11.02.10
22:26
Здравейте ! Вие ми помагате за всеки мой въпрос така че, вече знам кое е мястото :D
От няколко месеца тренирам усилено за маса.. обаче искам и да “искарам пресата за лятото”. Не тренирам корема често и имам мазнинка по корема (не голяма) и по “любовните дръжки”.
Та въпросът ми е : Ще ми помогнете ли с някаква диета ( или какво да избягвам да ям ) и да ми кажете някоя добра програма за развиване на коремните мусули ?
Благодаря предварително :)
1. За диета разгледай из сайта, две са тенденциите - нисковъглехидратна и нисковъглехидратна-високомазнинна. При мен работят.
2. Кардио - задължително
3. Упражнения за корем - те са ясни, за мен номер едно е повдигане на крака от вис
1. За диета разгледай из сайта, две са тенденциите - нисковъглехидратна и нисковъглехидратна-високомазнинна. При мен работят.
2. Кардио - задължително
3. Упражнения за корем - те са ясни, за мен номер едно е повдигане на крака от вис
Аз вкъщи имам вело-аргометър , а по колко да време и колко често да въртя ?
12.02.10
19:10
2. Кардио - задължително
3. Упражнения за корем - те са ясни, за мен номер едно е повдигане на крака от висАз вкъщи имам вело-аргометър , а по колко да време и колко често да въртя ?
Няколко дни в седмицата по 30 минути.