Моля за съвет

04.02.10
17:38

Здравейте. Имам няколко въпроса, които не ми дават мира, и реших да се обърна към вас.
1.Как е по-добре да си правя тренировката-3 дена подпед тренирам различни мускулни групи (обикновено по 2 на тренировка) и след това 2 дена почивам, или след всеки тренировъчен ден да правя по един почивен, а след третата тренировка-2 почивни?
2.Вторият ми въпрос е относно тренировката за бицепс. Виждам, че бицепсът ми изостава и мисля, че нещо в тренировката ми куца. Правя 4 упражнение по 4 серии. Може би са много? Първото ми е чуковото сгъване, после сгъване на щанга от стоеж, сгъване на ицепс от полулег и концентрично сгъване. Сериите ми са 10,10,8,8.
3.Третият ми въпрос е подобен на мтория, само че за гърди. За гърди правя 3 упражнения-вдигане на щанга от лег, от полулег и флайс. сериите пак са 10,10,8,8. И да ви питам как е по-добре да изпълнявам флайса-от лег или от полулег?

04.02.10
18:38

1. втория вариант е по-удачен
2. много са - 3х3 с добра техника са достатъчни
3. 3 упражнения са добре, но аз бих правил кофички вместо флайс и бих сменил лоста с дъмбели

04.02.10
20:59

3. Аз го редувам през тренировка:

1 тренировка започвам с бутане от лег, бутане от полулег, флайс от лег, крос оувър
следващата започвам бутане от полулег, бутане от лег,  флайс от полулег, кофички

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1