Моля помогнете ми за набиранията

TH

07.02.10
12:07

така мн ми е трудно да правя набиранията , може ли да ми кажете как да ги правя защото правя една , но знам , че не може от първия път да направя 10 .Моля давайте идеи , ще продължа да опитвам

ПИ

07.02.10
12:15

Практика! Прави по 1-2 и с времето ще започнеш повече. ;)

07.02.10
13:49

Ако тренираш в зала, питай за машина за набирания. Идеята е, че има тежест, която ти бута краката и ти помага при набирането. В случай, че няма, не ти остава нищо друго освен скрипеца. След време ще ти е по-лесно. Разбира се, няма лошо да се мъчиш от време на време ;)

07.02.10
13:59

Здравей!

Ето идея от мен, надявам се да ти допадне: когато правиш гръб си поставяш за цел да направиш 30 набирания.
Не се съобразяваш нито със серии нито със повторения.Правиш колкото можеш в една серия.Т.е. ако трябва ще прави и по 2 набирания, докато станат 30.
Това е начина според мен.

Успех и поздрави!

07.02.10
18:08

казано от Embolado на 07.02.10, 13:59:

Здравей!

Ето идея от мен, надявам се да ти допадне: когато правиш гръб си поставяш за цел да направиш 30 набирания.
Не се съобразяваш нито със серии нито със повторения.Правиш колкото можеш в една серия.Т.е. ако трябва ще прави и по 2 набирания, докато станат 30.
Това е начина според мен.

Успех и поздрави!

Към това да добавя и че някой може да те повдига леко, докато се набираш ;)

07.02.10
21:40

Така, за 89321893812983 път, извикай някой да те повдига, така постепенно, ще можеш да правиш сам повече повторения, трябва да заякнеш. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1