Упражнения за долната част на гърдите

09.02.10
18:50

Здравейте, до сега не съм се чистил и от вчера вече се чистя, имам около 3-4 килца за сваляне около корема най-вече ...
Но там нещата вървят добре, проблема ми около зърното на гърдата и на доло самата долна част на гърдите, имам чувството че от както се чистя 2 седмици не е мръднала ...
Как да тренирам за гърди правя лежанка 4х10 после крива и бътерфлай.. във фитнеса има и наклонена лежанка с краката на горе, сигорно е точно за долната част на гърдите.. но се чудя има ли смисъл от нея? Да я правя ли? По колко упражнения за гърди... 4 добре ли са?

09.02.10
18:55

Ми долна лежанка и лицеви, но слагаш ръцете колкото се може по назад към долната част на тялото и кофички, а по нататък сложи и тежести на краката :) това е което се сещам.

09.02.10
19:05

Ясно аз ги знаех тия неща, но се чудах дали не изпускам нещо. Мерси много!

09.02.10
19:13

Едно от най-добрите упражнения за долната част на гърдите,за да не кажа и най-доброто за мен е кофичките.Прави по 3 серии на тренировка от него и мисля че ще забележиш разликата

09.02.10
19:51

И въпреки другите упражнения за мен най-доброто упражнение са кофичките правя ги по 30 40 серии с по 10 повторения и долната ми част на гърдите е просто като женска цицка :D

10.02.10
06:54

Около долната част на гърдите при мъжете има мастно депо, както например при жените има депо на бричовете. Нормално е депото да се изпразва по-бавно, все пак там има повече натрупани за запас мазнинки. Ако целиш да засилиш горенето около него е необходимо да правиш голям брой повторения с относително по-малка тежест и да не стигаш до отказ в сериите.
Най-лесно е да запазиш тренировката си за гърди от 3 упражнения и да сложиш едно допълнително, четвърто, на лежанката за долни гърди - тази, дето лягаш надолу с главата. Това последно упр. го прави с лост (може и с дъмбели) и 3-4 серии по 15 повторения, с тежест, с която можеш да направиш поне 17-18 повторения (тоест да ти е леко).
Включи аеробна дейност за край на тренировката и резултата ще е налице.
Успех!

10.02.10
13:36

Имам същия проблем... и аз мисля да намаля тежестите още и да правя по 16-18 повторения ( в момента правя по 8-12)

10.02.10
20:03

Мерси много!
А как да правя тренировката, първо леженка после флайс примерно накрая кофичките и долна лежанка?
Май кофичките по-добре да ги правя като първо упражнение, защото изморяват повече, аз до сега почти не съм тренирал долната част на гърдите, как да ми протича тренировката?

10.02.10
20:37

при някои ,това място се изчиства последно :)

12.02.10
22:01

Митака предложи вариант, с който не съм много запознат и ще се радвам ако развие въпроса с повторенията и горенето на мазнини итн. Това, което мен е притеснява в този случай е, че ще ги развиеш малко повече, мазното ще си остане а мускула просто ще ги накара да изпъкнат.

Аз следвам принципа, който ми предложи Стоянчо, и на мен долните гърди са ми малко по-мазни, и за да компенсирам наблягам на горни: винаги започвам с горен лег, правя флайс от налкон итн, а долни гърди съвсем не тренирам.

Това всичко е второстепенно, основното е диетата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1