06.02.10
18:25
Кажете какви упражнения да прая за ръце, за да растът по-бързо.
06.02.10
18:29
чикии
06.02.10
18:43
казано от DOBRUJANECA на 06.02.10, 18:29:
чикии
ще пробвам, дано помогне :)
06.02.10
20:00
казано от pr0o0xy на 06.02.10, 18:43:
чикии
ще пробвам, дано помогне :)
Сменяй ръцете. ;)
06.02.10
20:20
не забравяй възстановяването
06.02.10
21:49
Докато ги правиш чети и малко статии и др от сайта.Туку виж са пораснали.
06.02.10
22:43
чикии
Поне да го беше написал правилно!
Прав с прав лост, прав с крив лост, прав с дъмбели (може и да редуваш), седнал с дъмбели от полулег (може да решуваш), скотово, концентрично сгъване, 21, клекнал на долна макара, чукове прав (или седнал или от полулег), прав на кросоувър с 2 ръце или сао на 1 макара с 1 ръка...
Избираш 2 упражнения, като е добре едното да е изолиращо (от скотова пейка или концентрично). Всичко останали мож да ги въртиш, ако искаш през тренировка.
Никакъв ефект няма да имаш, ако не се храниш правилно и съобразно мускулен растеж!
Следващия път използвай търсачката!!!
*П.П. чекийките са за предмишница и по-силен хват, ако много стискаш, но бицепсите няма да мръднат ;-P
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 07.02.10 09:19.
07.02.10
11:35
казано от Стоянчо на 07.02.10, 09:17:
Прав с прав лост, прав с крив лост, прав с дъмбели (може и да редуваш), седнал с дъмбели от полулег (може да решуваш), скотово, концентрично сгъване, 21, клекнал на долна макара, чукове прав (или седнал или от полулег), прав на кросоувър с 2 ръце или сао на 1 макара с 1 ръка...
Избираш 2 упражнения, като е добре едното да е изолиращо (от скотова пейка или концентрично). Всичко останали мож да ги въртиш, ако искаш през тренировка.
Никакъв ефект няма да имаш, ако не се храниш правилно и съобразно мускулен растеж!
Следващия път използвай търсачката!!!
*П.П. чекийките са за предмишница и по-силен хват, ако много стискаш, но бицепсите няма да мръднат ;-P
Забелязъл съм, че откакто зех кривия лост, ръцете порасната с около 2см, за има няма 1 месец.
ПП:
За връх кое упражнение ще е най-добро?
Един приятел ми каза концентрично сгъване, ама като имам предвид колко е постигнал и незнам.
Мнението беше редактирано от pr0o0xy на 07.02.10 11:38.
Да, концентричното върши работа за връх, като горе извърташ китката за максимална контракция. Но принципно е и до ген. Също така скотово, извършено с хадхват - тренира брахиалиса.
07.02.10
12:41
И още 1 въпрос.
Има ли смисъл да зимам протеини, или някви други продукти или да си хапвам извара сутрин и след треноровка.
Защото 200гр. извара са 35 гр. протеин, което е много.
Мнението беше редактирано от pr0o0xy на 07.02.10 12:41.
07.02.10
12:43
казано от pr0o0xy на 07.02.10, 12:41:
И още 1 въпрос.
Има ли смисъл да зимам протеини, или някви други продукти или да си хапвам извара сутрин и след треноровка.
Не са много, просто с нея яж и малко мазнини.
07.02.10
12:46
За мен си е много.
Като се има предвид, че на ден съм поемал по 10-15гр.
Така за 2 месеца ще се види супер ефекта.
07.02.10
12:48
казано от pr0o0xy на 07.02.10, 12:46:
За мен си е много.
Като се има предвид, че на ден съм поемал по 10-15гр.
Така за 2 месеца ще се види супер ефекта.
На ден по 15 г протеин?!?!?! :ohh:
И още 1 въпрос.
Ако не консумираш протеинова пудра, яж месо, яйца, извара. Но имай предвид, че след тренировка е добре да се пие бързоусвоим протеин (суроватъчен), а изварата е бавен (казеин).
07.02.10
14:01
казано от Стоянчо на 07.02.10, 12:57:
И още 1 въпрос.
Защото 200гр. извара са 35 гр. протеин, което е много.Ако не консумираш протеинова пудра, яж месо, яйца, извара. Но имай предвид, че след тренировка е добре да се пие бързоусвоим протеин (суроватъчен), а изварата е бавен (казеин).
демек ?
какво да ям след тренировка :(
Виж сега аз кво напраих
Закуска:
150-200гр. извара
2-3 яйца
шепа ядки
(и тука не съм сигурен дали да сложа 50-60гр. месо)
Обяд:
Значи пише, че трябва да поема въгл-те до обяд, преди тренировка и просто незнам...
Следобяд.
Може да хапна 1 банан
Сл. тренировка
Яйца
Малко месо
П.П.
Тъй като утре тръгвам на училище и до петък съм там, а немога да мъкна 5 сака с храна, за да ям в даскалото, кажи какво да ям за обяд.
Като се има предвид, че трябва да зема въглехидрати тогава.
Казаха ми да ям 1 филия с малко кашкавал от горе, ама не съм сигурен.
казано от pr0o0xy на 07.02.10, 14:01:
И още 1 въпрос.
Защото 200гр. извара са 35 гр. протеин, което е много.Ако не консумираш протеинова пудра, яж месо, яйца, извара. Но имай предвид, че след тренировка е добре да се пие бързоусвоим протеин (суроватъчен), а изварата е бавен (казеин).
демек ?
Виж сега аз кво напраих
Закуска:
150-200гр. извара
2-3 яйца
шепа ядки
Обяд:
Значи пише, че трябва да поема въгл-те до обяд, преди тренировка и просто незнам...
Следобяд.
Може да хапна 1 банан
Сл. тренировка
Яйца
Малко месо
П.П.
Тъй като утре тръгвам на училище и до петък съм там, а немога да мъкна 5 сака с храна, за да ям в даскалото, кажи какво да ям за обяд.
Казаха ми да ям 1 филия с малко кашкавал от горе, ама не съм сигурен.
Не знам защо всеки препоръчва суроватъчен след тренировка. Искам да кажа, че от 5 месеца съм с Syntha 6 (BSN) и го пия след тренировка и ме възстановява супер. Нищо, че е протеинова матрица и съдържа казеин, но също така съдържа и суроватка.
При всеки, всички добавки действат различно, НО.... храненето е най-важно. Запомни го, ако искаш да имаш резултати.
Прав лост+скотово и ще си бомба.
Мнението беше редактирано от Blahzay на 07.02.10 19:20.
07.02.10
19:43
казано от Blahzay на 07.02.10, 19:18:
казано от pr0o0xy на 07.02.10, 14:01:
И още 1 въпрос.
демек ?
Виж сега аз кво напраих
Закуска:
150-200гр. извара
2-3 яйца
шепа ядки
Обяд:
Следобяд.
Може да хапна 1 банан
Сл. тренировка
Яйца
Малко месо
П.П.
Казаха ми да ям 1 филия с малко кашкавал от горе, ама не съм сигурен.Не знам защо всеки препоръчва суроватъчен след тренировка. Искам да кажа, че от 5 месеца съм с Syntha 6 (BSN) и го пия след тренировка и ме възстановява супер. Нищо, че е протеинова матрица и съдържа казеин, но също така съдържа и суроватка.
При всеки, всички добавки действат различно, НО.... храненето е най-важно. Запомни го, ако искаш да имаш резултати.
Прав лост+скотово и ще си бомба.
Не ми отговори на въпроса, аз питах за яденето.
07.02.10
21:36
Абе, чикии ако прави, ще му понижи нивото на тестостерона, пак не става...по-добре да прави секс! :lol:
казано от Blahzay на 07.02.10, 19:18:
Не знам защо всеки препоръчва суроватъчен след тренировка. Искам да кажа, че от 5 месеца съм с Syntha 6 (BSN) и го пия след тренировка и ме възстановява супер. Нищо, че е протеинова матрица и съдържа казеин, но също така съдържа и суроватка.
Принципно нищо не съм споменавал за матриците. Това, че те възстановява е отлично! Но според мен оптималният вариант е да се пие суроватъчен протеин (по възможност изолат, поради КУП ПРИЧИНИ!), а вече всички останали белтъчини на пудра, глутамини, амини, разклонени вериги е до някъде заместител на първото и със сходен ефект.
Щом ти е чудно, нека ти обясня каква е логиката ми. Първо след тренировка на тялото му трябва бързо усвояем протеин. Дотук добре, имаш суроватка в синтата (колко е като съотншение с останалите белтъчини незная), но 100% е в много по-малка доза от тази в мерителната лъжица на суроватъчния протеин. Второ - около 1 час след суроватката е ред на твърдата храна, за какво ми е в стомаха ми да има бавноусвоим протеин, като и без друго ще ям белтъчини също или малко по-бързи?! И сега идва ред на ползата от матриците - ако нямаш възможност да ядеш след тренировката повече от 3-4 часа.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 08.02.10 13:23.
09.02.10
17:48
“На ден по 15 г протеин?!?!?! ohh”
И аз съм бил на толкова , когато не съм тренирал и не съм имал никаква представа от фитнес . Единствения протеин за деня ми е идвал от пицата , дето съм ял в даскало и чат пат по половин кофичка кисело или пък чаша прясно . Месо не съм ял със седмици и месеци .Постни манджи с хляб по 2-3 пъти на ден . Нищо учудващо .
Иначе бицепса не го мъчи много много . Аз ти препоръчвам набирания подхват и прав с правия . Две трети от ръката е трицепса - лег с тесен хват , кофички , френско .
Мнението беше редактирано от Evgeni Nikolov на 09.02.10 17:50.
20.02.10
19:27
Тая тема трябва да влезе в архива.Голям смях.