12.02.10
16:11
значи целта ми е хем да премахна подкожната мазнина хем да направя повече мусколна част
значи програмата ми е тази но съм написал само мусколните части упражненията се променят всяка седмица защото ме плени една умна мисъл ” НАЧИНА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЦЕЛТА Е РАЗНООБРАЗИЕ “
понеделник бицепс трицепс бутилка
вторник крака корем гърди
сряда почивка
четвъртък гръб трапец рамо
петък почивка
събота бицепс гърди
неделя почивка
искам просто съвети дали става за целта която искам тази тренировка
понеделник гърди, предно и средно рамо, кардио
вторник крака, корем, кардио
сряда почивка
четвъртък гръб, задно рамо, кардио
петък бицепс, трицепс, “бутилка”, кардио
събота почивка
неделя почивка
Разбира се това е програма, ако имаш поне 7-8 месеца стаж. А препоръчително е след 16, 18 месеца да сплитваш..
Мнението беше редактирано от velislavs на 12.02.10 16:41.
12.02.10
18:51
Първите неща, които забелязвам, са:
- две големи групи в един ден - гърди и крака. Тренировката ще стане или наистина доста (и вероятно излишно) тежка, или една от двете групи ще бъде тренирана с компромиси.
- форсиране на бицепса - виждам две занемания за него и едно за трицепс. Умишлено ли търсиш акцент в бицепса? Естетически по-добре е, ако е балансирано развит с трицепса (ако оставим на страна възможността за претрениране).
- тренировката за корем е само една. Спокойно можеш да натоварваш корема два пъти седмично.
Чувствам се рядко тъп... какво е ’бутилка’?
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 12.02.10 18:51.
бутилка е предмишница:)))
Мнението беше редактирано от velislavs на 12.02.10 22:50.
13.02.10
04:11
казано от velislavs на 12.02.10, 22:50:
бутилка е предмишница :)
Шок и ужас, нямах ни най-малка представа! :lol:
didy, в този ред на мисли имам още една забележка - тренировките за седмицата започват с натоварване за малки групи (бицепс, трицепс и предмишница), след което са тренировките за големите. Обратното би било по-ефективно, защото ще позволи по-добро разпределение на натоварването върху мускулатурата.
казано от velislavs на 12.02.10, 16:39:
понеделник гърди, предно и средно рамо, кардио
вторник крака, корем, кардиосряда почивка
четвъртък гръб, задно рамо, кардио
петък бицепс, трицепс, “бутилка”, кардиосъбота почивка
неделя почивкаРазбира се това е програма, ако имаш поне 7-8 месеца стаж. А препоръчително е след 16, 18 месеца да сплитваш..
според мен след деня за гръб ,не е много удачно да се прави бицепс ?