Малък въпрос.

12.02.10
15:33

Здравейте на всички , на 15 години съм  , преди 5 - 6 месеца ходех редовно на фитнес  за около 3 месеца , и аз незнам защо спрях , имах някакви проблеми и т.н , сега мн ме е яд , че съм спрял явно ми е липсвала мотивация . И така за тези 3 месеца разбрах горе долу техниката на упражненията  и други неща, също така прочетох доста неща из форума :) . Сега искам да почна сериозно , но имам въпрос относно програмата , дали да започна програма за разделени мускулни групи или 1-вите няколко седмици да правя програмата за начинаещи , всички мускулни групи в 1 ден ?

12.02.10
15:39

Второто е за теб по добре рано ти е за сплитове ;-)

12.02.10
15:52

И аз така мисля. Смятам да следвам тази програма http://www.bb-team.org/workout/1359/ , харесва ми и знам упражненията , а колко време да я следвам докато мога да премина на сплитове?

13.02.10
06:20

Аз на твоята възраст нямах търпение. За да не губиш мотивация - прави 1-2 седмици обща тренировка и като ти писне сплитвай. Стига да внимаваш нищо лошо няма да се случи.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1