08.02.10
17:04
Здрасти,казвам се Иван и съм на 18 години.Висок съм 1,80 тежа 72 килограма и съм с явно бърз метаболизъм.Искам да ви помоля да ми кажете конкретна програма за фитнес по която да започна евентуално другия месец.Като натура съм слабичък и висок,целта ми е до бала който е в края на месец Май да постигна някакви резултати.Преди съм ходил на фитнес около половин година сериозно,преди това на лостове и така.В момента лявата ми ръка е шита махнаха конците всичко е ок и мога другия месец да почвам Фитнес.Искам ако е възможно до бала да кача малко повече килограми,да надуя гърдите че са мн слабо развити и гърба,за ръцете и всичко друго същото.Познати ми казаха да опитам с метан + омнадрен до бала нз защо..но просто нямам голяма възможност по отношение на $ и затова се обръщам към вас хората който сте на Ти с всичко свързано с фитнеса.Ясно и кратко като всеки новобранец така да каже е че искам да стана животно за кратко време..Въпросът ми е какво да правя и ще ми помогнете ли..от както спрях да дигам заради лявата ръка..бицепса ми е 30 сантам,до бал искм да стане поне 34-35.Искам бързи резултати и успехи.Благодаря ви предварително.
08.02.10
17:40
Плащай ....
08.02.10
17:50
на кой и какво да плащам?
Добре,че не си послушал приятелите за комбинацията с омнадрен+метан.А и сега ли се сети няма такава магическа програма за 3 месеца и опа Арни :D .И аз искам да стане 40 ръчичката за 2-3 месеца ама още ляб има да ям ;D.Да не ти пука се пак на бала няма да ти гледат мускулите гледаи да си праиш кефа не цяла вечер да си мерите мускулите с наборите.Това според мене само някои зле с мозъка би го направил.За програми има мнго в раздела за Фитнес програми.Тренираи яж като прасе свясна храна обаче,не боклуци.От мене това,а както казва p17bull,ако искаш още плащаи :d.
08.02.10
18:00
оки мерси все пак каквото изках да разбера го разбрах ;)
08.02.10
18:01
Пич откажи се ако ще блъскаш само заради бала. Ще качиш 4-5 кила. Даже няма да се усетят.
08.02.10
18:13
един фр качи 10 и аз за тва се замислих..просто преди като ходих на зала ползвах от бб теам една програмка 1 фр я беше казал 5 пъти в седмицата събота и неделя релакс и бях качил тя беше за мускулна маса ама ръцете и гърдите са по така в застой.И целта ми беше до края на Май да ги развия повечко..пък и разбрах,че метана и омнадрена мн вределя,а аз до скоро се лекувах от болест на щитовидната жлеза(гуша) .. за врата става въпрос.И така,просто незнам на къде да се насоча..
значи като бях на 17 се излъгах и си бучех омнадрен в гъза и за месец и нещо качих 8 кила(тлъстини и вода), след това спрях да тренирам както евентуално ще направиш и ти, и тези осем кила изчезнаха, но не е там проблема. Проблема е, че до ден днешен съжалявам за тази детска постъпка. Ако искаш да изглеждаш добре, да се чувстваш добре и да постигнеш задоволителните резултати за теб в областа на фитнеса се зареди с търпение и постоянство и пълен напред и забрави за метана и омнадрена. ХУБАВИТЕ РАБОТИ СТАВАТ БАВНО
Мнението беше редактирано от Антон88 на 08.02.10 18:55.
08.02.10
19:53
Просто ми става смешно . Тоя омнадрен не съм го и чувал , метана май е забранена добавка . И да не е , нещо ми подсказва ,че е вреден . Бицепса дали ще ти е 30 или 35 , на 99 % от хората около теб , не им пука . Ако все пак си решил да го правиш за себе си , а на заради другите , 4 месеца е прекалено малък период . Струва ли си да си вредиш с такива работи , заради един бал ? Не . Струва си да тренираш редовно , да се храниш правилно и да поставиш цел в дълъг период от време . И аз така едно време мислех ,че за 1 месец ще направя плочки и това е . Фитнеса не е спринт , а маратон .
Относно програмата започни кръгова , но не с 5 скрипеца , а с базови упражнения .
08.02.10
20:13
Прави сте,но нали за това поствам тука темата за да се уча ако съм тъп и прост щях да го направя без да се посъветвам от хора като вас ;) и като цяло като имах $ събрани от лятото протеинчето,глутамина и креатина помагаха доста добре,но като цяло този спорт иска голямо постоянство,време и пари.Чакам да се оправи ръката и другия месец почвам чисто,винати съм бил против химията и боклуците,но някой път се случва днес искаш едно,утре друго..Както и да е аз искам да направя това за себе си,не заради другите около мен,то който ме харесва и ме уважава си е заради мен самия а не заради това с каква фигура съм,мерси отново за изчерпателните отговори,пичове сте ;)