02.02.10
20:27
Здравейте имам велоергометър вече един месец и през него всеки ден въртя по 40 минути на доста лесна степен при която почти не усещам съпротивление,но имам чувството че вместо дупето и краката ми да се орелефяват или отслабват, те растат..Ако може някой да ми даде съвет,не спазвам диети и не се тъпча с гадни храни, всмисъл няма предпоставки за растежа на краката и таза ми..
Здравейте!
пиша в тази тема,защото и мен ме интересува това.Всеки ден на гладно карам велоергометър интензивно на 1-2 степен за около 30-35 минути.Възможно ли е да се напомпат бедрата ми от това и избщо имате ли някакви препоръки?Благодаря!
Аз карам колело по много и краката ми нарастнаха доста от многобройни повторения без тежести (каквото е въртенето на педалите). Но аз пък карам понякога с часове, с 30 мин. едва ли ще се постигне такъв ефект.
За кардио упражнение обаче трудността трябва да е минимална на високи обороти. Цели се повишаване на пулса и ако ви е лесно на 1-2 и пулсът не е достатъчно висок, увеличете малко трудността.