08.02.10
17:42
Здр, значи всеки ден си правя по 500-600 лицеви ( правя от доста години и издържам по 100 наведнъж) + 450 коремни ( вдигане на краката 8 х 50), обаче не ям по диети,а си хапвам от всичко. Та мисълта ми е да давам ли почивка от лицевите през ден или от лциевите и коремните или коремните мускули не трябва да почиват ?
08.02.10
18:14
Всеки мускул трябва да почива дори и коремните!Все пак един мускул се развива докато почива,а не докато го тренираш.
със лицеви и коремни според мен твоята тренировка е най-удачна като всеки ден го правиш,защото с лицеви и коремни се постига само издръжливост и бързина в ръцете от лицевите ,а не маса ,маса много трудно можеш да направиш с лицеви и коремни ,но за стегнато ,готино и издръжливо тяло си ти е перфектна тренировката и аз преди да почна фитнес тренирах така г/д
Тая силова издръжливост ,ако мога така да я наре4а,ти служи за градене на мускули ли?..Това е добре ако спорта ти е ММА...Кикбокс.. и дори тогава по4ивката е мн важна.. :)
Мнението беше редактирано от Николаи на 08.02.10 20:48.
ми нали точно това казвам че маса не може да направи но релеф г/д и атлетично тяло ще направи
09.02.10
12:49
Хубавото е, че не се изхвърляш на тежки тренировки, но все пак ако искаш хубави коремни мускули не може само тях да тренираш, защото няма да има толкова голям ефект.
Като тренираш 1 и съща мускулна група всеки ден тя неможе да си почине, това значи, че все едно не правиш нищо.
Земи си 1 карта за фитнес, примерно 3 месеца.
Почни по някоя кръгова програма, колкото да флезеш в ритъм, тялото да свикне.
09.02.10
16:05
казано от luks0r на 09.02.10, 12:49:
Хубавото е, че не се изхвърляш на тежки тренировки, но все пак ако искаш хубави коремни мускули не може само тях да тренираш, защото няма да има толкова голям ефект.
Като тренираш 1 и съща мускулна група всеки ден тя неможе да си почине, това значи, че все едно не правиш нищо.
Земи си 1 карта за фитнес, примерно 3 месеца.
Почни по някоя кръгова програма, колкото да флезеш в ритъм, тялото да свикне.
:D :D :D :D :D
09.02.10
16:47
Значи целта ми е не да съм огромен и надут,а да съм си стегнат и да се чувствам добре и във форма, та значи да им давам почивка на мускулите ? А като време да кажем за коремните, на ръцете и гърдите колко да е ?
09.02.10
17:36
Предполагам , че тялото ти е привикнало към такъв обем на тренировка , а 100 лицеви в една серия си е доста , аз най-много 36-38 съм правил . Според мен тярбва да оставяш на тялото си някаква почивка , всеки ден става безмислено . И какъв е ефекта от цялото това нещо ? Стегнати ли са гърдите , ръцете , корема ?
10.02.10
18:21
ДА стегнати са доста
asdasdasdasdz незнам защо не ти вярвам, но знае ли човек може и да греша.Гледах твои снимки не ми изглеждаш на оформен или стегнат или каквото и да е било, може би не изпълняваш упражненията както трябва незнам какво да ти кажа :)
11.02.10
16:49
Ами нз къде си гледал мои снимки... та мисълта ми е, като се даде 1 ден почивка на коремните мускули те не се ли отпускат ?