Kossev's LOG OxyEP Цел-добре оформено тяло !

Темата е заключена.
Прескочи до:

Е, няма нужда човек да бъде по-голям светец от Папата... ако е инцидентно - няма проблем. Идеята ми е, че в саламите като правило има повечко сланинка... а колкото до маргарина - той категорично не ти прябва. По-добре си намажи малко масло (ако запечеш намазаната филийка на грил до златисто, просто няма да можеш да спреш да ядеш!).

29.01.10
20:34

Хаха не на мене тия :D :D :D Коооолко такива филийки на тостер и след това намазани с масло съм изял,не мога да ги преброя :D Това ми беше най-честата закуска преди да почна да се занимавам сериозно със спорт и фитнес :) сега даже не си спомням,май 2-3 месеца има откакто не съм ял такива филийки,действително,не може да се спре човек,изяждах по 5-6 :x :)

казано от Dimitur Kosev на 29.01.10, 20:34:

...Коооолко такива филийки на тостер и след това намазани с масло съм изял, не мога да ги преброя :D

Не-е-е, нищо не си разбрал! :-P
Първо мажеш филийката с масло, после я слагаш на грила (не на тостер)... докато масълцето леко се запече и стане златисто...
Шок и ужас, не го правя, защото не мога да ги спра тия филийки... :lol:

29.01.10
21:16

Ще пробвам и в обратния ред :) ама доколкото разбирам целта е да се разтопи маслото вътре във филийката и да стане мека yummy :Д:Д

29.01.10
21:31

И аз много обичам на тостера няколко филиики и отгоре готино и качествено немско масло в обилно количество ...

29.01.10
21:35

охх утре ако не си ги направя тея прословути филийки ,няма да съм аз ... :):):)

29.01.10
21:57

То няма нищо лошо - 4 филии пълнозърнест хляб, 20гр масло, вкарваш 30-35гр белтъчини още и става перфектната закуска :)

30.01.10
20:39

Днес не съм правил никакви упражнения и се чувствам разочарован от себе си :( но явно не съм “ин да мууд” :)

Хранене:
закуска : 50 грама мюсли в 100 мл. Прясно мляко
Обяд: 3 филии пълнозърнест хляб с кашкавал и пушено телешко месо
Вечеря : 2 кремвирша , 3 кисели краставички и 3 филии пълнозърнест хляб

Смятам че днеска напълно се ос*ах с менюто ... :/

Общо мнение за физическото ми състояние: Чувствам се доста подут,но все пак има забележима промяна след 10 дена Файър...

Суплементи:
сутрин : 3 бирени маи,1 Л-карнитин,1 Файър
обяд : 1 Л-карнитин,1 Файър
след вечеря : 3 бирени маи,1 Л-карнитин,1 Файър

протеин не съм пил,нито съм приемал Анимал Пак в последните 2 дена,

П.С. Смятам след 1-2 часа да си пийна един протеин,защото вечер късно неистово огладнявам и протеина ми е полезното спасение :)

30.01.10
22:57

Едит: Наволих си и си направих тренировката вкъщи,все пак ... Never Back Down !!!

31.01.10
22:38

Такааа...

Днес 31.01.10 :
9:30: закуска : мюсли с прясно мляко + 100 грама баница с тиква
10:30: Фитнес - доста добра тренировка,голямо напрягане беше,защото пак качих килата с по 1-2 :)
12:30: Обяд : 1 порция пилешка супа, 200 грама омлет със сирене и червени чушки,десерт (по изключение :) ): крем-пудинг
20:30: Вечеря: 2 кремвирша,4 кисели краставички,2 филии бял хляб
21:30: Упражнения ,след тях- 1 чаша прясно мляко
23:30: супер много огладнях,затова изядох още един пудинг :X

Суплементи : общо за деня : 3 Файър,3 Л-карнитин,10 Бирени маи,2 дози протеин,1 доза изостар

Общо мнение за физическото състояние: Почва мааалко по малко да се вижда релефа по ръцете йей :) трябва да наблегна на упражнения за трицепса :)

Това е за днес :)

01.02.10
21:10

01.02.10

Закуска 9:30 : мюсли с прясно мляко
Обяд 11:30: Картофи на фурна 250 грама,3 кисели краставички
Училище: 14:30: сандвич с шунка и кашкавал на тостер
Вечеря 20:00: 2 филии бял хляб,1 червена чушка,50 грама пуешка шунка,30 грама сирене
21:00: упражнения вкъщи 1 час

23:30 : 1 малка банича със сирене (30 грама)+ 1 чаша прясно мляко

Общо мнение за физическото състояние: Страхотна мускулна треска в трицепса (въпреки това в упражненията вкъщи добавих и лицеви опори за трицепс :) )

Суплементи: 3 Л-карнитина ,3 Файъра :)

П.С. Нещо дневника ми замира... даже няма и кой да ме напсува както се вика хахах xD не че и има нужда де :D

03.02.10
18:37

И така...

Днес яденето:
закуска:3 препечени филии пълнозърнест хляб с масло,50 грама сирене,30 грама шунка
Обяд: Леща и Картофи на фурна .съответно 300 грама и 200 грама
В училище:Сандвич на тостер с шунка,кашкавал,кетчуп и майонеза
Вечеря:100 грама рибени филета (”пръстчета”,пържени :X:X),4 кисели краставички,2 филии бял хляб,1 банан

Ново: Днес ходих до ХеалтСтоур и си зех мостричка на NO-EXPLODE каза ми продавача че много добре ще ми се отрази на тренировката (взех си го защото спрях за малко протеина,доста пъпки ми излязоха и си мисля че са от него и прекаленото много мляко на ден (около 1 литър),та да си имам някакъв бууст-ер за тренировката :D:D)

Хайде сега пак ще си пия л-карнитина и Файър-а и си почвам упражненията... :)

По-Здрави :)

04.02.10
18:15

Today’s LOG:

Захранка :D :

Закуска: 1 доза NO-XPLODE,1 кисело мляко,разбито в кофичката на айрян (успах се и трябваше да бързам за фитнеса ... :D)
Тренировка: ще я опиша по-долу :)
Обяд: 1 супа леща,1 салата домати с краставици и сирене и дооооста магданоз,въпреки че го мразя ...
В училище: 1 сандвич с шунка,капкавал,зелена салата и домати (на тостер)
Вечеря: 4 гъби,пълнени с настъргани моркови и кашкавал,запечени на фурна (обожавам  ги :D)
По-късно след упражненията вкъщи: ще хапна 75 грама извара :)

Тренировка: ГЪРДИ + БИЦЕПС
1. Изтласкване с щанга от полу-лег (горна част): 2 загряващи серии само с тежък лост и 5 със по 4 кила
2.Изтласкване с дъмбели от полу-лег (горна част): 4х12 с дъмбели - 12 килограма единия
3.Крос Оувър: 4х15 с по 15 килограма
4.Пек-Дек машина: 4х15 с 25 килограма
5.Редувано сгъване с дъмбели от седеж: 4х16 , 2 серии с дъмбели по 6 кг.,след това 2 серии с дъмбели по 12 кг. (напомпах се страшно :D)
6. Сгъване с тежка Z-щанга: 4х16 със общо 4 килограма
7.Сгъване на Скот пейка с дъмбели: 4х16 ,дъмбели от по 6 кг... (много съм недоволен в прадставянето ми тук и при Z-щангата ... :( )
8.Крос Оувър за бицепс: 4х15 , 3 серии с по 15 килограма,1 с по 20 :)

Суплементи:
Сутринта вместо NECTAR-а (спрях го за известно време,защото го подозирам като подбудител на акнето ми по лицето (както и 1-ния литър прясно мляко на ден :D:D:D ) ),изпих една доза NO-XPLODE - след 2 минути почнах да усещам иглички по мен,като след това във фитнеса усещах огромна енергия в мен... Страхотен продукт !!!

3 пъти днес си изпих комбинацията Файър+ Л-карнитин.  На обяд изпих след ядене и 1 Animal Pack

Общо мнение за физическото състояние: Усещам как отслабвам и трупам мускули,чувството е страхотно,а след NO-XPLODE-а мускулите личаха много повече и повече вени по ръцете ми изпъкнаха ,беше страхотно,в Неделя-пак :):):)

04.02.10
20:08

Току-що си привърших упражненията вкъщи :)

Понеже обичам да мисля напред в бъдещето,след тези фат-бърнери (ENERGY на NOW и  FYRE на SYNTRAX),за след 1 месец,ако не излезе нещо по-добро,какъв продукт ще ми препоръчате ??? ПОАМГАЙТЕ :)

П.С. и пак никой не пише в дневника ми ,не мога да разбера правилни ли са нещата които правя.. :cry:

Mitotropin или Cytolean V2.

04.02.10
20:37

казано от Dimitur Kosev на 04.02.10, 20:08:

Току-що си привърших упражненията вкъщи :)

Понеже обичам да мисля напред в бъдещето,след тези фат-бърнери (ENERGY на NOW и  FYRE на SYNTRAX),за след 1 месец,ако не излезе нещо по-добро,какъв продукт ще ми препоръчате ??? ПОАМГАЙТЕ :)

П.С. и пак никой не пише в дневника ми ,не мога да разбера правилни ли са нещата които правя.. :cry:

Driven Sports Lean Xtreme
USPlabs OxyELITE Pro

Вторият ще е хита на лятото :)

Иначе разгледай и двете липота:

Nutrex Lipo 6x
Nutrex Lipo BLACk

както и предложените два по - горе ;)

04.02.10
21:26

Здравей,

Ще бъда доста критичен към подхода ти за сваляне, но по-добре някой да ти го каже отколкото да стигнеш бърз застой (което няма да е много далеч в бъдещето, ако продължаваш да тренираш и ядеш така).

1. Научи се да тренираш правилно - предполагам техниката ти не е най-добрата, щом постоянно се оплакваш от травми.
2. Толкова дълги тренировки скоро не бях чел някой да прави ( 1 сесия в снукъра е по 2 часа, а там има толкова много топки... и мисъл - С други думи - Иска си бая време)
3. Прочети в сайта кои са основните упражнения ( Жокер - Клек, Лег, Тяга, Набирания, Кофички , Раменни преси и т.н. ) и почни да ги правиш.
4. Една манекенка яде повече от теб, а едва ли тренира колкото теб.
5. Яж качествена натурална храна с минимално или с никакво преработване  - месо, яйца, млечни продукти, ориз, картофи, овес, паста и т.н.
6. Не си давай парите за вълшебни хапчета или поне не го прави в толкова ранен период от твойто развитие. Храната ти е напълно достатъчна на този етап.
7. Спи достатъчно и се радвай на живота, а резултатите ще дойдат с времето, така че бъди търпелив.

Успех !

05.02.10
07:36

Благодаря първо за помоща :)

@RogerF: Аз наистина се бях насочил към тези два суплемента,но мога да си позволя само единия. Според Вас кой ще е по-подходящ и имате ли опит с някой от двата продукта :)
@Finish First: Така,за USPlabs OxyELITE Pro не можах да намеря много информация,камо ли на български,даже ми изглежда като лекарство :). За Driven sports Lean Xstreme- казват че е най-силното легално нещо за сваляне :Д,дали е така .. не знам :/
За Липо-тата : Чел съм че съдържат много кофеин,а на мен няма да ми се отрази добре :Д Също видях и че е топ продукт за отслабване за 2007 година,но сега...???
@Hvanatema: Ами аз живея с баба си и дядо си и подразбирате че няма как да се съобразяват с един по-добър начин на хранене,но ги “обработвам” :D:D:D Относно упражненията- Набиране- абсурд,най-много 1,2 да направя :Х ; Кофички-същото положежние... ; Тяга и Клек- притеснявам се да не ме затапят.. искал съм да ги правя,знаейки че натоварват много мускулни групи,но инструктура не ми позволи,а не мисля и да ги правя поне още няколко месеца :D

05.02.10
20:33

Днес :

Закуска: 3 филии с кашкавал и червена чушка на тостер,1 час по-късно: 1 банан
В училище: Голям сандвич с шунка,кашкавал,2 Нестии-та ,1 вода и 2 Корни-та (напоследък почва мноооого да ме гони глада в даскало :О :/)
Вечеря : 3 сарми с кайма и ориз + кисело мляко, 1 чаша прясно мляко + 25 грама от Три-О-Плекс протеинов бар (мостричката се оказа уникално вкусна !!!)

06.02.10
21:24

Храна:
закуска:3 филии с кашкавал на микровълнова,с шунка и шарена сол
обяд: 2 сърми с кисело мляко и 2 филии бял хляб
вечеря: 2 филии пълнозърнест хляб,100 гр. лютеница,50 гр. кашкавал,150 гр. извара FFвкус

С нетърпение очаквам утре да си изпия останалата доза NO-XPLODE преди фитнеса,защото напомпването ще е уникално !!! :)

06.02.10
21:27

Искам да ти кажа, че храната ти не е никак подходяща. Приемаш хубави добавки, но нищо няма да стане без драстични промени в режима ти. Убеден съм, че ако промениш храненето, бъдеш упорит ще постигнеш целта си. Идеята е да си на умерено- ниско количество въглехидрати (приети от сложни въглехидрати - овес/каф. ориз/ леща/ пълн. хляб/пълн. макарони) + сравнително високо количество белтъчини, които при теб напълно липсват. Не знам как даже издържаш с тази храна, вкарай по- стабилна закуска, 1-2 междинни хранета, яж МЕСО, яйца, извара. Белият хляб можеш да го забравиш. Почети в темите за НВД, РБД. Успех!

06.02.10
21:32

Благодаря за съветите :) Ами както казах,постепенно “обработвам” нашите и гледам да си подобря режима на хранене ,та и тях да ги приспособя към него :) Не гледам много какво точно ям,но досега съм останал с вшечатлението че трябва да ям повече,а ще се пръсна ако го направя :/

07.02.10
20:01

Храната днес:

закуска: не можах да хапна нищо,понеже закъснявах за фитнеса и бях само на дозата NO-XPLODE и едно кисел мляко
обяд: 2 сарми с кисело мляко и 3 филии пълнозърнест хляб (имаше и печен шаран,но аз шаран и сом не ща и да помирисвам :Х)
междинно: освирепях от глад и си унищожих и другата мостричка протеинов бар(25гр.) + 1 доза протеин в 250 мл. вода,след това ми се успокои стомаха :D:D:D
вечеря: 50 гр. сирене,150 гр. извара, 100 гр. шунка, 3 филии пълнозърнест хляб,половин еклер с баварски крем

Суплементи: 2 пъти днес взех огънчето + Л-карнитин , като по време на фитнеса изпих и 1 Изостар :)

Общо мнение за физическото състояние: Започвам да забелязвам как мааааалко по малко започвам да се орелефявам Йеееейй :) както и заради Огънчето талията ми намалява :О

Абе... това еклерче... по-добре го остави за сутринта - по-разумно е, щом ще сваляш тегло. :-P

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.02.10 07:26.

08.02.10
07:34

Ам еклерчето е съвсем по изключение :D но да, явно съм сгрешил като го изядох вечерта :( Друг път няма ^^ :D:D:D

Е, чак пък непростим грях - не е... :lol: Говорех принципно, не си го слагай толкова на сърцето!

08.02.10
08:47

Няма,не съм и тръгнал да го правя :D Абе от 1 седмица постоянно изпитвам ОГРОМЕН глад,хапна нещо,след 1 час съм готов да ям като за световно :Х:Х Защо така ? Нещо от Огънчето ??? и какво да правя ?! :?

08.02.10
08:55

Ами ... яж истинска храна, едва ли с филийка с парче кашкавал се нахранваш, нито нахранваш организма си. Като нямаш закуска нормално да си гладен, оправи си яденето значително. Никаква логика не следва хранителния ти режим - не закусваш, на вечеря въглехидрати.

08.02.10
09:20

Ами явно вече определено е време за добра НВД ... Да ми препоръчате някоя ? по възможност да не е с най-изчанчените продукти :D

08.02.10
09:46

Ами сметни си ОКБ, вероятно ще ти трябват към 2000-2200 ккал, за да губиш мазнини. Кажи си мерките, колко тренираш, че много общо ще говоря иначе. Щом искаш да си на НВД нещо от сорта на 100гр въглехидрати, 200гр белтъчини, 80гр мазнини. Мазнините да са полезни - от свинско месо, от пилешко, яйца (цели), краве масло, пълномаслени продукти. Белтъчините - месо, яйца, протеин, извара, дори може сирене, стига да не прекаляваш с мазнините. Въглехидрати - овес, кафяв ориз, леща, пълн. хляб и макарони, такива неща. Здрава закуска с примерно 60гр въглехидрати, другите 40гр на обяд, а следобяд и вечеря храната ти да е предимно белтъчини + мазнини. Може да ти излиза към 5-6лв на ден храната и да ядеш 3пъти повече и по- добре за организма ти.

08.02.10
10:05

Да,време е,но точно сега като потърсих шивашкия метър,го няма никъде,а доскоро ми се мяркаше пред очите :Х Щом го намеря ще си измеря обиколките на всичко възможно :) БМР-а ми е 1801.7. сметнах го,степента на физическата ми активност: 1,725 и от статията на Emzo сметнах че ориентировъчния ми калориен баланс е 3107,9 - 500 = 2600 калории на ден ,та трябва скоро да ида до магазина и да си напазарувам Healthy храна :D:D

П.С. Сега ще обядвам с 2 варени яйца + 75 гр. шунка,2 филии хляб, 50 гр. лютеница и 30 гр.сирене :)

08.02.10
10:14

2600 са множко, моето ОКБ е 2450, карах на 2200 с перфектна храна, много тренировки нямаше особен резултат, смъкнах с още 400-500 и започнах да чистя, така че си мисля, че ако не 2000, то поне 2300-400 като за начало ще са ти добре :) С времето малко смъквай калориите от храната, за да не попадаш в застой. Храни се правилно, пий си файъра и тренирай и ще имаш резултати. Аз също след известно време почвам Файър, дотогава само на храна и мн тренировки. Шунката не е добър източник за храна, за същите пари можеш да изядеш 75гр пилешко филе, което има сигурно над 50% повече белтъчини и не е бъкано с боклуци :)

08.02.10
10:36

Едит: към останалия обяд добавих и 2 печени чушки и 1 банан

Благодаря за насоките :) Ще почна със 2300 ,като гледам да се храня правилно и с качествени продукти :)

П.С. Баба ми току-що ми отряза половината амбиции за здравословна храна :Х ” Няма сега всички да се приспособяваме към твоя начин на хранене! Каквото има за ядене,това ще ядеш... ” :cry: Бележка: тя напълно е против да отслабвам повече,против е това да имам стриктен начин на хранене и живот и също така е против и голямо физическо натоварване ... :Х е,накъде с такива родители в такава обстановка ... :Х :D

08.02.10
13:08

На колко си години и какви са ти мерките ?

08.02.10
15:53

На 15 години и половина съм,мерките все още не съм ги измерих,поради липса на шивашки метър :) Веднага щом мога ще се измеря (и по-горе съм го написал :) )

10.02.10
07:26

Ето ме и мен :)

Хранене за 09.02.10:

Закуска: нищо :Х (пак се успах за фитнеса ;cry:)
~~~ Тренировка ~~~
Обяд: 3 филии ръжен хляб,с холандско сирене-100 гр.,лютеница-100 гр., и пилешко филе-100 гр.,
В училище: 1 сандвич с шунка.кашкавал,домати и маруля,1 шоколад Милка(с вкус на кафе),1 голям сок Капи портокал :) (добре ми дойдоха )
Вечеря: пак нищо (върнах се от училище в 1800 и бях толкова уморен,че отидох в стаята си и се проснах на леглото... Там си останах до днеска в 8 часа :Х )

Суплементи :  1 път преди фитнеса :  1 Огънче и 1 Л-карнитин ( за 1 седмица ще ги пия по веднъж на ден,след това пак връщам на по 3 пъти :) )
Яденето напълно е съсипано за вчера...

Днес 10.02.10

Закуска : 3 препечени филии ръжен хляб с пилешко филе -100 гр. и сирене-50 гр. + 1 доза протеин СИНТРАКС

Довечера ще ъпдейтна храненето за днес :)

10.02.10
19:41

Обяд: 350 гр. зеле с бял ориз (задушени) и 75 грама свинска шунка
В училище: 2 меденки,1 голям натурален сок портокал,100 гр. форнети с топено сирене
Вечеря: 5 препечени филии на тостер ръжен хляб с масло и сирене,2 червени чушки,1 кисело мляко

Нетърпелив съм за утрешната тренировка във фитнеса,винаги съм така и с огромна настървеност влизам в него :) :) :)

10.02.10
19:45

Не виждам за какво си дал сумати пари за добавки,като храната ти е под всякаква критика,при това отслабваш..с по 2 меденки,5 филий хляб на ядене и ориз със зеле не виждам как ще отслабнеш.

Ако вече си взел добавките,спри ги докато не си оправиш храната защото просто ги прахосваш.

Мнението беше редактирано от vortex на 10.02.10 19:47.

10.02.10
19:52

Точно преди 1 седмица намалих доста добавките,за да вляза в някакъв “нормален” ред на хранене,но “благодарение” на упорството на нашите ще стане по трудния начин :X :@

10.02.10
19:54

Едва ли вашите ти дават меденките и форнетите ..

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1