Фитнес програма,упражнения и т.н

08.02.10
17:04

Здрасти,казвам се Иван и съм на 18 години.Висок съм 1,80 тежа 72 килограма и съм с явно бърз метаболизъм.Искам да ви помоля да ми кажете конкретна програма за фитнес по която да започна евентуално другия месец.Като натура съм слабичък и висок,целта ми е до бала който е в края на месец Май да постигна някакви резултати.Преди съм ходил на фитнес около половин година сериозно,преди това на лостове и така.В момента лявата ми ръка е шита махнаха конците всичко е ок и мога другия месец да почвам Фитнес.Искам ако е възможно до бала да кача малко повече килограми,да надуя гърдите че са мн слабо развити и гърба,за ръцете и всичко друго същото.Познати ми казаха да опитам с метан + омнадрен до бала нз защо..но просто нямам голяма възможност по отношение на $ и затова се обръщам към вас хората който сте на Ти с всичко свързано с фитнеса.Ясно и кратко като всеки новобранец така да каже е че искам да стана животно за кратко време..Въпросът ми е какво да правя и ще ми помогнете ли..от както спрях да дигам заради лявата ръка..бицепса ми е 30 сантам,до бал искм да стане поне 34-35.Искам бързи резултати и успехи.Благодаря ви предварително.

ПИ

08.02.10
17:40

Плащай ....

08.02.10
17:50

на кой и какво да плащам?

08.02.10
17:50

Добре,че не си послушал приятелите за комбинацията с омнадрен+метан.А и сега ли се сети  няма такава магическа програма за 3 месеца и опа Арни :D .И аз искам да стане 40 ръчичката за 2-3 месеца ама още ляб има да ям ;D.Да не ти пука се пак на бала няма да ти гледат мускулите гледаи да си праиш кефа не цяла вечер да си мерите мускулите с наборите.Това според мене само някои зле с мозъка би го направил.За програми има мнго в раздела за Фитнес програми.Тренираи яж като прасе свясна храна обаче,не боклуци.От мене това,а както казва p17bull,ако искаш още плащаи :d.

08.02.10
18:00

оки мерси все пак каквото изках да разбера го разбрах ;)

ПИ

08.02.10
18:01

Пич откажи се ако ще блъскаш само заради бала. Ще качиш 4-5 кила. Даже няма да се усетят.

08.02.10
18:13

един фр качи 10 и аз за тва се замислих..просто преди като ходих на зала ползвах от бб теам една програмка 1 фр я беше казал 5 пъти в седмицата събота и неделя релакс и бях качил тя беше за мускулна маса ама ръцете и гърдите са по така в застой.И целта ми беше до края на Май да ги развия повечко..пък и разбрах,че метана и омнадрена мн вределя,а аз до скоро се лекувах от болест на щитовидната жлеза(гуша) .. за врата става въпрос.И така,просто незнам на къде да се насоча..

08.02.10
18:50

значи като бях на 17 се излъгах и си бучех омнадрен в гъза и за месец и нещо качих 8 кила(тлъстини и вода), след това спрях да тренирам както евентуално ще направиш и ти, и тези осем кила изчезнаха, но не е там проблема. Проблема е, че до ден днешен съжалявам за тази детска постъпка. Ако искаш да изглеждаш добре, да се чувстваш добре и да постигнеш задоволителните резултати за теб в областа на фитнеса се зареди с търпение и постоянство и пълен напред и забрави за метана и омнадрена. ХУБАВИТЕ РАБОТИ СТАВАТ БАВНО

Мнението беше редактирано от Антон88 на 08.02.10 18:55.

08.02.10
19:53

Просто ми става смешно . Тоя омнадрен не съм го и чувал , метана май е забранена добавка . И да не е , нещо ми подсказва ,че е вреден . Бицепса дали ще ти е 30 или 35 , на 99 % от хората около теб , не им пука . Ако все пак си решил да го правиш за себе си , а на заради другите , 4 месеца е прекалено малък период . Струва ли си да си вредиш с такива работи , заради един бал ? Не . Струва си да тренираш редовно , да се храниш правилно и да поставиш цел в дълъг период от време . И аз така едно време мислех ,че за 1 месец ще направя плочки и това е . Фитнеса не е спринт , а маратон .
Относно програмата започни кръгова , но не с 5 скрипеца , а с базови упражнения .

08.02.10
20:13

Прави сте,но нали за това поствам тука темата за да се уча ако съм тъп и прост щях да го направя без да се посъветвам от хора като вас ;) и като цяло като имах $ събрани от лятото протеинчето,глутамина и креатина помагаха доста добре,но като цяло този спорт иска голямо постоянство,време и пари.Чакам да се оправи ръката и другия месец почвам чисто,винати съм бил против химията и боклуците,но някой път се случва днес искаш едно,утре друго..Както и да е аз искам да направя това за себе си,не заради другите около мен,то който ме харесва и ме уважава си е заради мен самия а не заради това с каква фигура съм,мерси отново за изчерпателните отговори,пичове сте ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1