Криви огледала

01.02.10
19:46

Нарочно ли правят огледалата криви в залите или просто са си скапани самите огледала? Защото така като са криви се създава илюзия за по-различно оформено тяло. :)

01.02.10
21:45

Маркетингов трик сигурно...

01.02.10
21:53

Има две огледала и в двата фитнеса, които сменям. И в двата фитнеса на едното от огледалата изглеждаш по-висок и хоризонтално сплескан (слаб-отслабнал?), а на другото - вертикално сплескан, карайки те да изглеждаш по-дебел (наедрял-порастнал-заякнал?). Маркетингов трик.
“Тия огледала ме харесват. Вече ще идвам тук, защото съм по строен и се отделят повече хормони на щастието и ме карат да забравя проблемите си.”

02.02.10
07:20

Същото съм се чудела относно огледалата в пробните на някой мои любими магазини по Витошка и МОЛ-а.
Влизам, взимам няколко чифта дънки (или някакъв анцунг) да пробвам и не мога да се позная в огледалото. СЛАБААААА. Естествено голям кеф  :P .
И винаги съм се питала дали наистина така изглеждам или е от огледалото?! От огледалото е  ;) !!

Мнението беше редактирано от maria на 02.02.10 07:25.

В нашата зала тези ефекти за разликите са по скоро от светлината. Не забравяйте и този фактор.

Кофти светлина, криво захващане, крива основа на която е хванато огледалото, огледало второ качество, леееко усукано на някъде си все фактори които влиаят.

18.02.10
09:31

Ха,ха,това за огледалата ми е минавало през ума,че би било хитро,ако можеше да се постигне,но не може,Кривият ефект е от криви,лошо закрепени или евтини огледала,и с тях не изглеждаш по-добре,а просто изглеждаш разтегнат,несиметричен,и едва ли някой би се хванал на това.В моята зала има и такива,но аз си избирам нормално,ако трябва да гледам нещо.Това едва ли е трик.А в залата изглеждаме по-добре просто защото сме напомпени и има добра светлина(поне в подземните фитнеси и с тези без много прозорци или пък,ако е вечер и е пуснато осветлението,т.е при наличието на изкуствена светлина).

18.02.10
11:28

Траш - едното сигурно го вадят лятото за плажните, а другото зимата за “булк”ващите :lol:

18.02.10
12:27

Да ве, наистина ! Аз познавам хора дето предпочитаха дадени зали и заради този фактор :) За всички онези, които се самоснимат- нищо на снимките не изглежда реално - понякога по-зле, но в повечето пъти изглежда по-добре, отколкото е в действителност. Даже Митко Димитров наживо е по-малък :lol: хахахаха базик си правя :P (наживо даже е още по-внушителен)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1