Дали ще има по-бърз резултат?

07.02.10
15:50

Мотивирал съм се на лято да тренирам по-усилено и се чудя дали ако упражненията ми от програмата  ги повтарям по повече от един път ще има по-бърз и по-добър резултат?Примерно:дадените ми упражнения за понеделник след като ги свърша да ги повторя по още един път.Какво смятате по въпроса?

Ще претренираш и общо взето нищо няма да се получи.Мускулите растът,докато си почиват.

07.02.10
16:28

поткрепям Траян, ще претренираш.

Направи ги веднъж, но качествено. Идеята ти за повторението е предпоставка за преумора и контузии.

ЛР

07.02.10
16:55

казано от KriskoYe на 07.02.10, 15:50:

Мотивирал съм се на лято да тренирам по-усилено и се чудя дали ако упражненията ми от програмата  ги повтарям по повече от един път ще има по-бърз и по-добър резултат?Примерно:дадените ми упражнения за понеделник след като ги свърша да ги повторя по още един път.Какво смятате по въпроса?

”Обикновено вечерям в 20:00.
Ако ям 2 пъти по-малко, дали ще сваля?”

Ключовият въпрос тук е - Колко ядеш? :)

Няма начин някой да ти даде акъл (още по-малко по интернет), без да знае:
- какво точно тренираш
- с каква интензивност ти е тренировката
- акцент върху многоставни или едноставни упражнения
- акцент върху сила или върху маса
- аве много неща

Само ще ти кажа нещо - ако можеш да повториш дадена тренировка 2 пъти един след друг - най-вероятно изобщо не тренираш достатъчно интензивно.
(забелжка: “най-вероятно” е различно от “със сигурност” :) )

поздрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1