Изчистване+ Програма за корем, как ?

11.02.10
22:26

Здравейте ! Вие ми помагате за всеки мой въпрос така че, вече знам кое е мястото :D

От няколко месеца тренирам усилено за маса.. обаче искам и да “искарам пресата за лятото”. Не тренирам корема често и имам мазнинка по корема (не голяма) и по “любовните дръжки”.

Та въпросът ми е : Ще ми помогнете ли с някаква диета ( или какво да избягвам да ям ) и да ми кажете някоя добра програма за развиване на коремните мусули ?

Благодаря предварително :)

12.02.10
06:52

1. За диета разгледай из сайта, две са тенденциите - нисковъглехидратна и нисковъглехидратна-високомазнинна. При мен работят.
2. Кардио - задължително
3. Упражнения за корем - те са ясни, за мен номер едно е повдигане на крака от вис

12.02.10
18:36

казано от armando на 12.02.10, 06:52:

1. За диета разгледай из сайта, две са тенденциите - нисковъглехидратна и нисковъглехидратна-високомазнинна. При мен работят.
2. Кардио - задължително
3. Упражнения за корем - те са ясни, за мен номер едно е повдигане на крака от вис

Аз вкъщи имам вело-аргометър , а по колко да време и колко често да въртя ?

LU

12.02.10
19:10

казано от Twolf1914 на 12.02.10, 18:36:

казано от armando на 12.02.10, 06:52:

2. Кардио - задължително

Аз вкъщи имам вело-аргометър , а по колко да време и колко често да въртя ?

Няколко дни в седмицата по 30 минути.

12.02.10
20:29

Кардиото съвсем не е задължително.
Стабилна диета + силови тренировки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1