Тридневен сплит без крака?

GE

05.02.10
20:56

Тренирам 3пъти седмично въпроса ми е как е най удачно
попринцип е                                          ГЪРДИ-предно-средно-РАМО    ГЪРДИ-БиЦЕПС
ГЪРДИ-БЕЦЕПС                                        ГРЪБ-Тапец-задно-Рамо        Гръб-Трапец-
ГРЪБ-Трецепс                                        РЪЦЕ                            Рамо-трицепс      плюс корем и в 3те дни
КРАКА-РаМО                                        Това е единия вариянт          Това е другия
Но аз не правя крака и в петък
тренировката се получава много кратка
само за рамо

Въпроса ми е възможно ле да се прави Трецепс с Рамо защото така като времетраене и трете дни е еднакво?
КРАКА не правя.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 12:02.

05.02.10
21:07

Защо не правиш крака ?!

GE

05.02.10
21:15

Защото имам доста САмо пресец можеби ми трабва малко ама карай
Много щте ми е удобно ДА правя
ГЪРДИ-бицепс
Гръб-ТРапец
Рамо.Трицепс
Ама правилно ли е защото и при рамото бутам и при трецепса ,а съм чувал че не добре?

Мнението беше редактирано от georgzlateviliano на 05.02.10 21:16.

05.02.10
21:19

Каквато и програма да почнеш, не правиш ли крака прогрес няма да видиш ! Дай снимки да видим колко “има”.

GE

05.02.10
21:24

Примерно
ПОНЕДЕЛНИК_ГЪРДИ.БИЦЕПС  СРЯДА_ГРЪБ.Трапец                  ПЕТЪК-Рамо-Трецепс
права лежанка 4по8             Набиране широко надхват 4по8       ПрЕса зад врат4по8
наклонена лежанка4по8         Тяга.4по8                             преса с дъмбел4по8
флайс.4по8                       гребане с дъмбел.4по8               повдигане настрани4по8
кофички3по10                   мечка.4по8                           повдигане от наклон напред4по8
                                  хор,Скрепец4по8                    
сгъване с щанга4по8             повдигане за трапец3по15           Лежанка тесен хват4по8
наклонено с дъмбели21.4по8                                         френско4по8
                                                                      кофички 3по10

и корем всеки път

05.02.10
21:26

Не става. Прочети предишния ми пост.

GE

05.02.10
21:27

Каквато и програма да почнеш, не правиш ли крака прогрес няма да видиш ! Дай снимки да видим колко “има”.

Доста хора съм виждал с голяма горна част и смешни малки крака.Не че това ми е целта ама значи не е точно така както казват.

05.02.10
21:31

Успех в живота тогава !

05.02.10
22:29

Краката трябва да се тренират.А ако не искаш да отделяш ден за тях може да прибавиш 1 упражнение клек и 1 за прасеца.

06.02.10
00:06

казано от georgzlateviliano на 05.02.10, 21:27:

Доста хора съм виждал с голяма горна част и смешни малки крака.Не че това ми е целта ама значи не е точно така както казват.

Защо тренраиш и двете ръце,давай само дясна или лява.Какво ти пука за симетрията като пропускаш половината мускулатура в тялото.

Освен това какви са тези космически схеми на програмата ти.Направи я като нормалнитехора:
Понеделник:....
Вторник:....
Сряда:.....
......

Сещаш се....

06.02.10
07:02

казано от Biad__ на 06.02.10, 00:06:

казано от georgzlateviliano на 05.02.10, 21:27:

Направи я като нормалнитехора

Ако почне и като нормалните хора да пише постовете. :)

07.02.10
22:23

Не че някога ще тренирам като теб , но ето моето предложение .

Понеделник : Гърди ( полулег , лег , дъмбели/флайс , кофички)
Сряда  : Гръб и трицепс ( тяга , гребане , набирания , френско/тесен лег )
Петък : Рамо и бицепс ( военна преса , разтваряне страни , разтваряне за задно , сгъване с прав лост )

Упражненията бих изпълнил в реда , който съм посочил . Въпреки , че има и други варианти . Гърди , Гръб , Ръце и Рамо . Или пък Гърди и  бицепс ,а рамото в отделен ден , зависи и то упражненията които правиш .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1