СЕЕ болки

03.02.10
14:05

След 3 дневен прием на креатина на PrimaForce усещам лека не постояна болка в черния дроп.Пия доста вода по4 литра сигурно и ям добре притеснява ме дали  не е нещо вредно да спирам ли кереатина дано да не е нищо кои знае какво моля отговорете :).Някои получавал ли е и той болки.

03.02.10
14:25

Щом дробът не те боли - няма проблеми. Аз не съм пил Кереатин и не мога да ти помогна!

03.02.10
14:35

точно това е проблема,че не знам дали не е дробът.Болката не е силна лека,но дразнеща.И аз гледах в нета дробът се намира в дясата страна там кадето е болката,ама от последното ребро на горе до диафрагмата.А мене ме боли там дето талията маи дето е таза кокала.И нагоре леко до дроба незнам,как да преценя дали ме боли черния дроб.Какеи са синтомите :).

Мнението беше редактирано от amann на 03.02.10 14:36.

03.02.10
17:19

Намали дозата на креатина, виж дали годността е както трябва и ако продължават болките - най-добре го спри.
Не си го взимал повече от 40 дни нали? Ползвал ли си креатинов продукт преди него?

03.02.10
18:50

Не съм ползвал.Годноста уж е до 21 март 2011.Дозата е един пат преди и един пат след тренировка пия я в 150-200 мл сок :)

03.02.10
18:54

Не се филмирай.Пия по-силни продукти от цее и аз усещам болки,но нищо не може да ти стане.Най-много да си въобразяваш

03.02.10
19:46

Вероятно става дума за Креатин Монохидрат,а не за другите форми на креатина.Нормално е да изпитваш коремни болки,болки в областта на бъбреците,главоболие и т.н.Приемай повече електролити понеже електролитния баланс по-принцип се нарушава при прием на монохидрата.Мисля че болките ти са породени от Креатина.Най-лесния начин по-който може да го докажеш е да го спреш за 2-3 дни и ако болката отшуми сам ще си направиш извода.Ако получиш диария значи определено всичко е в резултат от приема на креатина.Има още доста неща,които мога да кажа за монохидрата,но за да не правя поста прекалено дълъг засега се спирам до тук.

03.02.10
19:46

Незнам ето сега пък не ме боли само леко към бъбреците.Ама днес съм пил само едн доза тъи като е нетренировачен ден и ма марзеше сутринта.Е как да не се филмирам,като казват,че ако чувстваш болки начи има нещо.Незнам аз мисля,че е малко някаква контузия.Защото два три дена преди това ме болеше малко пак на това място близо до кокала там на таза и като почнах да пия се усили псоле намаля.Какво смятате да пия до края на седмицата по две дози и,ако не се подобри по една и ако тогава,вече не се подобри да го спра.

03.02.10
19:48

Не е монохидрат а на Примафорсе СЕЕ.Смятам до края на седмицата ако не мине да го спра за малко.Ако ми мине болката значи е от него икакво правя тогава спирам го или не :).бтв какво е това електролити :)

Мнението беше редактирано от amann на 03.02.10 19:49.

03.02.10
20:08

Мммм щом става дума за Креатин Етил Естер ме заинтригува понеже аз също съм го използвал,а и мои приятели също и досега не съм чул за някакви проблеми от тяхна страна,а и аз самия също нямах.Хубавото при Етил Естера е че не е необходима зареждаща доза,така че няма да е проблем да го спреш за ден-два например и да усетиш дали болката ще изчезне.Намали дозата за ден-два и после го спри.Щом усещаш болка в близост до бъбреците или в самите тях значи съм почти убеден,че е от Креатина вследствие на образувания креатинин.Колкото до електролитите-това са една голяма част от минералите в човешкия организъм-при липса или загуба на някои от тях може да настъпят тежки последствия за човешкото ни тяло от сорта на крампи,гърчове,спазми и болки в стомаха и т.н

03.02.10
20:30

Смятам утре и в петък да пия по една доза преди тренировка в събота и неделя да не пия и да видя какво ще стане.

03.02.10
20:35

Приемаш го само от 3 дни. Спри го и виж дали ще спре болката. Толкова ли е трудно?
За 2 дни ще разбереш от какво е, ако не дай боже не е нещо сериозно.

Айде със здраве! :)

03.02.10
20:36

Идеята е добра.Драсни в Понеделник едно постче по темата,за да разбереме дали всичко е ок.

03.02.10
20:37

Добре!

03.02.10
21:31

казано от Bezkompromisen на 03.02.10, 19:46:

Вероятно става дума за Креатин Монохидрат,а не за другите форми на креатина.Нормално е да изпитваш коремни болки,болки в областта на бъбреците,главоболие и т.н.Приемай повече електролити понеже електролитния баланс по-принцип се нарушава при прием на монохидрата.Мисля че болките ти са породени от Креатина.Най-лесния начин по-който може да го докажеш е да го спреш за 2-3 дни и ако болката отшуми сам ще си направиш извода.Ако получиш диария значи определено всичко е в резултат от приема на креатина.Има още доста неща,които мога да кажа за монохидрата,но за да не правя поста прекалено дълъг засега се спирам до тук.

Абе, момче, как ще е нормално да те боли нещо бе? Ти изобщо чуваш ли се какво говориш?!

Пак съветвам потребителя с проблема - намали дозировката, смени го с друг креатин или просто не го ползвай. Не е нормално ако нещо те боли да го игнорираш.

04.02.10
07:35

Ей Милов- първо се научи да четеш като хората и тогава се прави на много остроумен.Никъде не съм казал да игнорира болката.Щом има някъде болка значи нещо не е както трябва и върху тялото е оказан стрес.Има нещо наречено страничен ефект или ти не си слушал за такава дума.Ако изпиеш един-два аналгина може да ти мине главоболието,но ако изпиеш 10-може да почнеш и да повръщаш-е ето на това казвам “нормално”.Тялото има специфични реакции при различните лекарства и не случайно фармацията налива милиарди за нови разработки с цел намаляване на страничните ефекти,оптимизиране на дозировката.В случая с монохидрата(макар че в крайна сметка излезе CEE) се забелязва при приема му стомашни болки,диария и болки в областта на бъбреците-не един и два случая с тези симптоми са наблюдавани.Така че е НОРМАЛНО и е възможно човек да очаква подобни нежелани реакции и странични ефекти от тялото си при консумацията на този продукт.Нормално е ако се удариш да те боли.

P.S.Приканвам всички потребители,които са решили да пишат подобни постове-разбрали неразбрали какво съм написал да ми пишат лично на мен,а не само да заемат място в самата тема с подобни писания и забележки,които меко казано изглеждат смешни.

Мнението беше редактирано от WestErn на 04.02.10 07:37.

04.02.10
09:50

казано от amann на 03.02.10, 14:35:

точно това е проблема,че не знам дали не е дробът.Болката не е силна лека,но дразнеща.И аз гледах в нета дробът се намира в дясата страна там кадето е болката,ама от последното ребро на горе до диафрагмата.А мене ме боли там дето талията маи дето е таза кокала.И нагоре леко до дроба незнам,как да преценя дали ме боли черния дроб.Какеи са синтомите :).

според това обяснение, май болката няма нищо общо с черния дроб ... според мен е много вероятно да си поразтегнал някое мускулче и от това да те боли ... едва ли е от креатина

04.02.10
12:37

И аз така зех да си мисля.Днес например болката е изчезнала почти.Мисля да пия до края на седмицата преди тренировка,а ако болката продължава начи не е от разтегнат мускул.Аз се съмнявам да не е от дигането на щангата за бицепс.Един приятел ми каза за ко дигаш 30 кила сложи още пет ма праи с читинг и аз по принцип знам,че читинга не  е хубу нещо,ама се полакомях.И след тва като се калитх като махало,на другия ден ме заболя леко,след това почнах да пия и креатина и ме заболя малко повече.Ще я видя таз работа :).В понеделник ще пиша.

04.02.10
20:39

Ами смени го с креатин малат.Има много добра поносимост и не дразни храносмилането,черния дроб и бъбреците в нормални дози(личен опит).Освен това има приятен вкус.Не е горчив и го пиеш с удоволствие.

05.02.10
04:51

казано от Миро на 04.02.10, 20:39:

Ами смени го с креатин малат.Има много добра поносимост и не дразни храносмилането,черния дроб и бъбреците в нормални дози(личен опит).Освен това има приятен вкус.Не е горчив и го пиеш с удоволствие.

Е гледай, че то го е заболяло преди да почне да пие креатина, за кфо му е да го сменя.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1