Програма?

02.02.10
12:52

Здравейте! Имам 6 месечен стаж в залата и искам да променя програмата си с цел покачване на мусулна маса. Избрал съм си тази, ако може да ми дадете съвети добра ли е и ако не къде ми е грешката?

Понеделник: Гръб, Прасец
Вторник: Гърди, Корем
Сряда: Почивка
Четвъртак: Бицепс, Трицепс, Предмишница
Петък: Горна част на краката, Рамене
Събота: Почивка
Неделя: Отначало

Тренираш две големи мускулни групи (гръб и гърди) в два последователни дена. Това значи недостатъчно време за възстановяване и вероятност да не можеш да натовариш гърдите оптимално.

02.02.10
13:28

То както и да го направя винаги ще има две големи групи една до друга.

казано от Mavrodinov на 02.02.10, 13:28:

Teжка е участта на преминалия 50см чиста ръка и с няколко златни медала от състезания.
Но, виж, ако имаш стаж малко, примерно 6 месеца, то тогава спокойно все още може и цялото тяло да си тренираш и да имаш успех, особено пък що се отнася до качване на маса...

казано от Mavrodinov на 02.02.10, 13:28:

Да, но в някои комбинации няма да са точно гърди и гръб... нали? :-P
Сигурен ли си, че режим с 5 тренировки седмично е подходящ за теб?

02.02.10
13:39

според мен програмата става. качването на маса зависи не толкова от програмата, а от упражненията в нея и храненето

02.02.10
13:41

Предложете нещо по-добро?

Мнението беше редактирано от Mavrodinov на 02.02.10 13:43.

02.02.10
14:22

Като за начало пробвай около 2 месеца на тази:

ВТ. Гърди -трицепс
СР. Корем кардио ( колело 20мин)
Чт. Рамена Трапец
ПТ. Почивка
Сб.Гръб бицепс
Нд. Корем
Пн. Крака

Честито на печелившият.:)

02.02.10
21:33

Честито , вие бяхте поредния начинаещ заразен от вируса наречен “5 дневен сплит” .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1