Nikolayo.. Нова програма, нов принцип, ново тяло!

Темата е заключена.
Прескочи до:

05.02.10
22:16

Благодаря ви отново ;)

Аз пък се чудя дали други ден да направя една тренировка ръце. Въобще докато приемам креатина и глутамина, да ги тренирам, а след това пак да ги оставя да почиват..
Тала ще сторя.

Абе няма нищо страшно в по-голям гъз. През дрехи даже си личи, дали е мускул, дали просто е сланинест задник от залежаване. За това няма смисъл да спираш нито клека, нито тягата.

06.02.10
08:35

казано от Миsh0 на 06.02.10, 08:26:

Абе няма нищо страшно в по-голям гъз. През дрехи даже си личи, дали е мускул, дали просто е сланинест задник от залежаване. За това няма смисъл да спираш нито клека, нито тягата.

Страшното е ако развитието на Д-то изпревари това на останалото тяло и си слаб с голям дирник  :lol:

Ники, как го пиеш глутамина и по колко ?

06.02.10
10:17

казано от Nikolayo на 05.02.10, 13:53:

Това е ясно, ама както казах - сантиметрите не спадат, като си тренирам редовно ;)

Аааа.Ще спаднат те.Ще спаднат.Бъди сигурен.То и моите ръце бяха стигнали 40 см,ама после се смъкнаха на 38.А при теб ще станат 34 см,а може и 33 след креатина. :) Това е водица.Ще я изпикаеш иии ...беше дотук.Плажният дюшек се свива,като махнеш тапата. И пуснеш въздуха.  ;-)

06.02.10
11:24

казано от Миро на 06.02.10, 10:17:

казано от Nikolayo на 05.02.10, 13:53:

Това е ясно, ама както казах - сантиметрите не спадат, като си тренирам редовно ;)

Аааа.Ще спаднат те.Ще спаднат.Бъди сигурен.То и моите ръце бяха стигнали 40 см,ама после се смъкнаха на 38.А при теб ще станат 34 см,а може и 33 след креатина. :) Това е водица.Ще я изпикаеш иии ...беше дотук.Плажният дюшек се свива,като махнеш тапата. И пуснеш въздуха.  ;-)

Пак смешни мнения. Може ли преди да започна да приемам креатина ръката ми като е била 36, след завършването му да стане по-малка.
По-добре не ми пиши в дневника, че и останалите ти мнения по-назад са излишни.

Мнението беше редактирано от Nikolayo на 06.02.10 11:29.

06.02.10
11:24

казано от korpusito на 06.02.10, 08:35:

казано от Миsh0 на 06.02.10, 08:26:

Страшното е ако развитието на Д-то изпревари това на останалото тяло и си слаб с голям дирник  :lol:

Ники, как го пиеш глутамина и по колко ?

След тренировка и преди лягане по 6 грама ;)

06.02.10
11:36

Впрочем, само да ти обадя, че дневниците са теми като абсолютно всяка една друга тема във форума. Това, че ти пише името в заглавието не означава нищо. Ти нямаш права над тази тема, независимо, че си я надписал със своето име. Можеш само и единствено да бъдеш по-любезен когато молиш хората да не пишат тук, но да им забраниш - такива права нямаш.

Просто ти казвам как стоят нещата. Това не е ТВОЕ място, следователно не можеш да забраниш на никого нищо така, както не можеш да го направиш и в СПАМ темата. Ти просто ползваш услугите на форума и нищо повече.

Дано си вземеш бележка и се опиташ да измислиш по-умен и най-малкото, по-цивилизован начин да се обърнеш към хората, които не харесваш с молба да спрат да пишат тук, въпреки, че те се опитват да ти помогнат, но това си е твой проблем. Повтарям ти, можеш да ги помолиш (което означава, че никой не е длъжен да те слуша, но ако си достатъчно културен с тях, може и да уважат молбата ти) да не посещават тази тема, но да им забраниш - не можеш.

Извинявам се за спама, просто не мога да разбера чувството за притежание на много хора към дневниците им и бидейки техни автори, смятат, че имат права над темата.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 06.02.10 11:38.

06.02.10
11:57

ААААААААААаааа ясно.

Това с креатина и запазването нещо не го схващам.Според мен това се дължи на факта че си бил съвсем начинаещ,а тогава се качва маса по-бързо и особено с креатина и ако си се мерел рядко може да си качил малко ММ и като излезе после водата ръката ти да е била пак толкова,като в началото като си задържал водата.Ако е така не мисли,че и занапред може да качваш толкова рязко,после става доста по-трудно.Аз лично като съм пил креатин след спирането му има лек спад в обема,точно заради водата,също и минимален в силата отначало,но колкото пъти съм пил досега за 2-3 седмици здраво трениране след спирането си възстановявам постиженията,които съм правил с креатина(мускулна памет ли нз и аз на какво се дължи).

06.02.10
14:34

казано от IronFreak на 06.02.10, 13:23:

Това с креатина и запазването нещо не го схващам.Според мен това се дължи на факта че си бил съвсем начинаещ,а тогава се качва маса по-бързо и особено с креатина и ако си се мерел рядко може да си качил малко ММ и като излезе после водата ръката ти да е била пак толкова,като в началото като си задържал водата.Ако е така не мисли,че и занапред може да качваш толкова рязко,после става доста по-трудно.Аз лично като съм пил креатин след спирането му има лек спад в обема,точно заради водата,също и минимален в силата отначало,но колкото пъти съм пил досега за 2-3 седмици здраво трениране след спирането си възстановявам постиженията,които съм правил с креатина(мускулна памет ли нз и аз на какво се дължи).

Добре, ама ти чу ли той какви глупости приказва? Че ръката ми след края на цикъла щяла да се смъкне с 2-3 санта, от колкото е по принцип.

Мнението беше редактирано от Nikolayo на 06.02.10 14:34.

06.02.10
15:43

Не отколкото е попринцип. А отколкото е качено. Няма никакъв начин ако задържиш вода и после я изхвърлиш да не спаднеш на размер. Размера който е бил във връх когато е било с вода. Тази вода така и така не ти трябва. С нея изглеждаш и по мазен.
Бъркаш водата с мускул. И пак почнахте с тези ръце да ги мерите все едно тренирате Канадска борба.Не Боди а Арм Билдинг...

Мнението беше редактирано от +_+Oo_oO на 06.02.10 15:44.

06.02.10
19:11

Страшното е ако развитието на Д-то изпревари това на останалото тяло и си слаб с голям дирник

Мисля ,че това е трудно да се случи , ама още се провеждат опити . При мен расте пропорционално с краката , може и малко повече де , ама както някой беше казал смешно е големи крака / голяма горна част на тялото и малък гъз . Но има и хора които се развиват в други аспекти по такъв странене начин . Един в залата има доста широк гръб и торса му е добре развит , но пък ръцете му някакси остават малки на фона . Но това са единични случаи .

06.02.10
20:04

90-60-90 били мерките за манекенките, а те са..щеки.

100см ханш за мъж и то спортуващ, не би трябвало да са проблем.
Да спираш тягата и клека, защото растеж много ...ок, ама първо се увери че действително ‘растеж много’ от тях. А и нали уж това е целта на тренировките ти - да ставаш по-як?

07.02.10
04:53

казано от С7АЛК3Р на 06.02.10, 20:04:

90-60-90 били мерките за манекенките, а те са..щеки.

100см ханш за мъж и то спортуващ, не би трябвало да са проблем.
Да спираш тягата и клека, защото растеж много ...ок, ама първо се увери че действително ‘растеж много’ от тях. А и нали уж това е целта на тренировките ти - да ставаш по-як?

Така е. Аз краката си ги тренирам, но просто клековете искам да спра, защото знам, че гъза ако порасне, едва ли ще се свали по някакъв начин (освен кардио и/или бягане) ;)
Може би просто “си набивам някакъв филм” и не ми е толкова голям. Изпъвам гащите на макс с такива дънки, които са точно по талията ми.
Ще обмисля това и ще преценя дали да спирам клековете или както писахме по-горе с Владимир92, да променя начина им... ;)

Мнението беше редактирано от Nikolayo на 07.02.10 04:54.

07.02.10
11:29

”“ [Може би просто “си набивам някакъв филм” и не ми е толкова голям. Изпъвам гащите на макс с такива дънки, които са точно по талията ми. ”“
Ако това ще ти помогне - и аз съм така, а много голяма част от момичетата с които общувам ежедневно(в училище например)много често ми казват че гъзЪ ми им харесва и че е шеекши :). Дали е така - не знам, ама щом го казват.

Мнението беше редактирано от ragHqP на 07.02.10 11:38.

07.02.10
12:15

казано от ragHqP на 07.02.10, 11:29:

”“ [Може би просто “си набивам някакъв филм” и не ми е толкова голям. Изпъвам гащите на макс с такива дънки, които са точно по талията ми. ”“
Ако това ще ти помогне - и аз съм така, а много голяма част от момичетата с които общувам ежедневно(в училище например)много често ми казват че гъзЪ ми им харесва и че е шеекши :). Дали е така - не знам, ама щом го казват.

И на мен ми го казват и направо умирам от кеф ;) Мисълта ми е че като продължавам да правя клекове ще порасне лека-полека и после става лошо... както и да е...
Сега станах. Ще хапна кисело мляко с овесени ядки и отивам да тренирам ;)

Вкарай и белтъчини преди тренировка.

07.02.10
14:28

казано от Владимир92 на 07.02.10, 13:18:

Вкарай и белтъчини преди тренировка.

Киселото мляко не е ли достатъчно? По принцип и яйца удрям преди тренировка варени, а след - 5 на очи, но днес нямах време ;)
6 нощни смени подред съм и направо...

Мнението беше редактирано от Nikolayo на 07.02.10 14:28.

07.02.10
14:30

07 Февруари 2010

Тренировка - Ръце

1. лег с тесен хват - 50х10, 50х10, 50х10, 50х10
2. разгъване с въже - 20х10, 20х10, 20х10
3. сгъване с крива щанга - 20х16, 25х14, 30х12

* Сила - 5/5
* Напомпване 5/5
* Времетраене - по-малко от 30 мин.

Супер много се изпомпах още след първото упражнение, а след кривата щанга направо вече гръмнах. Нямах време и реших да не правя второ упражнение за бицепс ;)
Интензивност м/у упражненията - около 1 мин. и 40 сек.

Мнението беше редактирано от Nikolayo на 07.02.10 14:34.

Млякото съдържа недостатъчно от всичко :)

Стига да е качествено млякото, 2кофички или около литър прясно мляко също си е вариант за едно хранене на неговите кг-ми ако не го плаши лактозата де,но това е компромисен вариант,иначе най-добре месо/риба/яйца

07.02.10
17:55

Тесния хват ти е доста слаб, правиш ли го по прицип ?

08.02.10
04:54

казано от korpusito на 07.02.10, 17:55:

Тесния хват ти е доста слаб, правиш ли го по прицип ?

Ами рядко, понеже не тренирам сега често ръцете..
Иначе го правя на пирамида и завършвам с 65 кг - 6 повторения.

08.02.10
10:04

Еми според мен това е много лека тренировка. Просто нервната система не ги стимулира към разтеж.

08.02.10
13:24

казано от +_+Oo_oO на 08.02.10, 10:04:

Еми според мен това е много лека тренировка. Просто нервната система не ги стимулира към разтеж.

Щом на лег вдигам 80, на тесен хват колко да вдигам според теб?

VO

08.02.10
16:02

Ами на мене лега ми е 70х5, а тесния ми е 65х5 ...

08.02.10
16:09

Какво значение има,колко вдига ? Важното е да го изпълнява правилно

08.02.10
16:10

казано от Nikolayo на 08.02.10, 13:24:

казано от +_+Oo_oO на 08.02.10, 10:04:

Щом на лег вдигам 80, на тесен хват колко да вдигам според теб?

Преди да почна 5х5 ми бяха абсолютно еднакви.

08.02.10
16:32

А, само при мен ли има тази аномалия лег-а да ми е по-малко от тесния хват?

Поздрави!

Мнението беше редактирано от Embolado на 08.02.10 16:32.

09.02.10
04:48

казано от fanfan на 08.02.10, 16:09:

Какво значение има,колко вдига ? Важното е да го изпълнява правилно

Това е точното мнение...

Преди гледах да вдигам колкото се може повече, а сега залагам на правилното изпълнение и интензивността ;)

Трета нощна смяна подред изкарах. Остават още толкова.
Не мисля да тренирам днес, за да оставя ръцете да си починат като хората за гърдите..

Мнението беше редактирано от Nikolayo на 09.02.10 04:52.

09.02.10
07:59

казано от Thrashmetal на 06.02.10, 11:36:

Впрочем, само да ти обадя, че дневниците са теми като абсолютно всяка една друга тема във форума. Това, че ти пише името в заглавието не означава нищо. Ти нямаш права над тази тема, независимо, че си я надписал със своето име. Можеш само и единствено да бъдеш по-любезен когато молиш хората да не пишат тук, но да им забраниш - такива права нямаш.

Просто ти казвам как стоят нещата. Това не е ТВОЕ място, следователно не можеш да забраниш на никого нищо така, както не можеш да го направиш и в СПАМ темата. Ти просто ползваш услугите на форума и нищо повече.

това не е негово място по законите на форума, но по моралните закони си е негово. Той го поддържа и се грижи за него. Това, че някой нямат нужното възпитание, за да си изкажат мнението по начин, по който да не дразнят, е отделен въпрос.

Дано си вземеш бележка и се опиташ да измислиш по-умен и най-малкото, по-цивилизован начин да се обърнеш към хората, които не харесваш с молба да спрат да пишат тук, въпреки, че те се опитват да ти помогнат, но това си е твой проблем. Повтарям ти, можеш да ги помолиш (което означава, че никой не е длъжен да те слуша, но ако си достатъчно културен с тях, може и да уважат молбата ти) да не посещават тази тема, но да им забраниш - не можеш.

и аз го съветвам да е по-културен. Само, че вместо да им се обясняваш какво и защо, просто можеш да не им обръщаш внимание!

Извинявам се за спама, просто не мога да разбера чувството за притежание на много хора към дневниците им и бидейки техни автори, смятат, че имат права над темата.

еми дразнещо е когато някой ти осере дневника. Не говоря за конструктивната критика.
и за да съм напълно ясен конструктивна е критиката, която предлага логично решение на проблема.
Срането си е иронично подхвърляне с хипербулизиране на фактите, без никакъв смисъл освен, да провокира автора на дневника и да го обърка.

10.02.10
14:48

10 Януари 2009

Тренировка - Гърди, предно и средно рамо

1. лег с дъмбели (общо) - 46х10, 46x10, 56х8, 56х8
2. полулег с дъмбели (общо) - 52х8, 52х8, 52х8
3. кофички - 3х12,10,8
4. раменни преси с дъмбели - 34х10, 34х10, 34х8
5. разтваряне за средно рамо прав с дъмбели (общо) - 22х10, 22х10, 22х10
+ коремни преси с 10 кг. - 3х10

* Сила - 5/5
* Напомпване 5/5
* Времетраене - 50 мин.
* Преди тренировка - 5 гр. креатин, 2 хапа карзил
* След тренировка - 5 гр. креатин, 5 гр. глутамин

4 нощни подред! Остават още 2 от тежката поредица... Никакъв сън общо взето за седмица насам. Половин кофичка кис. мляко с овесени ядки и 1 банан преди тренировка.
НАПРАВО ИЗБУХНАХ В ЗАЛАТА!!! Черния дроб обаче нещо се обади, след като станах..
Ръка след ставане - 37 см.

Мнението беше редактирано от Nikolayo на 10.02.10 15:09.

10.02.10
15:06

Защо не спиш през деня?

10.02.10
20:36

Черния дроб??? Креатина??

11.02.10
04:59

казано от Петко К на 10.02.10, 15:06:

Защо не спиш през деня?

Е спя, ама около 5 часа. Общо взето не се чувствам зле и по цяла нощ на работа ми е весело.. ;)

казано от alabalaa на 10.02.10, 20:36:

Ами не знам.. Като пристигнах на работа ми мина. Случва се по някога да се обажда..

От около 5 дни насам ям на ден 300, 350 гр. пилешко месо (крилца, бутчета, филе, плешки), картофи, 5 яйца, 1 л. прясно мляко, 1 кис. мляко със 100 гр. овесени ядки, 1 банан и само пълнозърнест хляб “Савимекс”.., а другите ядения ги водя междинни.. (каквото дойде..)
Сега ще намеря някаква извара, ще измисля как да си я овкуся и нея също ще включа към “задължителния” списък ;)

Хайде днес вечерта последна нощна от гадната поредица. После лека почивка..

Преди лягане: доза глутамин + половин литър прясно мляко и банан.

Мнението беше редактирано от Nikolayo на 11.02.10 05:12.

11.02.10
05:14

Изварата става добре с лютеница.

11.02.10
09:37

казано от Nikolayo на 11.02.10, 04:59:

казано от Петко К на 10.02.10, 15:06:

Защо не спиш през деня?

Е спя, ама около 5 часа. Общо взето не се чувствам зле и по цяла нощ на работа ми е весело.. ;)

казано от alabalaa на 10.02.10, 20:36:

Ами не знам.. Като пристигнах на работа ми мина. Случва се по някога да се обажда..

От около 5 дни насам ям на ден 300, 350 гр. пилешко месо (крилца, бутчета, филе, плешки), картофи, 5 яйца, 1 л. прясно мляко, 1 кис. мляко със 100 гр. овесени ядки, 1 банан и само пълнозърнест хляб “Савимекс”.., а другите ядения ги водя междинни.. (каквото дойде..)
Сега ще намеря някаква извара, ще измисля как да си я овкуся и нея също ще включа към “задължителния” списък ;)

Хайде днес вечерта последна нощна от гадната поредица. После лека почивка..

Преди лягане: доза глутамин + половин литър прясно мляко и банан.

Добре са продуктите, само че трябва да поработиш върху тайминга им. Че сега като те гледам бързи въглени преди тренировка и преди лягане, ще омажеш яко ;)

11.02.10
10:24

Колко литра вода правиш на ден?

11.02.10
13:36

казано от alabalaa на 11.02.10, 10:24:

Колко литра вода правиш на ден?

3-4.

Мнението беше редактирано от Nikolayo на 11.02.10 13:36.

12.02.10
16:23

12 Февруари 2009

Тренировка гръб и задно рамо

1. набирания на по-широкото - 4х8,7,6,5
2. мечка - 40х14, 45х12, 50х10, 50х10
3. мъртва тяга - 40х12, 50х10, 70х10, 80х10, 90х10, 100х5
4. разтваряне за задно рамо с дъмбели от седеж (общо) - 22х10, 22х10, 22х10

* Сила - 4/5
* Напомпване 4/5
* Времетраене - около 55 мин.
* Интензивност - 2 мин. м/у сериите

Много зле се чувствах днес като станах. 6 нощни подред изкарах и наистина не бе много добра тренировка.
Между другото от както взимам глутамина не усещам мускулна треска, в смисъл има си я, но е доста по-лека от колкото по принцип.

Мнението беше редактирано от Nikolayo на 12.02.10 16:28.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1