04.02.10
20:09
Здравейте. Търся допитване или по-точно какво още да се изпипа на тази програма, за да е по- ефективна ?
Понеделник : Гърди и бицепс
Вторник : Крака, корем и предмишница
Сряда: Почивка
Четвъртък: Гръб,рамо и трицепс
Петък:Почивка
Събота: Бицепс,корем и предмишница .
Благодаря предварително :)
Може да разкараш втората тренировка за бицепс и на нейно място да преместиш раменете.
И аз това мислех да направя ;) Само да допълня, че тренирам в домашни условия и разполагам само с лост за набирания и дъмбел (17кг)
08.02.10
18:27
казано от Tonyyyyyy на 05.02.10, 12:36:
И аз това мислех да направя ;) Само да допълня, че тренирам в домашни условия и разполагам само с лост за набирания и дъмбел (17кг)
Какво ти пречи това?
Излизаш навън; цепиш дървата, тупаш килима, малко разходка, прибираш се, чистиш.
Кво по-хубаво?
Ем семейството доволно, ем ти :)
08.02.10
19:57
Добре братле , ти мислиш ли ? Мисля ,че е достатъчно да сравниш по трудност тренировките в сряда и петък . ГРъб , рамо и трицепс <> бицепс и предмишница . Кажи какви упражнения правиш в тия два дни . Знам , че искаш голям бицепс , ама тва не значи че трябва да правиш 3 вида сгъвания .
казано от Evgeni Nikolov на 08.02.10, 19:57:
Добре братле , ти мислиш ли ? Мисля ,че е достатъчно да сравниш по трудност тренировките в сряда и петък . ГРъб , рамо и трицепс <> бицепс и предмишница . Кажи какви упражнения правиш в тия два дни . Знам , че искаш голям бицепс , ама тва не значи че трябва да правиш 3 вида сгъвания .
Приятел, коригирах си я програмата и мисля, че вече темата е изчерпана :)