За качване на маса.

09.02.10
21:01

Здравейте !
На 15 години, 70 кг съм (от както почнах качих 10кг :D:) ).Тренирам от около 4-5 месеца.Миналия месец пих гейнър, а сега си зех отново гейнър + аминокиселини.Искам да питам тази програма подходяща ли е и ако може да ми кажете упражнения за гърди, че са ми проблемни :( ...

Първи ден : Гърди + Бицепс ( 3х8 )
Втори ден : Крака ( 3 х 15 )
Трети ден : Почивка
Четвърти ден : Гръб ( 3 х 12 ) + Трицепс ( 3 х 8 )
Пети ден : Рамо ( 3 х 8 ) + Трапец ( 3 х 12 )

Стремя се да приемам повече въглехидрати... ям често ориз,пилешко,телешко(разбрах, че в телешкото имало най-много креатин :О ) и червено месо.

За бицепс правя скотово сгъване,сгъване на дъмбели (от седеж) и концентрично сгъване.
За гърди правя лежанките за средна и горна част, флайс, кросоувър или кофички и избутване на дъмбели от наклонен лег.
За крака правя клекове, бедрено сгъване, бедрено разгъване, повдигане на пръсти ( със щанга на раменете )
За гръб гребане с дъмбел, придърпване на вертикален скрипец (пред гърди с тесен и широк хват), придърпване на долен скрипец и мечка или чукчета (редувам ги 1 път мечка, 1 път чукчета )
За трицепс изтласкване на щанга с тесен хват, френско разгъване, разгъване на скрипец

Темата беше редактирана от Veselin на 09.02.10 21:02.

10.02.10
18:58

Добър прогрес е +10кг . И аз горе долу съм така , но за малко по-дълъг период . За гърба - Тяга гребане и набирания и накрая един скрипец . А не три скрипеца . Кросоувъра е като флайс , остави само флайса и накрая кофички . Махни едното сгъване за бицепс . А телешкото има цели 4гр креатин  на 1 кг :) .

13.02.10
17:34

Aз съм приблизително по същата програма, но правя рамо и крака в 1 ден. Не се съобразявам със 7-те дни от седмицата а тренирам постоянно през ден. Тренирам по тази програма от 2 месеца, качил съм около 6кг. Мисля да потренирам още месец по нея. При мен се получава така, че на всяка тренировка сменям по някое упръжнение с друго. Примерно започвам с равна лежанка, после наклонена, друг път започвам с обратен наклон после равна, флайс или пък кросоувър. Постоянно ги сменям и сякаш мускулите свикнаха и не мога да ги стресирам :О  Ръцете ми растът, гърдите ми се струва, че не, само силата ми се увеличава. Другият проблем ми е, че струва ми се седалището т.е. задника ми леко се уголеми, което ме притеснява. При вас има ли такова явление и какво да правя. Когато се качват кг-ми задника надебелява ли, и какво да правя за да го стягам?

Мнението беше редактирано от Booster на 13.02.10 17:37.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1