crossfit.com, baby :)
Отдавна не съм писала нещо - днес съм на тази вълна :)
01/02/2010
If you don’t like who you are and where you are, don’t worry about it because you’re not stuck either with who you are or where you are. You can grow. You can change .You can be more than you are.
Zig Ziglar
Айде, хубава и спор(т)на седмица :)
Лим, липсват ми отчетите ти, размислите и надъхващите цитати!!! Върни се :exclaim: :kiss:
O, аз съм си тук. Чета ви и се включвам тук-там...но...наистина се оказа, че не изпитвам нужда да водя дневник :) И ми е мнооого по-свободно така :)
Честит петък :)
5/02/2010
Love yourself unconditionally, just as you love those closest to you despite their faults.
Les Brown
Happiness is not something you postpone for the future; it is something you design for the present.
Jim Rohn
Флор преса 4х6 @ 47.5 кг.
Без особено много зор :)
Не е като бенч преса, но определено мисля, че има напредък (преди няколко месеца максът ми бяха много грозни 60 кг)
По-гадно упражнение от ренегадско гребане - ренегадско гребане на 1 крак. Бляк.
Народни танци е новата ми зарибявка :)
Заквасената сметана е новият шоколад :)
казано от Limka на 17.02.10, 07:37:
Happiness is not something you postpone for the future; it is something you design for the present.
Jim RohnНародни танци е новата ми зарибявка :)
Заквасената сметана е новият шоколад :)
Ей, Лим, страхотно! Адски са забавни танците, няма такъв кеф!
И за сметаната важи :lol:
казано от Limka на 17.02.10, 07:37:
Народни танци е новата ми зарибявка :)
Няма друг толкова голям кеф, колкото дават народните танци :-) А купоните в кръчмите с народни танци са още по-голям кеф :lol:
Та...
Тренирам..както дойде...
Силовите ми тренировки в момента са редуване на силов суперсет с аеробен, 1 мин почивка между суперсериите, например последната:
А1 Флор преса 5х5
А2 сумо тяга 5х5
В1 бърпита на 1 крак 5х30 сек
В2 трастъри 5х30 сек
5 мин почивка
С1 ренегадско гребане на 1 крак 5х5
С2 БГ клек 5х5
Д1 подскоци на лежанка (бокс джампс) 5х30 сек
Д2 rock hollows 5х30 сек
Някой друг меткон-че, някое друго бягане, въженце и ...новото 20
започнах да ходя на хорца..и понеже тази седмица искам да си избера клуб (колебая се между 2 ) и ....ходя и във двата, т.е. всяка вечер, да тропам по 1 час...след тр-ка...
И съм брутално скапана
Мнението беше редактирано от Limka на 18.02.10 15:42.
18.02.10
15:52
бърпита на 1 крак? ООООООО ти си извратенааааааааааааааааааа
добреее , а да пробваме да тренираме САМО заради самото движение ,а не за да се “пребием”?
Движението да е движение
Храната да е храна
Сънят да е сън
Сексът да е секс
Любовта да е любов
мм?
казано от dennym на 18.02.10, 18:15:
добреее , а да пробваме да тренираме САМО заради самото движение ,а не за да се “пребием”?
Движението да е движение
Храната да е храна
Сънят да е сън
Сексът да е секс
Любовта да е любов
мм?
Лимка-умереност-Да, Да
Енергия братче...та пушек
Дени,
за мен тренировка (движение), в която не съм се размазала, не е удовлетворяваща тренировка. Не се чувствам гот. Аз трябва да дам всичко от себе си. Във всичко.
И, да, усещам, че в момента се пушвам повече отколкото мога да понеса - като резултат ям много, спи ми се много, крива съм много (вечер, когато умората настъпи яко).
Просто...такава се случи седмицата :)
Снощи не издържах на темпото и се предадох - всичко си има предел :)
Ще почивам, докато не се почувствам наспана и кипяща от енергия да тренирам.
19.02.10
13:47
на знам момичета
струва ми се че много се преуморявате всички с тоя кросфит
19.02.10
14:25
казано от Limka на 19.02.10, 05:42:
Дени,
за мен тренировка (движение), в която не съм се размазала, не е удовлетворяваща тренировка. Не се чувствам гот. Аз трябва да дам всичко от себе си. Във всичко.
А какво е казал цар Соломон? :)
казано от Лазар Радков на 19.02.10, 14:25:
...
А какво е казал цар Соломон? :)
Хм... Доста неща е казал:
Притчи Соломонови
* „Страхът от Господа е начало на мъдростта“ (глава 1, стих 7)
* „Който щади тоягата си, мрази сина си, а който го обича, го наказва навреме.“ (13:24)
* „Гордостта предшества погибелта, а високомерието - падането.“ (16:18)
* „Виното е присмехулник и спиртното питие - крамолник; и който се увлича по тях, е неблагоразумен.“ (20:1)
* „Който копае ров, ще падне в него“ (26:27)
* „Давайте спиртно питие на онзи, който загива, и вино - на огорчения духом, за да пийне и да забрави бедността си, и да не помни вече окаяността си.“ (31:6-7).
* „Защото праведният, ако седем пъти пада, пак става, докато нечестивите се препъват в злото.“ (24:16)
* „Не се раздразвай поради злодеите, нито завиждай на нечестивите, ащото злите няма да имат бъдеще; светилникът на нечестивите ще изгасне.“ (24:19-20)
* „Кой може да намери добродетелна жена? Защото тя е много по-ценна от скъпоценни камъни. Сърцето на мъжа й уповава на нея; и няма да му липсва печалба. Тя ще му донася добро, а не зло, през всички дни на живота си.“ (31:10-12)
;-P
19.02.10
14:40
:lol:
май беше казал: “И това ще отмине”, но не съм сигурен, дали беше той :)
поздрави
И още неща е казал...
като:
“Cut the parents in half.”
и
“Your own soul is nourished when you are kind; it is destroyed when you are cruel.”
Но...може би най-добре да кажеш ти какво имаш предвид :)
казано от Лазар Радков на 19.02.10, 14:40:
поздрави
Аххааа
Може и така да стане :)
Ще мине...ама...като мине и време, а и аз като стана по-голяма и по-умна....
казано от Limka на 19.02.10, 14:42:
казано от Лазар Радков на 19.02.10, 14:40:
поздрави
Аххааа
Може и така да стане :)
Ще мине...ама...като мине и време, а и аз като стана по-голяма и по-умна....
Май това е историята:
Разказват, че цар Соломон попитал съветниците си, може ли да му се направи такъв пръстен, че когато го погледне, ако му е тъжно да му помогне, и отново да може да мисли за светлината на утрешния ден. Ако му е хубаво, да го накара да си спомни че дори хубавите моменти са преходни.
Те му направили пръстен,а на него били гравирани думите:
„И това ще отмине”
19.02.10
14:47
Всъщност,
ти имаш потребност да създаваш :) и понеже не си открила посоката, в която искаш да създаваш - всичката генерирана и натрупана енергия отива в тренировки :)
да видим :)
да, прав си...отново (макар, че е много вероятно да си седнал...)
Аз просто не мога да бездействам...
И имам много енергия....
Тренировките ми дават решение...към момента...
След време може би ще отива другаде енергията...
:)
Честита Баба Марта!
Бели, румени и засмени :)
Има някакво блаженство да не помня какво съм яла вчера...дори снощи :) Много освобождаващо блаженство при това!
Страхотно е просто да седна на масата и да се наслаждавам на вкуса на храната без да мисля за количества макронутриенти, калории и дажби! Вкусно, насищащо и засищащо е!
Вдъхновяващо е сутрин да си мисля какви хубави и смислени или безмислени неща ще направя през деня вместо кога, какво и как ще трябва да ям, за да не ‘преизпълня плана’...
Някак правилно е да слушам инстинкта си дали ми се иска да се движа/ тренирам и какво точно да е движението, вместо да следвам стриктно програма.
Много е освобождаващо да не се взирам в огледалото за ‘дефекти’ или за това дали съм напълняла или не. Ако забележа, че съм, просто го приемам като нещо временно, което тялото ми ще регулира самичко - няма място за паника или резолюции от типа “От утре ще ям по-малко”...Лиз Бурбо кава, че дори ако хапнем мъничко, но си мислим, че сме яли адски много, тялото приема сигнала от мозък и възприема количествотот храна като мноооого..
Красотата е навсякъде около нас. Само трябва да се отворим за нея :)
Мнението беше редактирано от Limka на 02.03.10 07:29.
Супер :))
Всяка промяна ,всяко нещо е възможно
оглеждай се за схеми и системи ,ако се видиш вътре ,макар и да ти се струва лесно ,вдъхновяващо ,”твоето”нещо-излизай.
защото просто “лесно и вдъхновяващо”наливаш енергия там. Да наливаш енергия в хранителни планове и отчети,и особено в “критично”огледало е нецелесъобразно-т.е.,няма смисъл :)
казано от Limka на 02.03.10, 07:27:
Честита Баба Марта!
Бели, румени и засмени :)Има някакво блаженство да не помня какво съм яла вчера...дори снощи :) Много освобождаващо блаженство при това!
Страхотно е просто да седна на масата и да се наслаждавам на вкуса на храната без да мисля за количества макронутриенти, калории и дажби! Вкусно, насищащо и засищащо е!
Вдъхновяващо е сутрин да си мисля какви хубави и смислени или безмислени неща ще направя през деня вместо кога, какво и как ще трябва да ям, за да не ‘преизпълня плана’...
Някак правилно е да слушам инстинкта си дали ми се иска да се движа/ тренирам и какво точно да е движението, вместо да следвам стриктно програма.
Много е освобождаващо да не се взирам в огледалото за ‘дефекти’ или за това дали съм напълняла или не. Ако забележа, че съм, просто го приемам като нещо временно, което тялото ми ще регулира самичко - няма място за паника или резолюции от типа “От утре ще ям по-малко”...Лиз Бурбо кава, че дори ако хапнем мъничко, но си мислим, че сме яли адски много, тялото приема сигнала от мозък и възприема количествотот храна като мноооого..
Красотата е навсякъде около нас. Само трябва да се отворим за нея :)
Аааа Лиз Бурбо е моят пътеводител. Книгата и “Слушай своето тяло, твоят най-добър приятел на земята” ми е настолна и много ми помогна миналата година да изляза от ужасна дупка. Наистина се намерих и се послушах, но за жалост позволих на разни странични маловажности да ми нарушат баланса. И сега пак го търся, няма лоша
Лимче, звучиш хармонично
02.03.10
22:05
Честита Баба Марта!
Бели, румени и засмени :)Вдъхновяващо е сутрин да си мисля какви хубави и смислени или безмислени неща ще направя през деня вместо кога, какво и как ще трябва да ям, за да не ‘преизпълня плана’...
:)
Agree :-) Все едно аз си го мисля.Честита баба Марта и на теб
Л: //пак писах от чужд профил// :)
Мнението беше редактирано от dennym на 03.03.10 07:31.
03.03.10
07:30
Честита Баба Марта!
Охоо, някой е направил още крачки :)
Честито, честито :)
Карах ски. И се попречуках :)
Усукано дясно коляно => покой няколко дни/ седмици => още един фотограф на кросфит сбирката :)))
Много ми е гот, щастлива съм, спокойна съм...макар и посинена и куцукаща :)
Отново съм с тъмна коса - и съм много себе си :)
09.03.10
09:01
Пусни някоя снимка с новата коса :)
Лимче, бързо възстановяване ти желая! Пази се, дано не ти създава повече проблеми!
Сигурна съм, че и тъмна коса ти отива, ти си със светла кожа, ако не се лъжа.
П.П. Поне няма да ме е толкова яд, че не участвам в тренировката ви този уикенд...
казано от Limka на 09.03.10, 08:32:
Усукано дясно коляно => покой няколко дни/ седмици => още един фотограф на кросфит сбирката :)))
Герой без рани няма ;) Лим, оправяй се бързо :)
казано от inis9 на 09.03.10, 09:17:
П.П. Поне няма да ме е толкова яд, че не участвам в тренировката ви този уикенд...
Хехе, х2 ;)
казано от Limka на 09.03.10, 08:32:
Отново съм с тъмна коса - и съм много себе си :)
“Изработила ” си си весел спомен, за който ще се сещаш в бъдеще. Ти си май себе си не само заради косата, боядисването е просто последтвие
Ссетих се за теб като го четох
Подарък :)
http://nel-anel.blogspot.com/2009/09/blog-post_20.html
31.05.11
09:26
Честит рожден ден :)
ЧРД и от мен! :)
Много здраве и щастие ти желая, а фитнес целите ще си ги постигнеш така или иначе. :)
31.05.11
12:55
Честит Рожден Ден! С пожелания за много Здраве, Сила и Успехи във всичко!!! :)
31.05.11
14:57
Честит рожден ден! Бъди жива, здрава, вечно усмихната и винаги вярващ! :) Много успехи и сбъднати мечти! :)
Тези дни се завърнах към форума и взех и да пиша... че и да чета. Огромно задоволство и радост изпитвам като чета тези редове в дневника ти :-) А включванията на Лазар са особено мъдри и полезни. Осъзнати хора вече срещам навсякъде - всеки миг. Прекрасно е. И междувременно си отговорих на въпроса “Защо ми е толкова трудно и почти се насилвам да водя дневник”... Не ми трябва :-) Освен за да тече някаква двустранна комуникация. Евентуално.