15.02.10
17:44
Здравейте!
Обръщам се към вас с една молба , а именно да ми изготвите един хранителен режим за понижаване на теглото.. Мисля , че от това се нуждая за сега..
Намерих една тема , в която беше описано как се съставя НВД , но ми се видя доста сложно и ако някой ми направи тази услуга
ще съм му много благодарен.. (в свободното си време...)
Та , ето и малко информация
Възраст : 16
Тегло : 75
Височина : 1.80
Активност - не много голяма , смисъл не тренирам нищо за в момента. ( по онази тема , която четох е към 1,5 )
А иначе целта ми е следната : Искам като за начало не точно да отслабна , а по скоро да изгоря ненужните мазнини , защото аз попринцип съм си слаб ( то пак отслабване , но да уточня..). Просто като фигура съм добре , но искам да се стегна , защото примерно имам някакво такова “бирено коремче” пък и искам и да си стегна след това тялото
Таа препоръчайте ми нещо.. не съм сигурен , дали темата е за тук и дали това е точно което търся , но вие ще кажете! :
Вие сте професионалистите! :P
Мерси предварително!
П.п ако кажете и някакви упражнения за вкъщи ала-бала ще е много добре.. Имам някакъв тренажор.. (дето се бяга на него) и дълбели имам.. ама нз вие ще кажете
Поздрави!
15.02.10
19:12
Здравей!
Домашните упражнения за теб, доколкото разбрах от това, което си написал са следните. Лицеви опори, клекове, коремни преси, и вертикални подскоци. Щом си слаб, но отпуснат, означава, че имаш нисък мускулен тонус. Това е достатъчно, за да се пооправиш. Опитай без диета един месец. Ако няма ефект почваш диета ;)
15.02.10
23:05
казано от GreyKnight на 15.02.10, 19:12:
Здравей!
Домашните упражнения за теб, доколкото разбрах от това, което си написал са следните. Лицеви опори, клекове, коремни преси, и вертикални подскоци. Щом си слаб, но отпуснат, означава, че имаш нисък мускулен тонус. Това е достатъчно, за да се пооправиш. Опитай без диета един месец. Ако няма ефект почваш диета ;)
Дам , точно така. Слаб,но отпуснат.. :) Просто не знаех как да се изразя.. Мерси..
Иначе ще пробвам със съвета ти!
10х отново :)
Ще се радвам да чуя и други мнения.. ако някой иска да каже нещо по различно :P
Мнението беше редактирано от photoshopmania на 15.02.10 23:06.
26.05.10
23:20
Ъпец.
Постигнaл съм зa сегa някaкъв резултaт , но не е зaдоволителен... Мaй си е нужно хрaн режим. Че ям супер много излишни нещa.. Мaй..
Мнението беше редактирано от photoshopmania на 26.05.10 23:21.