Слаба и дълга предмишница:<

22.02.05
11:45

Здравейте,кажете ми някоя програма за увеличаване масата и мощта на предмишницата,защото е много слаба.....:<

По-здрави!!!

22.02.05
19:22

хващаш един дъмбел в едната си ръка и си сгуваш киткакта

22.02.05
23:50

[quote author=“nasko_1983”]Здравейте,кажете ми някоя програма за увеличаване масата и мощта на предмишницата,защото е много слаба.....:<

По-здрави!!!

С упражнения няма да направиш нищо повярвай ми с времето ще ти порастне от основните упражнения които правиш и аз бях с такава но сега ми е с добри размери не изнасилвате нещата

MU

23.02.05
00:00

[quote author=“nasko_1983”]Здравейте,кажете ми някоя програма за увеличаване масата и мощта на предмишницата,защото е много слаба.....:<

По-здрави!!!

eee да ти имам и проблемите :) Аз пък искам по-малка предмишница :)

23.02.05
08:35

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“nasko_1983”]Здравейте,кажете ми някоя програма за увеличаване масата и мощта на предмишницата,защото е много слаба.....:<

По-здрави!!!

С упражнения няма да направиш нищо повярвай ми с времето ще ти порастне от основните упражнения които правиш и аз бях с такава но сега ми е с добри размери не изнасилвате нещата

Тук мисля не си прав. С редовни и упорити упражнения мисля че има ефект.

eee да ти имам и проблемите Smile Аз пък искам по-малка предмишница Smile

Защо?

MU

23.02.05
12:27

[quote author=“NoDude!”][quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“nasko_1983”]Здравейте,кажете ми някоя програма за увеличаване масата и мощта на предмишницата,защото е много слаба.....:<

По-здрави!!!

Защо?

Ми защото е прекалено голяма спрямо бицепса :)
Гледах някаква стара книга в която има пропорции на красота на тялото и на 36.5 предмишница е хубаво ръката да е поне 44см :)

23.02.05
12:47

Ами в такъв случай ти трябва по - голям бицепс, а не по - малка предмишница ;)

24.02.05
11:35

Абе пропорции...важно е на тебе как ти стои, не как някой преди 20 години е решил че е красиво. Пък за това отношение - по-голямие бицепс е решението наистина :)
А предмишница досега и аз не съм тренирал, ама ми се струва някаква нефелна спрямо останалата част на ръката, така че скоро ще се занимая и с нея...Предполагам че с постоянство и внимание ще стане

26.02.05
23:37

[quote author=“NoDude!”][quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“nasko_1983”]Здравейте,кажете ми някоя програма за увеличаване масата и мощта на предмишницата,защото е много слаба.....:<

По-здрави!!!

Защо?

В неговия случай съм прав не може да очаква маса на 14 години

07.03.05
21:59

[quote author=“marzipan”]Абе пропорции...важно е на тебе как ти стои, не как някой преди 20 години е решил че е красиво. Пък за това отношение - по-голямие бицепс е решението наистина :)
А предмишница досега и аз не съм тренирал, ама ми се струва някаква нефелна спрямо останалата част на ръката, така че скоро ще се занимая и с нея...Предполагам че с постоянство и внимание ще стане

Според мен даже не е важно как ти стои, а как ти харесва да стои. Даже и да ти казват че си грозен, важно е ти да се харесваш  8)
И постоянството и вниманието наистина вършат работа. Тренирам от 1 година и преди 2 месеца зех да се усещам, че предмищницата ми изостава спрямо горната част на ръката например. Започнах да я тренирам и наистина съм изненадан от резултатите :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1