези типове мъже? Ще получиш много по-верен отговор, ако поставиш въпроса само като :”Какъв тип мъже харесват жените” :)
Човека е задал така въпроса,защото най-вероятно иска да разреши дилема в личен план.Повечето от нас са се питали поне веднъж,защо предпочете нея/него пред мен.
31.01.10
20:17
казано от bodyburst на 31.01.10, 20:11:
Човека е задал така въпроса,защото най-вероятно иска да разреши дилема в личен план.Повечето от нас са се питали поне веднъж,защо предпочете нея/него пред мен.
Както и защо избра тъпата руса кукла, вместо мен. Пък и ако си нисък, няяяма начин да станеш висок и обратно.
Въпроса е - какво ти пука? Ще се промениш заради мнението на някоя жена ли?
Те ако знаеха, щеше да има мнозинство, от което едно общоприето сформирано мнение, което естествено нямаше да остане незабелязано, съответно много, да не кажа повечето мъже щяха да си го поставят като модел, който да следват заради женските. По моите скромни наблюдения, жените са по-склонни на промени и при тях постоянно настъпват такива, пък дали са в дългосрочен план, или моментно хрумване - без значение. Като цяло не знам, но мога и да синтезирам поста си в четири думи - жените са на момента.
казано от Никола на 31.01.10, 20:10:
До автора: Пич, “жените” на твоята възраст харесват хърбовци с плочки.
/giggle :lol:
Мнението беше редактирано от ~ DN на 31.01.10 20:46.
Я, намини в Спам темата да си кажеш успехите, по-добре. :lol:
“слаб с нисък % подкожни мазнини и плочки или голям с големи ръце и гръб обаче с леко коремче” - ако това са основните характеристики на двете момчета, смятам че третия -> с малките бицепси и шкембето, ще очарова дамите. :lol:
Скив: http://www.youtube.com/user/mrZhasni#p/a/f/1/V1zFeHJzS5E
Това какъв тип харесвам като външност няма нищо общо с какъв предпочитам да свържа живота си. Но ще отговоря само на първия въпрос: клечовци с фаянс ;)
казано от vanillka на 31.01.10, 20:07:
Ще получиш много по-верен отговор, ако поставиш въпроса само като :”Какъв тип мъже харесват жените” :)
И колко ще е верен?
Колкото жени има толкова мнения.., желания, изисквания..и накрая почти винаги се оказва, че не знаят/е какво точно искат...
Може да се направи проучване кой тип мъжка визия е най-популярна.., но мисля, че повечето в този форум са наясно ;)
Мнението беше редактирано от velislavs на 01.02.10 06:51.
казано от velislavs на 31.01.10, 21:09:
желания, изисквания..и накрая почти винаги се оказва, че не знаят/е какво точно искат...
То това си е факт :lol:
Julius, има и трети вариант, който обединява двата, посочени от теб - хем с фаянс, хем масивен ;) Така няма да ти се налага да избираш и да се чудиш :)
Мнението беше редактирано от Петко К на 31.01.10 21:19.
казано от Петко К на 31.01.10, 21:18:
казано от velislavs на 31.01.10, 21:09:
желания, изисквания..и накрая почти винаги се оказва, че не знаят/е какво точно искат...
То това си е факт :lol:
Julius, има и трети вариант, който обединява двата, посочени от теб - хем с фаянс, хем масивен ;) Така няма да ти се налага да избираш и да се чудиш :)
Ами най- вече се интересувах, защото преди бях 2рия тип а сега съм от 1вия . А желанието и целите са ми да стана ‘’хем с фаянс, хем масивен’’ .
Темата остава отворена и се радвам че има доста мнения :)
31.01.10
21:27
Въпрос : Kакви мъже харесват жените?
Отговор: Мен!
:lol:
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 31.01.10 21:28.
01.02.10
06:18
Ха че то жените не знаят какво искат пък вие се чудите .. Един приятел едно време викаше че жените искат всичко да ти е голямо - протфейла, гръдния кош, самочувствието и не на последно място знаете кое ;Д А автора да не се чуди толко просто да се замисли на него от коя страна му харесва повече .. аз преди бях от 1вия тип а сега съм от 2рия де ;Д и май ми допада повече да съм голям та ..
http://www.vbox7.com/play:e982a62b
Ей такива мъже харесват жените!!!!
Хич не ме интересува колко е размера на бицепса и има ли го изобщо.
Важно е излъчването, погледа, магията и това да умее да те кара да се смееш.
Точка.
П.П. Оф-да, и да е висок. Ама това си е мое си изискване (понеже и аз съм висока :coolsmile: ).
Мнението беше редактирано от maria на 01.02.10 07:51.
01.02.10
07:52
казано от Мария Никифорова на 01.02.10, 07:47:
Ей такива мъже харесват жените!!!!
Абе... то... таковата... и мъжете харесват такива жени да ти кажа... :-P
P.S. Ако може само да не са толкова разрушителни като на клипчето... :lol:
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.02.10 07:54.
Не знам какви мъже харесват жените, ама аз харесвам ей такива жени!
http://www.youtube.com/watch?v=5z5Mvyp1QHw
P.S. извинявам се за офф топика не се сдържах :D :D :D
казано от Мария Никифорова на 01.02.10, 07:47:
Точка.
Точка, точка....а твоят мъж такъв ли е? И ако не - защо? ;)
Мнението беше редактирано от Петко К на 01.02.10 08:03.
01.02.10
08:02
Някой прави ли разлика между ‘харесвам’ и ‘искам да бъда с’? :)
Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 01.02.10 08:03.
Ами аз определено не бих искал да съм с някоя, коато не харесвам, така че двете неща за мен се припокриват до известна степен.
01.02.10
08:06
Mоже и да харесваш някоя, но по една или друга причина да не искаш да си с нея :)
01.02.10
08:26
Чудно че тук само жени няма да отговарят :)
Айде, 2-3 колежки и то почти без отговор.
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/38756/
Миме, верно ли го харесваш оя... мазникаво - сладникав мачо??? При това кинта и педесе...
Истината е че жените тука винаги ще кажат добре сложен ,не много як, с плочки, дърабъра.
И в реалният свят винаги се хвърлят на нещо друго.
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 01.02.10 08:27.
казано от D3BEP на 01.02.10, 08:26:
Миме, верно ли го харесваш оя... мазникаво - сладникав мачо??? При това кинта и педесе...
Енрике е 186-187 см :coolsmile: .
Харесва ми излъчването му в клиповете. Много е секси и чувствен.
Иначе наживо не го познавам :lol: . Ако е някой глезен и лигав - хич не ми трябва!! Не че някой ме пита де... :lol:
Мнението беше редактирано от maria на 01.02.10 08:37.
01.02.10
09:49
Ами наживо и аз не го познавам ,ама образт който докарва е именно такъв за мен.. Лигаво - мазен някакъв. Музиката му предпочитам да я слушам... Отколкот да я гледам. Даже рики мартин по му изтрайвам клиповете...
Викаш ако е некой лигльо, ше го върнеш? Хаха!
По си бих представил да харесваш някой като вин дизел на визия... Както и да е де, всеки си има право на телевизионен любимец.
Ма оз ми седи ... някак си тийнейджърски.
И, малко “мъжки тайни” за колегата автор...
Жените колега не се увличат толкова по мъжки тела. Може би мечтаят за мъжк итела, харесват мъжки тела.
Н ожените се увличат по това да има някой да им завърти главата.
От тая гледна точка ти и най хубавото тяло да направиш, дето твоето момиче го мечтае, пак почти нищо не си направил.
А някой с много по - лошо тяло но търсеното отношение би имал далеч по - голям успех...
Същото касае и жените като цяло. Жените не обръщат внимание на някого не заради няколк окилца повече или по - малко или пък неидеален релеф... Друга е причината. С тяло, ще ги заинтригуваш. В първата секунда .И после? В най добрия случай ще се намериш с янкоя коят овижда в теб само тялото.
Така че мисли нещата не във физика толкова, колкото в поведение.
а относно енрике-бях чел,че като малак никой не го харесвал и никога не се е мислил за мачо,дори и сега,когато е звезда...и има къде къде по-лигави от него...
казано от D3BEP на 01.02.10, 09:49:
И малко “мъжки тайни” за колегата автор...
Жените, колега, не се увличат толкова по мъжки тела. Може би мечтаят за мъжки тела, харесват мъжки тела.
Но жените се увличат по това, да има някой да им завърти главата.
От тая гледна точка ти и най - хубавото тяло да направиш, дето твоето момиче го мечтае, пак почти нищо не си направил.
А някой с много по - лошо тяло, но търсеното отношение, би имал далеч по - голям успех...
Същото касае и жените като цяло. Жените не обръщат внимание на някого не заради няколко килца повече или по - малко или пък неидеален релеф... Друга е причината. С тяло ще ги заинтригуваш. В първата секунда. И после? В най - добрия случай ще се намериш с някоя, която вижда в теб само тялото.
Така че мисли нещата не във физика толкова, колкото в поведение.
Ето това е много добро изказване.
Мнението беше редактирано от Инис на 01.02.10 10:29.
01.02.10
10:37
Както казват, колкото и добре да изглеждаш, след няколко секунди ще трябва да кажеш нещо и тогава .... :).
01.02.10
11:12
казано от Иван Шишманов на 01.02.10, 10:37:
Както казват, колкото и добре да изглеждаш, след няколко секунди ще трябва да кажеш нещо и тогава .... :).
Затова мъжете паркират близо до местата за лов, за да се види откъде слизат и да не им се налага да говорят. :lol:
Пък да не говорим, че жените харесват шоколад, торта и т.н., а ядат...изненадааааааааа :)
01.02.10
11:15
Мойто наблюдение е, че жените си падат по мъже които харесват други мъже. Кото пък от своя страна потвърждава мисълта : ” жената никога не знае какво иска” а оттука следва, че жената просто само иска. Затова е хубаво на жените да им се дава само половината от това което искат, за да искат ;)
От опит ако трябва да говоря...
Висок (185-190см)
Масивен - леко орефлен
Задължително с много малък стегнат корем (ако треа да снимам моя) :D
Гледат “в главата ти два бръмбара да НЕ играят четворка белот”
И най важното нещо след портфейла е колко голям е патока ДЪДЛИ и колко добре плува в бързи води.
Да бе да....
казано от Tyrant на 01.02.10, 11:48:
От опит ако трябва да говоря...
Висок (185-190см) - ОК
Масивен - леко орефлен - НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ
Задължително с много малък стегнат корем (ако треа да снимам моя) :D - ПАК НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ
Гледат “в главата ти два бръмбара да НЕ играят четворка белот” - В ТВОЙТА МАЙ ИГРАЯТ :coolsmile:
И най важното нещо след портфейла (ПОРТФЕЙЛА НЕ Е ВАЖЕН!!) е колко голям е патока ДЪДЛИ и колко добре плува в бързи води.
Макар че щом от опит говориш - сигурно има и такива жени. Това хич не говори добре за тях, кой знае к’ви са били шаврантии ;-) !!
Мнението беше редактирано от maria на 01.02.10 12:13.
01.02.10
12:11
Според мен образа на идеалния мъж трябва да се натрапва на жената,да се учи на него,а не да се пита и умува,защото,както каза над мен момчето - “жените не знаят какво искат”.Пък и не им пука от този факт,тъй като считат,че света е длъжен да им се предлага,било то под формата на продукти или на мъже.
Без значение какъв си,какво тяло имаш и т.н.Ако се рекламираш добре няма да има нужда от подобни теми. : ))
Помага,като започнеш да гледаш на женския пол като на едър добитък.
Мнението беше редактирано от BusyMan на 01.02.10 12:12.
01.02.10
12:27
Има едно предаване ‘Ловци на митове’. Дали да не разбием още един?
Моят кум казва “Само аз вземам колкото жената, всичките ми познати вземат по-малко от жените си”. Та в този форум влизат предимно жени, които малко или повече се интересуват от телата и здравословното хранене. Нека всяка от тях, която е омъжена, да отговори честно на следните въпроси и си правете изводите:
А. Социална част (1 от 3 възможни отговора на всеки въпрос: аз (при мен, моята...), той (при него, неговата...) и общо (еднакво)).
1. Чий доход е по-голям?
2. Чие е жилището?
3. Кой при кой се премести да живее?
Б. Фитнес част (отговаря се с да и не).
1. Тялото на мъжа ми от типа, който най-много харесвам ли е?
2. Харесва ли ми тялото на мъжа ми?
3. Храни ли се здравословно?
4. Разсмива ли ме често?
5. Ако спечеля от тотото 6 милиона и съм мома бих ли се оженила за него?
Нека тези, чиито мъже четат форума, да не отговарят: целим достовернни данни ;)
Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 01.02.10 12:33.
казано от Oranje на 01.02.10, 12:27:
А. Социална част (1 от 3 възможни отговора на всеки въпрос: аз (при мен, моята...), той (при него, неговата...) и общо (еднакво)).
1. Чий доход е по-голям? - моя
2. Чие е жилището? - общо
3. Кой при кой се премести да живее? - аз при негоБ. Фитнес част (отговаря се с да и не).
1. Тялото на мъжът ми от типа, който най-много харесвам ли е? - не
2. Харесва ли ми тялото на мъжа ми? - не
3. Храни ли се здравословно? - хич не
4. Разсмива ли ме често? - не
5. Ако спечеля от тотото 6 милиона и съм мома бих ли се оженила за него? - не
Е, Оранйе, какви са резултатите ми?? Ще разтълкуваш ли.... 8-/
Мнението беше редактирано от maria на 01.02.10 12:40.
01.02.10
12:40
казано от Мария Никифорова на 01.02.10, 12:38:
Е, Оранйе, какви са резултатите ми?? Ще разтълкуваш ли.... 8-/
Ако се съберат достатъчно отговорили ще обработя данните, а изводите...ще си останат за вас ;)
Може да пусна и ‘мъжки’ вариант на анкетата, да видим пък ние що за звяр сме си вкарали в къщата :lol:
Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 01.02.10 12:41.