Трябват ми 5-6-7 кг ..как?

12.02.10
17:43

Здравейте на почти 16 години съм и тренирам футбол. Проблема ми е че съм много слаб 59-60 кг и съм висок 1.73 см. Тренирам 5 пъти в седмицата и от толкова много тичане изпитвам затруднение да кача някое друго кило. Целта ми да стигна до 65-6 кг защото поради слабата ми физика ми е много трудно да се боря на терена.Ако може някой да ми помогне с хранителния режим...а ако трябва и да влизам във фитнеса 1-2 пъти мах . Очаквам вашите отговори.

12.02.10
18:04

Яж повече протеини въглехидрати и мазнини и то от качествени източници

12.02.10
18:15

казано от hardrlz на 12.02.10, 18:04:

Имам чувството че някои хора пишат отговори без да са прочели целия въпрос...”Искам да кача” и веднага протеини въглехидрати мазнини. Не че се заяждам ама мислите ли че не приемам тези хранителни вещества. Ям по 3-4 пъти на ден..не пия газирани напитки,не ям чипсове солети и такива боклуци р гледам да хапвам повече плодове но не качвам килограми.

казано от Петко_Тодоров на 12.02.10, 18:15:

казано от hardrlz на 12.02.10, 18:04:

Имам чувството че някои хора пишат отговори без да са прочели целия въпрос...”Искам да кача” и веднага протеини въглехидрати мазнини. Не че се заяждам ама мислите ли че не приемам тези хранителни вещества. Ям по 3-4 пъти на ден..не пия газирани напитки,не ям чипсове солети и такива боклуци р гледам да хапвам повече плодове но не качвам килограми.

Съзнавам, че си пубер, но хайде да се успокоиш малко. Писал си в темата за хранителни режими, а относно твоя си казал точно нищо. Само, това, че се храниш що годе диетично, но е много важно време количество качество на веществата и т.н. Не очаквай магическото хранене с което да качиш 5-6-7 кг за отрицателно време.
И да проста физика, ядеш повече отколкото гориш и излишъка се складира в тялото ти, а дали ще е мазнини или мускули зависи от много неща. Ти мускули ли искаш или мазнини ?
С 1-2 пъти във фитнеса, чудеса не очаквай, но винаги можеш да споделиш терзанията си на тренера и той да те насочи и ако трябва да ти намали футбола за да наблегнеш на фитнеса.
Сега си млад спортуваш доста и ти трябва много храна която ти очевадно не приемаш за да качиш килограми.
Има хора с бързи метаболизми, дето всичко което хапнат разграждат, но няма хора с безкрайно бързи метаболизми.
Ако искаш по конкретен съвет, ще трябва да зададеш по конкретен въпрос.

12.02.10
18:31

Мерси за огтовора... :) а по твоя въпрос ще се опитам да кача ММ, мазнините лесно ги изгарям.

Щом лесно гориш мазнини, то можеш при качването на ММ да позамазнееш, след което лесно ще изчистиш

13.02.10
07:45

Ами в залата задължително! за храненето горе си говорихте,но..мн мн мн белтъци

13.02.10
08:28

Е това е за хора кадето бързат.Това е бомба незнам има ли го в BG. Успех.http://www.nutritienda.com/es/serious-mass—544-kg

13.02.10
12:14

Стига сте писали глупусти..въглехидратите се усвояват най-бързо затова са и за предпочитане пред мазнините.Пич хапвай повечко мазнотии и спри тренировка за поне 1 2 седмици, стой си у дома пред компа с чипса в ръка, като един нормален американец и ти гарантирам, че ще наедрееш.Ако не станеш малко по-тежък, то значи, че гена ти е такъв и метаболизма ти е силен.Докато наблягаш на мазното може малко да те спече стомаха и кръва ти да се сгъсти за това и пии повече течности...

Мнението беше редактирано от rrrrMD на 13.02.10 12:14.

05.03.10
21:42

абе яж квото ти падне не се пази от тия чипсове и др. щото в твоя случай няма да станеш тумбак най-много да качиш както искаш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1