Подходяща ли е тази програма за отслабване ?

14.02.10
14:09

Здравейте , на 14 години съм , тежа около 77кг и съм висок 173-5 санта
Искам да попитам тази програма подходяща ли е за отслабване? Правя я правя 3 пъти в седмицата.Тя е:
повдигане на щанга от лег - 2 серии по 8 повторения
пекдек - 3 серии по 12 повторения
придърпване на вертикален скрипец - 2 серии 12 повторения
придърпване на хоризонтален скрипец - 3 серии 12 повторения
раменно разтваряне встрани - 3 серии по 12 повторения
трицепсово разгъване на скрипец - 3 серии по 12 повторения
бицепсово сгъване с щанга - 2 серии 12 повторения
бицепсово сгъване на скрипец - 3 серии по 12 повторения
бедредно разгъване - 3 серии по 15 повторения
бедрено сгъване - 3 серии по 15 повторения
лег преса - 3 серии по 12 повторения
повдигане на пръсти на калф машина - 3 серии по 15 повторения
кoремни преси - 3 серии по 20 повторения
повдигане на краката от лег - 3 серии по 30 повторения
Благодаря предварително !

15.02.10
04:30

почти всяка програма е подходяща за сваляне. По-важно е храненето- да ядеш по-малко отколкото изгаряш. И яж по 6 пъти на ден по малко. Така ще забързаш метаболизма.
За упражненията - ако това го правиш 3 пъти или вкарай един ден кардио (кростренажор, велоергометър ....) или замени един ден от тази схема с кардио.

Успех!

PA

15.02.10
11:44

Не съм голям специалист но личното ми мнение е че прогреамата е последното нещо което може да повлиае на отслабването ти.От нея зависи да оформят мусколите ти под мазнините които изкаш да изчистиш, а моят съвет да го направиш е като си съставиш хранителен режим в комбинация  с кардио трен.Само като чета тема та ти мога да предположа че няма да схванеш нищо от казаното по горе и на крадко казано относно храненето-храни се 5-7 пъти дневно които се състоят от въглехидрати за закуска и преди тренировка(за енергия) мазнини и белтъчини разпределени през целия ден (количеството мазнини да е минимално) ,а относно кардиото аз бих вкарал 30-40 мин велоергометър 3 пъти седмично и увеличаваи до 5 с  ввсяка седница( но може и направо 5 според мен)С информацията за режима мога само да те насоча.За повече инфо разрови се в сайта.С малко четене и още някоя друга тема си готов ;)
Мисля че това ще ти е от полза но аз бих те посъветвал да си дигаш за ММ до май месец примерно независимо от това колко мазнини имаш и като се стопли времето за 2 месеца да се учистиш.
Някой ако смята че бъркам някаде  нека ме поправи.Нося на критика най вече ако е с уснование ;)
Успех пич!

15.02.10
11:59

И аз съм намислил да си дигам с кардио още месец два , че сега не е най-подходящото време за диети :) Благодаря и на двама ви!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1